What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Choc indoora nie mialem okazji poprowadzic to w outdoorze podoba mi sie strasznie wlasnie ten klimat :) Rowerek , jakis susz w kieszeni , butelka z woda , towarzysz :) No masakra :D To jest piekne :) No ale indoor rowniez musi byc ciekawy !!! :) Pzdr. h9t

T

technoMAXgrower

Wiem probowalem raz outdoor to byl moj pierwszy raz heh zajebista sprawa obcowanie z natura jest mega fajne wiem cos o tym mialem full wypas zbunkrowana miejscowe piekne krajobrazy nadrzeczne ale az 40 km od jamy i co przyjezdzalem do nich to jakis nienazarty zwierzak pokolei mi wsysal planty myslalem ze mnie wtedy huj strzeli bo nalatalem sie jak glupi te 80km co tydzien, w koncu tylko jedna dotrwala do harvestu i to zadecydowalo ze zaczalem uprawiac indoor outdora chcialbym miec ale gdzies blisko a juz najlepiej przy przydomowym ogrodku i sspokojnie bez stresu uprawiec do czasu zbiorow niestety nie mam takich warunkow mieszkam w miescie.

Zycze wam tak samej pogody jaka byla w roku ubieglym a bedzie max

Last edited:

WeedTime

Member
hehe, no wlasnie techno ja tez sie tego obawiam ze jak posadze w tej dziczy - na mojej dzialce 70km od miasta to nie wiem ile z tego zostanie..

zdecydowalem ze zrobie outdoora w doniczkach u mnie na tarasie - na ostatnim pietrze, taras jest odkryty :D

G

gelowas

kov, probowalem ukorzenic ta babke z micro, tylko pojawil sie problem, bo swiatlo w boxie wysiadlo, co prawda leza juz z tydzien w ciemnosciach w wodzie i wygladaja ladnie jak od razu po odcieciu, ale zero korzeni. Niektore lodyzki sa pelne, a niektore puste w srodku, ma to jakies znaczenie? Jak wsadze bez korzeni od razu na dwor to jest cien szansy ze sie przyjmie?
kaliber, dobre kozaki ci wyrosly, winszuje. :)
ralph, kocham fotki bobow, ostatnio wlasnie chcialem znalezc czystego skunka po zbiorach, zeby zobaczyc jak to dawniej wygladalo, gdy nie bylo tylu odmian i krzyzowek.
hot cargo, ten to ma radoche hehe, fajnie moc sie doslownie kapac w trawie.
weedtime, posiadanie wlasnej dzialki poza miastem to prawdziwy luksus, zazdroszcze ci, mowiac powaznie na twoim miejscu posadzilbym troche kukurydzy czy innego gowna dookola, a w srodku ze 100 krzokow tematycznych. :D

Dziwna sprawa, nie powiem, wstalem dzis o 8 i zobaczylem mase sniegu za oknem, jak w srodku zimy, po sniadanku poszedlem w kime i o godz 11 wstaje a tu...ZERO sniegu, piekna wiosna. Specjalnie dzwonilem do sasiada, zeby sie upewnic czy dobrze ze mna...

Sionka na outa dziele na 3 tury, pierwsza zaczynam 15 kwietnia, ze 2tyg pobeda w doniczkach na oknie/balkonie i wywoze na dwor. Co prawda nie wiem czy dam rade, bo mam zakaz uprawiania sportu do czerwca (noge z gipsu dopiero wyjalem) a zeby pojechac z 10km na rowerze w dwie strony to jednak troche wysilku jest.
Na kazdym spocie przekopie ziemie i dodam troche perlitu i coconuta, kokos dobrze zatrzymuje wode, jedynie na miejscowe ubiegloroczna dowioze kupna ziemie, bo glina tam jest normalnie.

Ost sluchalem kasety z nagraniem jakiegos niby starego cpuna z Katowic, to byl wyklad nt dzialania narkotykow przeznaczony ku przestrodze mlodziezy. :D:D:D
Zapamietalem tylko tyle, ale sprobuje na dniach zdobyc cale nagranie i jakos zamiescic:
"Marihuana rosnie w amfetaminie"
"Po trawce narkotycznej mlode malzenstwo wsadzilo dziecko do piekarnika, bo myslalo, ze to kurczak"
"Na haju skacze sie z 10 pietra"
"20 lat temu rosly sobie konopie, ludzie prowadzili badania i doszli do wnioskow, ktore mozemy teraz przeczytac w internecie. Od tego czasu konopia rosnaca na drugim koncu swiata zamienila sie w skuna, ktory posiada zmodyfikowane DNA zeby mogl rosnac w ciemnosci w plastykowym granulacie"

@PEACE

EDIT: aha, zapomnialbym, kolezka u ktorego mielismy 400W mial maly przypal i wszystko poszlo sie jebac, zrobilismy cannabutter z mojego meskiego i kilku jego plantow, raport ponizej.

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
gelowas said:
kov, probowalem ukorzenic ta babke z micro, tylko pojawil sie problem, bo swiatlo w boxie wysiadlo, co prawda leza juz z tydzien w ciemnosciach w wodzie i wygladaja ladnie jak od razu po odcieciu, ale zero korzeni. Niektore lodyzki sa pelne, a niektore puste w srodku, ma to jakies znaczenie? Jak wsadze bez korzeni od razu na dwor to jest cien szansy ze sie przyjmie?

hmmm, raczej powinienes je postawic na parapecie, chyba ze rodzina itd., ale najlepiej male doniczki z ziemia, ukorzeniacz, nakryc plastikowymi kubkami zeby wilgotnosc trzymac, na parapet wystawic, musi im byc cieplo. O dworze jak na razie zapomnij do okolo 15 maja, choc np na balkonie przygruntowe przymrozki ich nie rusza, wiec mozna gdzies pod koniec kwietnia tam je trzymac.

pozdr, kov

Fish131

Active member
gelowas said:
Ost sluchalem kasety z nagraniem jakiegos niby starego cpuna z Katowic, to byl wyklad nt dzialania narkotykow przeznaczony ku przestrodze mlodziezy. :D:D:D
Zapamietalem tylko tyle, ale sprobuje na dniach zdobyc cale nagranie i jakos zamiescic:
"Marihuana rosnie w amfetaminie"
"Po trawce narkotycznej mlode malzenstwo wsadzilo dziecko do piekarnika, bo myslalo, ze to kurczak"
"Na haju skacze sie z 10 pietra"
"20 lat temu rosly sobie konopie, ludzie prowadzili badania i doszli do wnioskow, ktore mozemy teraz przeczytac w internecie. Od tego czasu konopia rosnaca na drugim koncu swiata zamienila sie w skuna, ktory posiada zmodyfikowane DNA zeby mogl rosnac w ciemnosci w plastykowym granulacie"

Ten pierdziel to bodek. Tu jest pelne nagranie:
http://zamber.net/stuff/mp3/narkotyki.mp3

ROGIN

Sciagnalem to o grzybensach. Zapodaj mi swojego emaila to Ci to wysle.

Gutek- Protest

Napewno znacie ta nutke a jezeli nie to sciagnijcie. Polecam http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=4002

Last edited:

omen

New member
witam kolegow po fachu.. ;)

ostatnio sie nie udzielam, ale zagladam i bacznie obserwuje co tutaj sie dizje.. i widze naprawde solidna prace nad indoorami i outami.. oby tak dalej panowie.. ;]] witam rowniez nowych/starych userow (OG i nie tylko) i zycze udanych upraw.. jak pamietacie ostatnimi czasy w szafeczce ugoscilem ladnie peiknie dwie sztuki skunksa speciala, ktory teraz widac, ze ladnie sie zadomawia.. wiec jak nakazuje tradycja/og i icmag'a/ koloruje threda.. ;]]

.p.s. sorry, ale nie mam mozliwosci swobodnego operowania aparatem w boxie, poniewaz jest to konstrukcja stala, wydaje mi sie jednak, ze nie jest az tak tragiczne.. ;P dodam jeszcze tylko ze dzis minal 15 dzien od keidy wyszly z ziemi i zostaly przesadzone do wiekszych pojemnikow/niestety doniczek niezaposiadam, ale butelcyna wystarczy w zupelnosci/ ;)

..peace..

Fish131

Active member
Omen gratuluje maluchow. Ladnie sie rozwijaja. Ale powiem Ci ze doniczki to nie duzy wydatek a sa duzo lepsze...

omen

New member
hehe zgadzam sie z toba ryboo jak najbardzije.. ale.. i tu ejst ale, ze potrzebowalem na szybko doniczek albo jakiegos czegos coby przesadzic i nie moglem nic znalesc a aktualnie jestm tak splukany, ze nawet na te doniczki nie mam wiec zapakowalem w butelcyn i jestem dobrej mysli.. ;)

..peace..

omen

New member
w tamtym roku mialem w kubkach 0,5l a w tym w butelkach.. damy rade.. ja najbardzije to rozkminiam to lato, bo chcialbym zeby mi skunks doszedl na dworzu.. ale na nastepny sezon, bede stawial juz bardizje na sativy niz na mozgojeby..;P

..peace..

G

Guest

Dzieki Fiszu :D
Omen ladne roslinki. Jak nie masz donic to mozesz uzywac obojetnie czego byle sie nie rozpuscilo od wody (karton) i nie bylo szkodliwe dla roslin. Pamietaj o dziurach na dnie. Czy to butelka czy wiadro spelnia ta sama funkcje. Juz widzialem na og nawet foto rosliny ktora byla posadzona w kiblu (zajebiscie to wygladalo :D).
Ja tam preferuje indyjki. Nie lubie zbytnio smiechawy bo brzuch mnie po niej boli :D
Skunk powinien dojsc w 100% Jak nie to niewiele bedzie mu brakowalo - oby tylko nie splesnial. Mi w tamtym sezonie skunk ladnie doszel i wogule nie plesnial.
Pozdro

omen

New member
hehe no z tym kiblem, to bylo na og bylo..;P co do tych dzior, to niezapomnialem.. ;) a jesli chodzi o high, to tez lubie indyjki, ale czasem tez lubie sie posmiac i troszku se pobudzic, bo sativki to tak bardzije energetyzuja, a indyjki roz********** glowke, wiec bede prubowal.. ;) a ty miales skunk#1 czy skunk special, czy jeszcze jakiegos innego mutanta? :)

..peace..

Last edited:
G

Guest

Mialem skunka#1 ale one maja podobny czas dojrzewania (jesli nie taki sam). Ogolnie skunk powinien dojsc bezproblemowo (chyba ze jakis cross z pozna odmiana to bedzie roznie). High jest super. Chyba kazdy z was kiedys palil skunka to pewnie wiecie jakie to ziolo :D Moge go z czystym sumieniem polecic doswiadczonemu czy tez poczatkujacemu palaczowi.

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
WDB said:
Dzieki Fiszu :D
Czy to butelka czy wiadro spelnia ta sama funkcje. Juz widzialem na og nawet foto rosliny ktora byla posadzona w kiblu (zajebiscie to wygladalo :D).

Taaa, to ten kibel co widziales, tylko ze na zdjeciu jest juz po zbiorach.:D

Jedyny i niepowtarzalny kibel Green Ambasadora.

Mialem pokoj z kiblem w Hadze.:biglaugh:

pozdr, kov

G

Guest

No to ten kibel :D Zarabiste to foto :D Fajny musi byc klimat z takim kiblem z roslinka w pokoju :D Ladnie ja tam ogolociliscie. Zostaly tylko kawalki topow ;)
pzdr

Latest posts

Latest posts