ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
hej Fish jak Pana Sweet Dreams bud smakuje, wygloda fajnie
umnie wszystko sobie rosnie wesolo,
jusz mam jeden afgani,white russian i jonny blaze tatusie.
bendo dzieci,hehe
reszta maluchow jeszcze niewiadomo,
tutaj pare zdjenci z flower room i starsze maluchy
Ladne foty ladny ogrodek Hot Jakiej uzywasz mocy lampy jesli mozna spytac? 600
foty sa wporzo lubie przegladac je wszystkie na tym forum i na polandzie przede wszystkim.
Ediyt:
Wlasnie mam tera harvest postaram sie natrzaskac kilka jakis dobrych fot pokarze koncowe ziolo jakie mi wyszlo.
hahaha, HC nie ma to jak duzy blant przed sniadaniem ;]
sporo u ciebie tego rosnie... wszystko bardzo ladne..
miales kiedys jakies robaki ?? ja dzis zobaczylem malenka wlochata dzdzownice ktora wpierdala liscia - wiesz jak tego sie latwo pozbyc ? Jutro uderzam do sklepu po jakis preparat - myslisz ze jak spryskam pare razy chemia rosliny to cos im sie stanie ? bo watpie zebym znalazl cos organiczne.. pozdro
Duce, ja tez tak mialem w roslicne ktora mam teraz, SM X ICE, tylko piersze pietro lisci mialo dodatkowa ilosc palcy. Kolejne rosna juz normalnie. W sumie narazie jestem pod wrazeniem tego crossa, ma b.szerokie liscie i rosnie bardzo zbity pietro przy pietrze (ma narazie chyba tylko 4 pietra lisci, ale mi sie podoba ) Zobaczymy teraz czy bedzie sie krzewil mocno... na tym mi najbardziej zalezy z uwagi na ograniczona wyoskosc boksa.
Moja kwitnaca panienka zbliza sie do kresu (nie do konca) swego zywota. Wlasnie poszla do ciemnego pomieszczenia na dwa dni (gdzies czytalem ze powoduje to dodatkowa fale zywicy, jak jest naprawde przekonam sie na wlasne oczy hehehe Zostawie na niej kilka mniejszych topkow i zrobie revega aby pobrac klony, ktore pozniej pojda na out (taki maly eksperyment czy dojdzie Ice czy nie dojdzie ) po scieciu topow pojdzie do boksa z oswietleniem 20/4 (tak jak radzi bodajze BOG). Bedzie sobie revegowala wraz z malusienkm SMxICE
Trzymajcie kciuki i jak mozecie wyrazcie swoja opinie o tym dwudniowum zaciemnieniem roslinki.
Mam pytanie :
ostatnio pochodzilem sobie po okolicy i wykopalem kilka dolkow na roslinki Outdoor (moze nawioze im nowa ziemie albo wsype z porwotem ta sama)
i dzis wlasnie robilem wiosenne porzadki w ogrodzie i wypompowywalem wode z oczka jeszce z lata byla... w polowie wypompowania "zagescila" sie roszeczke i wyglada jak rzadka zielona , śmierdząca zupa... czy taka "woda" nadawala by sie zeby wlac ja w te dołki w celu użyźnienia czy raczej odpada ??
(niedlugo moze wrzuce fotki mojego indora.. marne rosliny .. male szczyty i nie produkuja zywicy cos :/ :/ )
Z tego co wiem to jest sam grapefruit ale moze cos zle uslyszalem
Pachnie faktycznie jak grapefruit
W smaku slodkie ziolko, smiechawa fajna (nie masakryczna bomba, raczej lightowe ziolko), zero zalepy w buzi i dymek bardzo lekki i przyjemny. Faza okolo 2 h.
ja takich na dzien to nawet niepamientam ile spalam,haha nie zawsze z kifkiem ale
pale trawe jak inni palo paierosy, jeden skrent co godzina pszynajmniej,hehe
na robaki to jedyne co uzywam jest neem oil. to jest naturalne i zatszymuje prawie wszystkie robactwa
teras mam podzielone wszystko na tszy czensci.
miejsce na dzieci pod cztery dlugie jazynowki 30w x 4
potem jest pokoik na veg gdzie jest 400mh
i duzy pokuj teras ma 2 x 1000hps
do tego dochodzo wiatraki wentylacji i air conditioner ktury bieze 600w
w zime jest lepiej chodowac bo mniej kosztuje,ale i tak sie w lato oplaca bo jeszcze outdoorek dochodzi do kolekcji ,hehe
Potrzymać je w ciemności na pewno się opłaci. Roślina w czasie ciemnej fazy wytwarza THC. Fakt ten często wykorzystywany jest przez outdorowców i rośliny zbierane są wcześnie rano.
niewiem dokladnie ile za kwh
ale w zime jest prawie $150 na miesionc, w lato bendzie moze dwa razy tyle ,hehe
pamientam jak bylem mlody moze 17lat mialem. i chodowalem pod 400mh i rachunek pszyszedl $30 wiencej, a muj ojciec co to kurwa sie stalo!!?,haha
potem zlapal mnie w piewnicy gdzie kupilem 1000mh i kazal mi wszystko poscinac, kwiaty byly mi do szyji,haha
tak to bylo kiedys,haha smieje sie teras jak pomysle co ja wyprawialem