What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
nielubie robic reveg.

niekture rodzaje to latwo pszechodzo a niekture zle. no i jeszcze mozna pobudzic takim czyms hermy.

tutaj ja teras akurat mam strawberry cough i c99 na revegu.
jak widac c99 jusz po 30 dniach ledwo co zaczyna a sc jusz dawno sie rozwinol i jusz pelno clones z niego wzelem,c99 jescze potrwa.
pierdole reveg, ale mozna czemu nie

664IMG_4625.jpg

664IMG_4626.jpg

peace

Fish131

Active member
Tak Tomasz? Serio mowisz hehe :D A ja nadal nie wiem ktoa to c99 a ktora strawberry cough heheehehehehehheheheeh :D

omen

New member
witamm.. no to kolorujemyy.. :wave:

tak wlasnie prezentuja sie moje skunksy.. :joint:

.p.s. wezcie mi zapowiedzcie, cyz moge juz zaczynac lst?? bo chcialbym jak najbardizje je rozkrzaczyc i porobic maksymalna ilosc klonow.. :chin:

..peace..

k_kaliber

Member
@onen jak najbardziej zaczynaj!! fajne bardzo jasne
@wdb ladne planty

Mam pytanie jestem po 1szych testach mojej Blue Berries(1 topek)reszta nadal rosnie.
Baza nic nadzwyczajnego jak sie okazuje ale moze jeszcze nie jest do konca dojzal???
PYTANIE
Czemu to jest takie senne?? Po paleniu to moze nie ale na 2gi dzien obudzic sie tragedia!! nigdy tak nie mialem??

T

technoMAXgrower

Kurde nie mieli wszystkiego czego chcialem w growshopie wzialem wszystko guano i top maxa jakie mieli na stanie, kolo mi nie chcial sprzedac clonexu gdyz twierdzil ze jest on u nas w Polsce nielegalny yyhh - lipa troche? Gadal tez o ile dobrze skleilem ze za 2 miesiace Bcuzzbloomstimulator tak samo juz mi nie sprzeda. :chin:
Postanowilem wyprubowac nawozy zachwalanej firmy GeneralHydroponics biomineralne floragro, bloom i micro i100% organiczny Diamond Nectar(fulvic acid)
fish wybulilem sie dokladnie na 259Eurasow razem ze znizka bylem w
"Hb - berlin"
Holzstrasse 9
13359 Berlin/Wedding.
Jest to oddzial sklepu hanfburg.de maja tam wszystko

Hot dobre tam lampy masz konkretne 1000W u nas chyba nie do zdobycia
poki co ja smigam na szescsetkach
:wave:

Edit: spoko po angielsku tez sie dogadasz wogole to spoko tam ekipa robi niezle smiechy z nas mieli
najlepiej to przygotuj sobie liste tego co masz kupic i wystary ja tylko pokazac kolowi jak bedziesz bral duzo to dostaniesz rabat
sklep jest kawalek za centrum Berlina jak nie posiadasz gps to kup mape miasta i na luzzie znajdziesz trzeba jechac do konca autobana nr 100 i wjezdzasz centralnie do dzielnicy wedding i z stamtad to juz niedaleko jest ulica HolzStrasse 9 naprzeciwko szrotu samochodowego sklepik poznasz po zielonej malej tabliczce z napisem "hb-berlin"

Last edited:

Fish131

Active member
TMG niezle niezle jak sobie pomysle ze ja jade na biohumusie i Plantonie K to az plakac mi sie chce :( Ile sie wykosztowales na to wszystko i gdzie to kupiles?

EARTH MOTHER

New member
technoMAXgrower said:
K
fish wybulilem sie dokladnie na 259Eurasow razem ze znizka bylem w
"Hb - berlin"
Holzstrasse 9
13359 Berlin/Wedding.
Jest to oddzial sklepu hanfburg.de maja tam wszystko
:wave:

tMg byleś w Berlinie?? Nie powiedziałbyś gdzie to jest tak na oko??
Bo chyba będe przejezdzal przez Berlin na wakacjach.
A po angielsku tam mówią??
Bo po niemiecku to raczej ciężko, w moim przypadku.

pzdr

kaczy

Active member
Veteran
Ja dzis rzucam na wate to co dostalem od gypsiego z nirvany czyli t44, papaya, cal orange bud i skunk1. Wkurza mnie to ze moje roslinki kijowo rosna ale wiem ze to przez geny wiec chyab te sobie poczekaja a w boxie zostana 4 cal orange bud i pobeda 2 tyg na wegu po czym flo, oc o tym sadzicie?
W sobote mam plan z miom wspol-outdoor-growerem zgarnac od niego ze stajni troche nawozu od konikow i ruszyc na przyszle spoty, przekopac ziemie dorzucajac wlasnie konskiego lajna.
pozdro

rogin

Member
cooo 2 tyg ? ja takie mialem po 5-6 dniach od czasu pekniecia nasionka. Stanowczo słaba ziemia byc moze złe Ph albo jeszcze co innego.
PEACE

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam !

Szukam odmiany ktora podczas kwitnienia nie wydziela odstrego zapachu, nie smierdzi tak mocno. moze zetknol sie ktos z was z wyjatkowo nie smierdzaca odmiana konopi <IN>

Ladne kwiatki Mazur !!! Pozdro !!

tomasz

Member
hmmm.. ph powinno byc oki , ziemia sklepowa + dolomit, ale jeszce dzis na wszelki wypadek dam inną

Last edited:
T

technoMAXgrower

Earth mother w poprzednim moim poscie ci odpisalem :)

green dream sprobuj jakis sativek cinderela nieco smierdzi ale nie ma specificznego zapachu travy, jeszcze jak trafi ci sie cukierek, czyli pinneaple pheno to juz wogole wali tak jak odswierzacz powietrza o slodkim zapachu mix melona i ananasa Polecam ci Apollo 11 lub 13 smierdzi mniej niz Northerlight.

Odmiany subcoola malo wala i zapach maja typowo owocowy
Musisz poszukac odpowiednie pheno ktoore najmniej wydziela zapachu, gdyz nawet w odmianach mocno bijacych takie sie trafiaja bo roslinka roslinie nie jest rowna.