What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Na polu wszedzie bialo a w boxie jak zawsze zielono choc od zywicy tez tu sie bielutenko robi :)

Teraz odsunalem lampe troche dalej i jest na wysokosci 15 cm.

38 dzien flo.

7983ICE_38_dzien_flo.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_1_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_2_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_3_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_4_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_5_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_6_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_7_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_8_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_9_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_10_.jpg

7983ICE_38_dzien_flo_11_.jpg

Last edited:
B

bronek

ladne foty Fish, naprawde super.
sporo bobkow bedziesz mial. i to wszystko spod 150W WLS?
jaka masz powierzchnie i ile roslinek tam rosnie ??

Fish131

Active member
Dzieki Bronek!
Tak pod 150W.
Powierzchnia to 0,42m2 a rosna tam 3 klony ICE.

EDIT
Kov skrobales dzis moze tego threada?

rogin

Member
kto ma szybkiego neta i mógłby mi ściągnąć 1 zajebisty pliczek z emula ?? Ja mam strasznie wolnego neta :(. Napewno przyda sie nie tylko mi bo jest on o hodowli grybensów i zajmuje 35MB w pdf :D
PEACE

rogin

Member
Dzieki Fish ,nie na @ wysłać. Oto link:

ed2k://|file|[Ebook].[Mushrooms].[The%20Mushroom%20Cultivator].pdf|35350501|22DDFA797E7FBADFD1E59CDD7AA6B639|/

Polecam go wszystkim, jeszcze go nie widziałem osobiście ale kumpel mówi ze dobry poradnik.
PEACE

ralph_pl

New member
Witam ;) scialem pare dni temu skunka #1 ;) jutro leca pod kose wszystkie pozostale skunki i white rhino ;) przedstawiam pare fot:

skunk #1

a tak wygladaja moje kloniki starsze od ostatnich fotek o niecaly tydzien:

To by bylo natyle ;) niedlugo jakis smoke raport - narazie sie suszy ;) pozdr

Fish131

Active member
Te bobki wygladaja ciekawie :)
To z jednej rosliny? Ile na oko (lub jezeli masz wage) tam tego jest?

ralph_pl

New member
tak to z jednej najmniejszej rosliny, bedzie ze 20g suszu. stestowalem juz jakies 5 wysuszone na szybciocha na zelazku ;) wiec kolo 25g z tej

Last edited:

ralph_pl

New member
jak to nie ladnie ;) malo tego ze ladnie, to jeszcze spelniam obowiazek ;).... chcialem napisac cos madrego ale wlasnie 'testowalem' i zgubilem watek ;)

Fish131

Active member
No to przynajmniej napisz cos jak po tescie ;]

ROGIN
Po dlugim oczekiwaniu w kolejce zaczelo sie sciaganie. Wyslij mi na PMa maila. Jak sie sciagnie to wysle Ci to. Jedno co mnie zastanawia to to ze piszesz ze masz wolnego neta i nie sciagniesz tego. Ale i tak z maila to bedziesz musial sciagac...

Last edited:

ralph_pl

New member
skunk #1 - bardzo specyficzny, charakterystyczny smak i high. klasyczny jak to co jaralo sie 3-4 lata temu. wchodzi z lekkim opoznieniem i nagle brainlock, niezbyt ciezki, ale jednak blokuje ;) calosc dopelnia ogromna susza w ustach, przeogromna ;) mlaskanie jest nieodlacznym elementem przekazu ;> jednym slowem skunk #1 - mega klasyk. przypomne ze to klon klona freebie z nirvany :>

T

technoMAXgrower

klasyczny skunk jest wporzo
ktos wspomnial ze indoor jest monotonne hmm no nie wiem co o tym sadzic, w kazdymbadz razie u mnie sezon in trwa caly czas i nie zamierezam odpuszczac
skladam sobie rezerwowego boxa ktory jest ciagle dopieszczany i dopracowywany duzo mnie kosztowala uff cholera budowa growroomu nie zajela mi tyle czasu co ta jebitna szafa, juz niedlugo ruszam pelnym gazem z nowymi podarunkami od Gypsego. To bedzie moja zyciowka mam plana uzyskac w niej rekordowej wielkosci baciory. Niedlugo rzuce update fot
setup

odkurzacz

lampion mam zamiar go wziac na tuning i jeszcze bardziej wypolerowac odblysnik papierem wodnym wtedy powinna swiecic cudo

Pozdro all

Last edited:

gacek

New member
siemanko
jestem tu nowy wiec na wstepi eloo wsiem tutejszym wymiataczom:D.razem z koleszkom mamy ww from fammaleseeds,nasze planciory sa na etapie rozwojumniejwiecej jak u FISZA na poprzedniej stronce wrzucilbym jaies fotki ale wszystko stoi u koleszki i jak narazie niemamy z kad skolowac aparata:p
mniejwiecej 2dni temu zrobilismy revegetacje przestawiajac fotopera na24/0 zauwazajac przy tym gwaltowny przyrost topkow,czy taki zabieg moze jakos zaskodzic roslinkom i kiedy przestawic spowrotem na 12/12??robil ktos z was moze cus takiego??
peacee

G

Guest

heeh piszac monotonny mialem na mysli ze nie jest on tak interesujacy (dla mnie) jak outdoor. W domu masz wszystko dopiete na ostatni guzik, dogladasz ich codziennie, wiesz ze nie musisz obawiac sie o pogode itp. Na oucie jest zupelnie inaczej. Chodizsz dogladac roslinek raz na pare dni, martwisz sie zeby nie bylo zimno, zeby w maju nie bylo przymrozkow i nie padal grad, zeby rosliny doszly na czas itp.
Chociaz ja nie mowie ze zrezygnuje z indoora bo to rowniez jest zarabisty klimat :D U mnie rowniez zawsze cos rosnie i napewno bedzie roslo.
Pozdro

Latest posts

Latest posts