ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
PAnowie dzisja jedna roslinka mnie zaskoczyla po 2,5 no prawie 3 tygodniach caly czas na vegu (fotoperiod 18/6) pokazala plec, niestety ta brzydsza i tak okazalo sie ze big branch jest mezczyzna wrzucam fotke chyba raczej sie nie myle co?
Kaczy skladam najszczersze kondolencje..........
A tak serio to moze wcale nic takiego strasznego sie nie stalo-wystaw planta na okno i zbierz pylek-moze sie przydac... [nie wiem tylko jak z przechowywaniem "konopnych wymazow" - z tego co czytalem zdania sa podzielone co do trwalosci pylku]
@Fish131, @omen, @bronek dzieki, pylek na bank zbiore coby sie zycie tego krzaczka tak zupelnie nie zmarnowal, zaplodni kilka fajnych suczek wiec sobie chlopak przedluzy rod;-)
pozdro
Siema
Mam pytanie :
Czy jest sens zrobienia czegos takiego - okolo maja przewiduje harvest mojego indoorka 4xW(f2) i czy zrevegowałaby sie rośliny jezeli wsadził bym je na outdoor po zbiorach ??
@BlinD wedlug mnie to ta roslina po prostu uschnie chociaz nie ma pewnosc dr.Cox kiedys slicznie zrevegowal roslinki po zbiorach ale zrobil to w boxie wrzucajac 24h swiatla, na dworze bedzie duzo mniej wiec nie wiem czy roslina ci wroci na vega. Tak czy owak nic nei ryzykujesz i mysle ze moze to byc ciekawy eksperyment wiec rob tak, tylko zaloz watek i dokladnie to opisz wtedy wszyscy sie czegos nowego nauczymy.
pozdro
Ja wlasnie tego rewega robie po to, zeby miec klony na out. Taki eksperyment czy ice u nas dojdzie (szcerze watpie)
I taka przykra sprawa, bede musial sciac przed czasem moja panienke Za duzy zapach wydziela, a filtr nie zdaje egzaminu (za stary wegiel niestety a na nowy nie mam teraz $$$$ )
Bo ladnie ladnie. POWODZENIA
Co masz zamiar kupic?
Polak
Ja zawsze o Tobie pamietam
Hehe no widzisz jeszcze chwilka i bedzie git palonko
Google
Panowie wiecie ze google nie klamie? Wpiszcie sobie w wyszukiwarce www.google.pl haslo: siedziba szatana
i zobaczcie co wyskoczy jako pierwsze hehehe
ALL
Bylem dzisiaj po nawoz i chcialem kupic biohumusa ale zobaczylem ze obok lezy Planton K i tak sie zastanawialem czy by go nie wyprobowac bo wiem ze wielu z Was go stosuje i poleca. Tak wiec go kupilem. Powiedzcie mi w jakich ilosciach go stosowac?
WOW Tomasz zajebiste bobki i w chuj zywicy na nich. Bedzie niezla siekiera do palenia
Co do rad to tylko mi przychodzi ta ktora juz napisales czyli 2 dni ciemnosci.
EDIT
Dobra podlalem w dawce 2 lyzeczki od herbaty na 10 litrow wody. Jak sie spala to bedzie na Was ze nikt mi nie odpisal hehehe
Czesc, mam pare pytan do outdoorowcow: na jaka glebokosc przekopujecie grzadki? tak na jedna lopate wystarczy? i jak dawkowac dolomit (nie znam pH na spocie)?