What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

Dziekowa all polskim grolwersom za tak mile slowa :dance:

zapomnialem dodac kilka stron wstecz drzefka mazura i tomasza zrobily na mnie wrazenie, sa bardzo pozytywne "K+"

Edit:
Jestem zadowolony ze Skunka specala jego topy absorbuja swiatlo ile sie tylko da, tyja ogromnie juz teraz niektore sa wielkosci kija basebalowego, nie wiem jeszcze jak z moca ale zbiory beda najwyzsze, AK 47 takich batow nie mial. Teraz jest zajebista okazja dostac wypas nasiona ja juz je wciagnolem The Doktor feminizowane z Greenhausu na drchronicu kosztuja grosze, sa w nim geny samych big yielderow: shark, super skunka itd niewiarygodne zbiory 800g z metra.

Skunk special fem

pozdr

Last edited:
G

Guest

ema ema cannabiner hehe cala ekipa sie zbiera jest dobrze :)
kazdy przygotowany do sezonu oj bedzie zielono panowie na tym forum :D :yummy:

e: rogin to twoje grzybki?

Last edited:

rogin

Member
no no Mazur na maxa fajen roślinki ;) byc moze pisałes predzej jaka masz lampe i co to za odmianka ale czy mógłbyś jeszcze raz napisac ? Aha i prosił bym cie o fotke twojej szafy bo planuje zrobic in i moze jakis twój pomysł mi sie przyda.
PEACE

G

Guest

w zwiasku z pytaniami odpowiadam:
odmiana to C99 lampa 250W son t plus pow. 035m2
rosliny maja 55 dni
stosowane nawozy:
w czasie vegu czysta woda (veg trawal 1 tydzien)
podczas flo nawoz organiczny o nazwie guano(patrz foty) na przemien z pk13-14 canna i b'cuzz (canna sie skonczylo)
raz urzuty stymulator kwitnienia b'cuzz w dawce 4 razy wyzszej jak zalecana (tylko raz poniewarz produkt sie skonczyl)
i to wszystko reszta to natura
moze jeszcze na temat soil mixu to 40% osmocote 3 in 1 60% moja stara gleba z przed dwoch lat pieknie sie korzonki Mj przeobrazily w pruchnice :) plus dolomit dla poprawy ph

Last edited:

k_kaliber

Member
Swietna robota mazur eno swietna :sasmokin:
Bardzo przyda sie naszym ogrodnikom bo wszystko do dostania w Polsce!! i to bez wiekszych problemow.
hmm mowisz 4x wieksza hmm
no to ja tez pokaze co w szafie piszczy.
edit no jak by ktos pytal to ja podlewam Bat guano ale niestety nie z Polski :frown:
08.03 WW&Euforia#1
28.03 WW&Euforia#1

guano-flessen.jpg

Last edited:
G

Guest

smiem stwierdzic ze piszczy ino szok bardzo ladne palnty

hmm mowisz 4x wieksza hmm

nie inaczej w poprzednim grow rowniez uzywalem tej dawki czasem bylo nawet wiecej
ten stymulator jest w 100% organic wiec nie ma sie czego bac ze przedawkujesz

pozdr.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

no widze ze zielono sie zrobilo,
wszyscy macie super kwiatki jak cholera hehe, no to i ja cos pokaze

umnie dopiero sie zaczyna, dzisiaj pszesadzilem z veg, do flo ,jack h, god, balck indigo,cinnamon,c99.

664IMG_3617.jpg

pszesadzone

664IMG_3625.jpg

wszystkie malutkie nasionka jusz zaczynajo sie rozwijac, i tesz niemoge sie doczekac, bo bendziemy szukac tatusia na nasiona,hehe

664IMG_3626.jpg

peace

kaczy

Active member
Veteran
Chlopaki szybkie pytanko (mam nadzieje ze odpowiedz tez bedzie szybka) chce zamowic sionka z seedboutique ale kwestia jest taka ze chce zaplacic karta czyli musze podac swoje imie i nazwisko(bo z automatu wciaga to jako posiadacza karty) ale chce zeby sionka przyszly do kumpla i zeby on je odebral, wystarczy zeby w komentarzu wpisac zeby wyslali na jego imie i nazwisko ale pod ten sam adres?
Edit:
No juz nie aktualne bo dopatrzylem sie ze przy platnosci karta wysylaja tylko na adres posiadacza karty wiec odpada taka opcja i musze wyslac hajsy liste, szkoda ze tak utrudniaja.

EDIT2:
Nie wiecie czy mozna do nich wyslac hajs w PLN nie w euro? Nie chce mi sie szukac kantoru w poblizu a chcialbym to jak najszybciej zalatwic.

Last edited:
G

Guest

nie kaczy tylko euro dolce i funty polish zloty nieprzyjmuja a co do twojej platnosci karta to ja bym pogadal z gypsym czy mozna by to bylo zrobic inaczej ze placisz karta a sionka wysla na inny adres, wytlumacz mu oco Ci chodzi napewno cos ci poradzi

WDB co to za odmiana ?? bardzo ladnie rosna
pozdr.

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
@mazur dzieki za pomoc,ale w koncu wysle kase poczta w eurosach bo chce to jzu dzis zalatwic.
A tak w ogole nie napisalem co zamawiam:
-top 44
-skunk 1
-papaya
-cal orange bud
wszystko z Nirvany
co prawda dla mnie jest tylko paczka t44 i pol cal orange bud ale sie powymieniam z ziomami dla ktorych jest reszta tak zeby miec z kazdego troche. czyli bede mial dal siebie 5 cal orange bud, 5 t44, 3 papaya, 2 skunk 1.Pewnie porobie troche krzyzowek jak sie uda. co byscie polecili zeby skrzyzowac. oprocz tego bede mial jeszcze 2 sionka south india x skunk1 z High Quality Seeds
pozdro

G

gelowas

Rogin, fajno grzybki ci rosnal, w zyciu nie widzialem czegos takiego.
Jeszcze nie widzialem, zeby tyle stron znakomitych fotek MJ od roznych ludzi bylo na forum, bijemy rekordy...strach pomyslec co bedzie jak sie out zacznie. Zycze wam najlepszego! :wink:
TRUE STORY:
Wczoraj obczailem, ze mam 1 babke i 1 faceta w micro, dzis starzy se poszli na pogrzeb, takze ok 2godz czasu zeby makumbe zrobic. Przed wszystkim chcialem pstryknac pare fotek z roznych stron, OK.
Przyzwyczailem sie, ze babka rosnie na lewo, a facet na prawo. Wzialem nozyczki i... KURWA OBCIALEM ZENSKA. :bashhead: :bashhead: :bashhead:
Przestawilem donice w odwrotna strone na potrzebe zdjecia i mi sie pojebalo cos. :wallbash:
Pozniej obcialem faceta, zdjalem siatke i myslalem co z tym zrobic. Na domiar zlego nie ma swiatla i pekly zaczepy z jednej strony w boxie, stal sie nieszczelny.
Wzialem popryskalem planta woda, przylozylem do korzenia i w ciemnosci przyjdzie mu do jutra czekac, az naprawie swiatlo, kostka polaczeniowa sie zupelnie schajcala.
Makumby tez nie bedzie, bo za malo czasu zostalo, FUCK.
Tyle czasu wlozylem w to wszystko, dobrych checi, tak sie cieszylem, ze pierwszy indoor-micro to trudna sprawa, a cos dobrego zaczelo wychodzic, jednak starzy nic nie obczaili przez te 2mies, tylko sam sobie jestem winny, juz zaczelo kwitnac i pieknie pachniec.
JEST JAKAS SZANSA, ZE LODYGA SIE ZROSNIE?

Pozdrawiam, ide sie rozplakac
Grzesio

:frown: :frown: :badday: :frown: :frown:

WeedTime

Member
widze ze duzo sie dzieje, wszyscy macie zajebiste rosliny !!

HC czy trenowales jakos te krzaki na pierwszym zdjeciu -LST/FIM ? wygladaja kozak

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Tak jak k_kaliber mowi - Gelowas, z tego krzaczka sporo klonow mozesz uzyskac. Niech ci sie choc 1-2 przyjma i bedzie dobrze.

Latest posts

Latest posts