G
Guest
jak zwykle wymiatasz, mniammmmm
juz nieduzo do konca ;]
juz nieduzo do konca ;]
grunwald said:Zapach owocowo tajemniczy. Wyłania się dopiero po zgnieceniu lub skruszeniu. Niezbyt intensywny ale wyraźny. Po otwarciu słoika jednak bucha z niego. Po podgrzaniu nabitego szkła czuć mocno zapach grzanej żywicy.
Smak z nabitego szkła przed podpaleniem (buch na sucho) taki jak zapach. (BTW polecam każdemu spróbować bucha na sucho przed podpaleniem. Ja bynajmniej to bardzo lubię). Po podpaleniu nie gryzie w gardło i do płuc wchodzi bez większych oporów. Niezbyt smaczny dym.
Moc średnia. Ja palę zwykle szkło do dwóch sam. Ale podobno już po buchu nieźle czuć.
High mocno speedujący. Trzyma ze 2 godziny. Po 3-4 godzinach należy czynności powtórzyć
nie wiem które to F bo dostałem dwie pestki SM jako 'fribi', a tym razem cannabis.fr.pl dało dwie pestki WWBiodizel said:Santa Maria F5? a myslalem ze to nowosc
No z wyglądu to nie bardzo...PanMarihuanek said:moja SM była identyczna...
Biodizel said:twoja SM wyglada ... troche slabo, a przynajmniej nie tak jak na zdjeciach ktore widzialem do tej pory ile z krzaka 5g? jakie miales doniczki, wyglada jak by miala za malo miejsca