What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

no wlasnie,sam sie zastanawialem czemu tak jest?
myslalem ze moze jest ktos na macu i dlatego.
mazur pewnie masz racje ,hehe

peace

G

Guest

tak tych kropek nie widac ale wystarczy ze sie zaznaczy ten obszar tak jak sie zaznacza kopiowany teskt a te kropki sie ukazuaj i widac ze ida znacznie poza widziany obszar

pozdr.

LDV

Active member
chłopaki ustawcie sobie rozdzielke 1280x1024 :D i wszystko pięknie chodzi ;P
Ja mam monitorek 19cali LCD - wiem wiem musiałem sie pochwalić i polecam każdemu chyba że ktoś tylko gra w gierki wtedy klasyczny analog jest lepszy...

mógłby ktoś dać mi linka (najlepiej po polskiemu) w którym szerzej się rozwodzą o uprawie w kokosie? Z góry dzięki!

WeedTime

Member
http://shop.growshop.pl - kupowal ktos z was cokolwiek w tym sklepie ?

zajebisty sklep ale nie wydaje mi sie zbyt wiarygodny na pierwszy rzut oka, jakos maja za duzo fajnych produktow, a na stronie nie ma nawet danych wlasciciela, adresu, ani zadnego kontaktu....

Lewar

Member
@WeedTime mysle ze mam dla Ciebie alternatywny sklep czyli seed.pl. ;-)skontaktuj sie z nia po przez mejl/gg i pogadaj co bys chcial (dostep do asortymentu z calej europy, wiec pewnie by nie bylo problemu w wyobrze). pewnie na poczatku stycznia bedzie jakies wieksze zamowienie, jedynym minusem jest ze trzeba czekac ok 4 tygodni. w taki sposob mam juz mylar/nawozy/Kali Mist. ludzie brali hydro i duzo wiekszy sprzet i nikt nie narzeka, wiec polecam.
(jakbys mial jakies pytania pisz PM)

pozdrawiam

skuff=filip...

New member
Witam:)Mam jedno małe pytanko,czy Maroc podejdzie na in pod 400W?piszą że jest tylko out,przeciez to normalna konopka,co sie może dziać z nią?I czy dobrze jej będzie razem z SS i WW?Troszke rozmaitości nigdy za wiele:))Pozdrawiam :wave:

LDV

Active member
chyba tylko żeby osiągnąć wymierne efekty powinna byc dłużej na wegu niz standardowe in...

Ej kiedy sie lowrydery zapyla? w którym tygodniu od posadzenia tak pi razy drzwi co?

Last edited:
C

Ca2

skuff=filip... z opisu breedera wynika, że Maroc wymaga min. 8 tygodni WEGETACJI.
Mimo tego nadal jest szybką odmianą. Ogólnie robiłem klony Maroc i tylko 1 przeżył i był niezbyt normalny psychicznie.
Posadź to się przekonasz. Najlepsza metoda. Być może zapoczątkujesz nowe trendy ;P Bo na out 07 dużo wiary nakupi Maroc. Jak by się sprawdzał w in to jego walory mogły by być duuuużo lepsze bo z outa smak ma haszowy z lekką nutką matki ziemi.

G

Guest

:)

:)

No to ja mam do was pytanie co mam mam zrobic ma 10 nasion sour diesla a kurde w boksie juz niema ani kawalka miejsca co mam zrobic ?? :D

no i moz3e by tak ktos wchodzil na czata :D

http://client1.sigmachat.com/sc.php?id=121495

edit:

a co do tego linka książki wyjadloweskiego to powiem tak kiedys chcialem kupic ale tak napwrede i tak najlepiej sie uczyc na wlasnych bledach
dlatego zamiats ksiazki lepiej kupic lampe wentylator i hodowac yaman :D

Jah bless dla wszystkich organic grower :D

Last edited:
G

Guest

szok said:
Rystal:
tyyyy :yoinks: ....no chyba ze chodzi ci o to że zrobiłeś zdjęcie okładki i o to sie plujesz
szok:
Tak zrobiłem je i ktoś sobie jee ...ahhhh dobra nie ważne nie ciągnijmy tego śmierdzącego gówna i zamknijmy ten temat. hehehe pozdro :wave:

Witam
C2 daj link jak mozesz na allegro do tych rzeczy jak mozesz ...
Mazur and Madix Edit juz poszedł ...

To moje szkraby maja juz dwa tygodnie nie zamałe ??

Na zdjeciach tego nie widac ale wydaje mi sie ze brakuje juz roslinkom czegos poniewaz maja juz w nowych lisciach jakies jasne przebarwienia ...
I czy nie sa za male na 2 tyg??

Last edited:
skuff=filip... said:
Witam:)Mam jedno małe pytanko,czy Maroc podejdzie na in pod 400W?piszą że jest tylko out,przeciez to normalna konopka,co sie może dziać z nią?I czy dobrze jej będzie razem z SS i WW?Troszke rozmaitości nigdy za wiele:))Pozdrawiam :wave:

Mozesz sadzic smialo. To czy roslina jest na OUT czy IN jest tylko umowne. Razem z SS i WW bedzie jej wysmienicie ;)
Weguj ja tyle samo czasu co inne.

Last edited:
Siemanko!
ReQuIeM dReAm myśle ze sa małe :|
Masz tu jak wygladaly moje po 2 tyg wega 16/8

:woohoo:
Podlej je biohomusem lub jakims dobrym nawozem jak masz i powinno podgonic :D

Pozdro

Moja w sobote dokaldnie bd mialy 4 tyg i juz 2 tyg flo jada :D narazie tylko 2 pokazaly plec ale nie jeste jeszcze w 100% pewien czy meskie cyz zenskie bo na jednej sa i wloski i tkaie kuleczki... ale niewiem czy to nie przypadkiem z tych kuleczek wychodza wloski!
fotki wrzuce w sobote... pozdrawiam

Fish131

Active member
Jak pamietacie HPS mi sie zepsul ;/
Myslalem ze to zarowka... Dzisiaj ojciec przyniosl mi nowa zarowke Osram Nav (SON)-T 150W. Fajnie bo za darmo hehe (jak to dobrze miec znajomych w energetyce :D ). Wiec szybko niczym pogotowie zapierdzielam do boxa, wkrecam nowa zarowke odpalam a tu... NIC :badday:
Po konsultacjach z Cabulem stwierdzilem ze chyba mi zaplonnik impulsowy padl. Wydaje mi sie dlatego ze czasami jak podlacze do pradu lampe to tylko blysnie zarowka i tyle... Jakby to byla wina statecznika to wogole nic by nie bylo... Nawet by nie blyslo...
Ale czy to faktycznie wina zaplonnika to okaze sie po jutrze poniewaz wtedy dostane nowy zaplonnik (THX Cabul :) ).
No nic... Pozostaje mi tylko czekac heh.

Na fotce nizej moje dwie zarowki. Z prawej stara z Philipsa (widac slady uzytkowania heh) a po lewej nowka z OSRAM.

Pozdro :wave:

Latest posts

Latest posts