What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Lewar

Member
kawalek mylaru mial 3,4x1,4m, w razie jakiegokolwiek przypalu mamy alternatywna miejscowke 10 min drogi, nie wyobrazam sobie jak to przetransportowac ;D

ciesze sie ze nasza praca sie wam podoba! w przyszlym tyg. na wate laca sionka !!

Kali Mist - 10 szt / Serious Seeds
Ice - 3 szt / Female Seeds
White Skunk x PPP - 3 szt / wlasny cross
The Pure - 2 szt / Flying Dutchman, pozdro dla Gelowasa
Vortex f2 - 3 szt / kolejne pozdro dla Gelo
White Russian x Black Indiglow - 4 szt / HC, Gelowas jestes wielki :D
Fruit Bowl - 2 szt / tez chyba od HC, pozdro dla Urbana

brzmi conajmniej smaaaacznie :D

Last edited:

Biodizel

Member
ktos z was uzywa (albo uzywal kiedys) jonizatora powietrza do usuwania zapachow ;) jaki polecacie? ciekawe jak wypada w porownaniu z filtrami weglowymi ;)

:wave:

Last edited:
G

Guest

Bio z tego co czytałem jonizator w bardzo małym stopniu pomaga przy maskowaniu uprawy, a gdy ma się jeszcze jakieś odmiany skuno podobno to już w ogóle odpada.
Filtr węglowy jest znacznie tańszy w porównaniu do jonizator - własnej roboty ;-).
Sam jonizator podobno bardzo pozytywnie wpływa na powietrze w danym pomieszczeniu - trzeba się zaopatrzyć w takie coś - niezbyt miłe jest powietrze tu gdzie jestem...

Biodizel

Member
moze maly off ale ...

jakie przywileje przysluguja honorowym dawcom krwi, kiedy sie jest takim dawca, gdy ma sie legitymacje, ile kosztuje krew?

dzisiaj pobrali mi krew drugi raz, herbatka, czekoladka, browarek ;) (po 1 bro bylem juz niezle sciety), pozniej maszek i ... myslalem ze mi czaszke rozsadzi, oderwalo mnie na jakis czas od zaczywistosci ;) nie radze powtarzac takich glupich eksperymentow ;)

C

Ca2

@Biodizel: bucha przed oddaniem ;) Pacjent dostał by krew ze znieczuleniem ;)
Pytanie: pobierają krew od palaczy? Nie wykrywają tego?

G

Guest

Hej, zobaczcie jakiego mam fajnego liścia hahahha super( fajny mutant?, miewałem mutanty i zawsze to było wspaniałe zioło ), odmiana hawajan skunk-bardzo cytrusowa odmiana z małą wyczuwalnościa skuna, POLECAM :joint:

Last edited:

Biodizel

Member
przez jakis czas przed oddaniem nie palilem dopiero po oddaniu krwi, nie polecam ;)

powstalo juz tyle watkow o Arjan, ze glowa boli, podobno na jednym z HTCC (06 czy 07) przyszedl w ... smokingu ;) jako jedyny oczywiscie, genetyki podobno sobie przywlaszczyl, podobno tez otrzymal wiele genetyk ktore mu zniknely, czyli prosciej zniszczyl je ... w kilku slowach, ani z niego breeder ani grower ;) choc biznesmann z niego dobry, co widac po snobistycznych coffeshopach, na forach go nie znajdziecie, w przeciwiwnstwie do wielu pasjonatow

C

Ca2

@szok: po tej prezerwatywie mogę wnioskować, że w misie jakiś natural afrodyzjak jest lub ziele bardzo bezpieczne w skutkach ;D

@toptopganja: mmmm ale smakowite. Ile już na flow (dni/tygodni) i za jaki czas planujesz brutalny mord?

Biodizel

Member
toptop, brawo !

16155green_spider-med.JPG

16155P1010363-med.JPG

16155P1010361-med.JPG

0,5l

16155P1010364-med.JPG

Last edited:

Biodizel

Member
wyciagniete? hehe, to rownikowa sativka, nie skonczyla jeszcze wega a juz zostala przelaczona na flow, tak samo jak GF ostro sie wtedy wyciagaja, jak na takie warunki to powiedzial bym raczej ze jest to bardzo kompaktowa odmiana ;)

a niech sie wyciaga, box jest wysoki ;) nawet ich nie fimowalem

NL x ICE od FS

16155macro.JPG

Last edited:

bogusik2

Member
Jak sama nazwa wskazuje "Opasłe topy o owocowym posmaku" ;) hehe
Poważnie... też chetnie dowiem sie czegoś o tej odmianie... będe ją sadził i mam nadzieje na jakieś najne crossiki ;) pzdr
BTW. gwoli sprostowania... moj avatr nie pokazuje facka... homer przechodzi wg. mnie tesat trzeźwości (ktory pewnie oblał :pointlaug hehe) pzdr2
Ps... ja też bym oblał ten test ;) jhehe pzdr3

Last edited:
G

Guest

Tak ot. wie ktoś może co to dokładnie za kawałek >>KLIK<< - może ktoś posiada ten "kozacki" kawałek na dysku ? :D

edit: chodzi o pierwszy kawałek ;-]

@toptopganja - smakowicie te topy wyglądają
:chin:

Last edited: