What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Panowie czy tylko ja i pare innych osob jest na tym forum?
Piszcie cos ;p Za kare pozasmiecam tu troche :D

41 dzien

7983ICE_41_dzien_flo.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_1_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_9_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_8_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_7_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_6_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_5_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_4_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_3_.jpg

7983ICE_41_dzien_flo_2_.jpg

B

bronek

mniam Fiszu coraz smakowiciej te ICE'y wygladaja...
z niecierpliwoscia czekam na komisyjne wazenie plonow ;D

G

Guest

w zyciu niemailem takich malych samarek a o nadruku to niemowie, ale wazniejsze co w tych samarkach :p
ooojj w ogrodzie bedzie roslo MI :D
dzieki hot ;)
fotki bardzo slabe niemoge okielznac tego aparatu, zlom...

cudne kwiaty macie panowie :)\

E: SEZON JUZ TUZ TUZ, SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC :joint:

Last edited:
G

Guest

tomasz jak ci sie podoba to masz ja w calosci :)
troche stara ale jara ;)z tymi nasionkami to wogule soczyscie wygladala
:joint:

Rogin: 6 schrom x buddha sister i 10 schrom x bs tata nieznany zapylony na out ;)
w hu... zadowolony jestem ;D dlugo czekalem na ta paczke :)

Last edited:

Fish131

Active member
Tak, tak te samarki sa wyjebane :D Jak dostalem nasiona w nich to myslalem ze umre ze smiechu trzymajac w palcach taka samareczke hehe :D
HotCargo Rulezzzzzzzz :D

7983Schroom_x_Buddha_Sister.jpg

Last edited:
G

Guest

rogin ja dostalem to od hota :), a pes chyba mial robic te nsiona dopiero...
wsumie niepamietam ;)

hehe fish ja jak widzialem na zdjeciach wlasnie te samarki to myslalem ze one sa takie jak standardowe na ulicy te dill, albo i wieksze, a jak je zobacyzlem to sie ostro zdziwilem :)

Last edited:

cannabolic

Member
Panowie.... porażka. No lipa totalna! W boxie 6 roslinek jeszcze na vegu, uzbierana kasa na nasionka na outa, wszystko cacy, a tu... armia wzywa.... Tak wiec panowie jesli w najblizszym czasie znikne z przyczyn niewiadomych i nie bedzie mnie przez 9 miesiecy to znaczy, ze albo jestem w ciazy i wzieli mnie na experymenty, albo nie jestem cywilem
PEACE

Fish131

Active member
Hehehe cannabolic no to Cie udupili :D

Ale nie poddawaj sie. Obsiejesz poligony itp :D Dasz rady :D i akurat jak z woja bedziesz wracac to z worem z harvestu hehe :D

omen

New member
no witamm.. co do tego woja, to tez sie z nimi motalem, dali m "A" ale to ni wazne, bo jam siem uczyc bedemmm heheheheh.. ;P nie no z ta nauka, to roznie jest, ale do woja pojsc nie pojde, bom sie do zesonu przygotowuje.. i teraz faza, ze chyba za wczesnie wystartowalemm.. tzn. dalem wlasnie na waciki pestki i juz sie ladnie mocza, w sumei to az taka lipa wielka to to nei jest, bo sie trochu wyciagna, a jak do gleby pojda to sie ladnie dostosuja, tylko wyciagniete moga lekko byc jak sloncze dupy da.. co myslicie? bo juz siedza na wacikach, to raczej wyciagac ich nei bede.. ;P

..peace..

Tomu

Well-known member
Veteran
omen said:
w sumei to az taka lipa wielka to to nei jest, bo sie trochu wyciagna, a jak do gleby pojda to sie ladnie dostosuja, tylko wyciagniete moga lekko byc jak sloncze dupy da.. co myslicie? bo juz siedza na wacikach, to raczej wyciagac ich nei bede.. ;P
No lepiej juz zostaw na wacie bo jak sie otwarły to pozostawione na pozniej moga byc do niczego (białko moze wyschnac ktore sie znajduje w srodku) a dlaczego sie maja wyciagac nie masz zamiaru do boxika włozyc ? chociaz pod swietlówki ? :bat:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

niezle pestki widze niektuzy macie,hehe

a ja se na sniadanie ostro dalem, troche kifku do trafki i odlatujemy,hehe

664IMG_4538.jpg

664IMG_4542.jpg

664IMG_4550.jpg

664IMG_4587.jpg

peace

G

Guest

hehe, soczyste zdjecia mniam... tak ciesza oko takie foty,
indoorowcy pokazcie jakies fotki bo az mnie nakrecaja, hot wrzuc cos ciekawego soczystego topo :)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
hehe HOT, to juz lekka przesada, w sumie to ja tu w Polsce nabijam lufke twoim suddenly shrom i jednym maszkiem potrafie wyslac w kosmos kazdego wyjadacza, a znam ich tu sporo i kazdy wychwala ziolo pod niebiosa!

Zreszta, nikt tu wiecej niz jednego maszka z mojej fifki nie wazy sie pociagnac, odwazniejszych jest bardzo niewielu :biglaugh:

A ten twoj blant....czy docierasz juz do granicy naszego wszechswiata po sniadanku? :biglaugh:

pozdr, kov

Tomu

Well-known member
Veteran
Aż mi sie gastro właczyło na widok :lurk: niezły haszysz by z tego był pełno trichromów :yoinks:

Latest posts

Latest posts