What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

omen

New member
tak jak mowia poprzednicy.. na szerokosc i glebokosc tak jak lopatologia i bedzie OK.. ;)

..peace..

G

Guest

koza z og? ;> tak jak bardzo madry koles z hypcia mowi na lopate w porywach na 2 lopaty, wymieszac z krowia kupa , i jest eleganckaziemia,
sam niewiem jak jest z tym dolomitem bo raz czytam ze jeden sypie ile wlezie, drugi mowi ze lyzka stolowa na 5 l ziemi... sam niewiem...
im wiecej przekopiesz i im wiecej kupy wrzucisz tym lepiej

E: tomasz sliczne topo, duzo zywicy, piekna roslina

Last edited:

alien

New member
tomasz super naprawde, będzie kozak patrząc na ilość żywicy

z dolomitem to ostatnio miałem problem bo dałem więcej niż dawałem do tej pory i młode nebule poszly do kibla niestety, lepiej dać za mało i potem dosypać niż przedobrzyć na początku

peace

omen

New member
badzmy dobrej mysli panowie.. z tego co widze to jest doporzodu, weic miejmy nadzieje, ze jeszcze keidys zawitamy na og.. ;)

..peace..

omen

New member
hehe technoo ladniutkie te bobki, az slinka cieknie.. ;P a ja zapowiem teraz naprawde dziwna faze.. ide sobie przed momentem pod prysznic, wchodze do wanny patrze pod nogi i co widze?! nie mam pojecia w jaki to sposob siestalo, ale jawnie krwa pod moimi nogami lezy malutki bobek z mojej ubieglorocznej hh!! n chuja nie wiem jak to sie stalo, ale jest przyjemnie.. hehe.. dalem go na szafe co by wysechl i sobie za czass niedlugi go przytyrybie w pluckoo.. hehe jawnei nie kminie tej fazy ale jestem jak najbardizje na TAK.. ;P hehe dziwna historia, no ale co.. ide sie przewietrzycc.. ;)

..peace..

Fish131

Active member
Zabrzmialo to tak jakbys sie rozebral zeby wejsc do wanny a tu Ci taki bobek wylecial hehehe :joke:

omen

New member
hehe no wlasnie faza jest tego typu, ze to juz bylo po striptisie i sobie golusienki wlazlem, patrze a tu bobsztoon lerzy.. ;D

..peace..

Fish131

Active member
Tak to jest jak sie myje raz na sezon out :D Mama Cie nie uczyla ze po harvescie trzeba sie umyc a nie czekac na kolejny sezon? heheheheheh Nie no zartuje sobie :p
Ale powiem Ci ze niezle zesrubiona akcja :D

Last edited:

omen

New member
hehe zalezy.. jak lezyy.. ;P u mnie w rodzinie, taka tradycja, ze myjemy sie sezonowoo.. hehe.. ;P.. nie no ale tak na powaznie to zboralem tego boba i siem udupczylem dobrze.. a jak go powachalem, to jawenie swierzutkoo pachniall, nie to co smierdzace scierwoo od dila.. ;]] hehe dobra napijam herbatke.. ;)

..peace..

rogin

Member
Znacie może jakieś dobre filmiki o uprawie MJ lub shroomsów i z kąd można je ściągnąć?
PEACE

Fish131

Active member
Ja wlasnie sciagam MARIHUANA INDOOR(cultivo de la marihuna 10 capitulos) DVD (HHKEY).rar z eMula. Zajmuje 1.8 GB zobaczymy co to bedzie :D

T

technoMAXgrower

Fish:
bardzo fajnie z checia wciagnalbym sobie ten filmik masz moze mozliwosc rzucic go na jakis server? bede chcial wziacl jak najwieksze ilosci topmaxa bloom stimulatorow batguano ph down i vitamin hesi mam zamiar rozejrzec sie za mikoryza.

Weedtime:
jeszcze nie wiem mokrego ziola nie jaram dopiero po tygodniowym curringo powiem ci cos wiecej chyba ze nie wytrzymam i szybciej cos dam rade przysmazyc, hehhe. Musze powiedziec ze zapach przy suszeniu jest specyficzny nie przypomina typowego owocowego zapachu jaki wystep u pozostalych odmian jest ostry bardzo haszowy i cos w stylu zapachu taki jaki sie spotyka w szpitalu bez filtra mozna pomarzyc o tej odmianie kurde po manicure szczytasow wpadlem na jame i musialem wziac szybko prysznic bo zaraz ktorys z domownikow zczailby o so hosi.
Bobki przypominaja mi te z astroboya sa male ale max oblane zywica tak ze przyklejaja sie do rak, szczegolnie spodniie strony lisci cale sa w krysztalkach.
Plon sredni pod tym wzgledem bx3 wypada marnie przy pozostalych krzakach taki to juz rodzaj trawy ale za to jakosc wypasiona. Roslina z niewiarygodnie grubumi lodygami i liscmi ma najbardziej zielone i zdrowo wygladajace liscie z jakimi sie spotkalem u trawy, kwiaty stanowia moze 30% calej masy reszta z niej to odpady. Podsumowujac bardzo unikatowa odmiana.
:wave:

Last edited:

Fish131

Active member
TMG
Tak wrzuce go na server jak sie tylko sciagnie. Troche to potrwa ale go wrzuce na 100%.

Twoje krzaki zawsze sa takie piekne! Zawsze idealnie zielone, ladnie sie swieca i wogole. Jednym slowem WYPAS!!

Polak
Tobie tylko jedno w glowie ;p

Rogin

Spoko. Wrzuce go na ten sam server co ten artykul o grzybach :D

Last edited: