ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
kto ma szybkiego neta i mógłby mi ściągnąć 1 zajebisty pliczek z emula ?? Ja mam strasznie wolnego neta . Napewno przyda sie nie tylko mi bo jest on o hodowli grybensów i zajmuje 35MB w pdf
PEACE
ROGIN
Po dlugim oczekiwaniu w kolejce zaczelo sie sciaganie. Wyslij mi na PMa maila. Jak sie sciagnie to wysle Ci to. Jedno co mnie zastanawia to to ze piszesz ze masz wolnego neta i nie sciagniesz tego. Ale i tak z maila to bedziesz musial sciagac...
skunk #1 - bardzo specyficzny, charakterystyczny smak i high. klasyczny jak to co jaralo sie 3-4 lata temu. wchodzi z lekkim opoznieniem i nagle brainlock, niezbyt ciezki, ale jednak blokuje calosc dopelnia ogromna susza w ustach, przeogromna mlaskanie jest nieodlacznym elementem przekazu ;> jednym slowem skunk #1 - mega klasyk. przypomne ze to klon klona freebie z nirvany :>
klasyczny skunk jest wporzo
ktos wspomnial ze indoor jest monotonne hmm no nie wiem co o tym sadzic, w kazdymbadz razie u mnie sezon in trwa caly czas i nie zamierezam odpuszczac
skladam sobie rezerwowego boxa ktory jest ciagle dopieszczany i dopracowywany duzo mnie kosztowala uff cholera budowa growroomu nie zajela mi tyle czasu co ta jebitna szafa, juz niedlugo ruszam pelnym gazem z nowymi podarunkami od Gypsego. To bedzie moja zyciowka mam plana uzyskac w niej rekordowej wielkosci baciory. Niedlugo rzuce update fot
setup
odkurzacz
lampion mam zamiar go wziac na tuning i jeszcze bardziej wypolerowac odblysnik papierem wodnym wtedy powinna swiecic cudo
siemanko
jestem tu nowy wiec na wstepi eloo wsiem tutejszym wymiataczom.razem z koleszkom mamy ww from fammaleseeds,nasze planciory sa na etapie rozwojumniejwiecej jak u FISZA na poprzedniej stronce wrzucilbym jaies fotki ale wszystko stoi u koleszki i jak narazie niemamy z kad skolowac aparata
mniejwiecej 2dni temu zrobilismy revegetacje przestawiajac fotopera na24/0 zauwazajac przy tym gwaltowny przyrost topkow,czy taki zabieg moze jakos zaskodzic roslinkom i kiedy przestawic spowrotem na 12/12??robil ktos z was moze cus takiego??
peacee
heeh piszac monotonny mialem na mysli ze nie jest on tak interesujacy (dla mnie) jak outdoor. W domu masz wszystko dopiete na ostatni guzik, dogladasz ich codziennie, wiesz ze nie musisz obawiac sie o pogode itp. Na oucie jest zupelnie inaczej. Chodizsz dogladac roslinek raz na pare dni, martwisz sie zeby nie bylo zimno, zeby w maju nie bylo przymrozkow i nie padal grad, zeby rosliny doszly na czas itp.
Chociaz ja nie mowie ze zrezygnuje z indoora bo to rowniez jest zarabisty klimat U mnie rowniez zawsze cos rosnie i napewno bedzie roslo.
Pozdro