What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Biodizel

Member
Fishu,
biggrin.gif

pozytywne masz podejscie, mam podobne ;) lubie jak ktos chwali i sie zachwyca home made stuff'em, w przeciwienstwie do purpletopa nie uwazam tego za frajerstwo ;) raczej pozytywne wibracje ;) podobno dawanie daje szczescie, dzielenie sie z potrzebujacymi hehe

moze nie samo rozdawanie ;) ale palenie z ludzmi

:wave:

Last edited:

LDV

Active member
ładne foty Mazur

@FISH
Mogłeś rozdawać jeszcze wizytówki: "Fajny Gościu" hehehe
wiem, wiem ja też lubie jak wiara chwali moje zioło a jeszcze bardziej jak się nim ubaka na trupa ;P

biodizel said:
"pytanie za 100 punktow ;) jak zdobyć klona SM, moze ktos ma ta odmiane?"

Które FX byś chciał ;P ??

hehehe - podejrzewam że nawet No Mercy może już niemieć tego klona pierwszego ;P bo to minęło już hohohoh kupe lat od kiedy się niby pojawił

KILER

Member
Fishu :D gosciu mysłał pewno na drogi dzien ze spotkał sw Mikołaja!! :D
Mazur: Smakowicie wyglądaja te topiki! :yummy:

Last edited:

Biodizel

Member
LDV, musza miec klona SM, bo pewnie robia ciagle backcrossa ;) wybieraja osobnika ktory najbardziej przypomina SM i krzyzuja go z orginalnym klonem

nie ma to jak orginalny klon ;) nie krzyzowany z innymi odmianami

:wave:

Lewar

Member
@Fishu mogles jeszcze uswiadomic ich, ze to z wlasnego grow i zapoznac z tematem, moze kolejny zapomnialby jak wyglada diler ;) tez uwielbiam jak ktos chwali moj stuff'ik, widac wtedy sens w tym co robie :D

mazur, bedziesz z tego jakies f2 robil ? ;>
pozdro

Last edited:

tomasz

Member
ave, wrocilem i zastaly mnie piekne zbiory ktore zebral podczas mojej nieobecosci braciszek mianowicie okolo 60 gramsow diesla oraz duuuzooo c99 z outdora [(calkiem niezle doszlo pod polskim sloncem :) ) ------- dopiero zważe D ].]
piekne kwiatki macie panucki :p

a przypomne te piekne sadzoneczki :):

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
co do tych klonow co wszyscy onich mowia, to cos wam powiem co sam mysle.
jest wiele klonow (rodzaje-phenos) co chodzi miendzy znanymi sobie chodowcami.
w californi mozna legalnie kupic klony w klinice i je chodowac w domu. czy wszystkie klony sa takie samowspaniale? wcale nie. wszystko naprawde zalezy od twojego smaku.
jeden bendzie lubial a drugi wcale nie. co jest najpiekniejsze to to ze kazdy z nas moze znalesc tego pheno co sie najbardziej ruzni od innych i go tszymac jako clon. wtedy masz zapewnione z roku na rok twoja ulubiona trawe zawsze to sama.
krosy robione z klonow sa zawsze bardzo pozytywne. jak i prowidlowo tylko z wybranych phenos powinno sie robic nasiona ,a nie co popadnie.
takze co chce powiedziec,te wszystkie super klony co widzicie co inni maja. skand myslicie te klony sie znalazly? tylko z nasiona. i co znaczy ze kazdy ma szanse na znalezienie tego pheno. klony sa fajne bo teras niemusisz chodowac 50-100 nasion zeby go znalesc. ale on tam jest,nawet moze lepszy nisz orginalny clone. ludzie sa leniwi i wola odrazu miec ten pheno bez szukania, dlatego klony sa tak szanowane, ale kazdy moze znalesc super phenos z ruznych rodzaji, kazdy kto choduje i zna sie na trawie bendzie wiedzial kiedy cos special mu urosnie. ja ma pare rodzaji co sam sobie tszymam jego klony, mam true blueberry klone co znalazlem super pheno i mamk sensi star. i one benda zemnie dlugi czas. niemusze jusz ich nasion zaczynac bo mam super ich klony i phenos co mi smakuje. takze co bym najbardziej lubial widziec to wlasnie klony znalezione w polsce. taki klon mozna szybko rosprowadzic po kraju. kazdy by znal ten zapach i smak.prawdziwy taste of poland,hehe czuje ze niedlugo za rok dwa moze prare tygodni napeno bendzie klon z polski co inni benda onim mowic i go chciec,tak tak bendzie napewno,hehe kto go znajdzie?jak on bendzie sie nazywal? hehe
ale dzis sie najaralem,hehe

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
pienkne kwiaty mazur

fish jak ten shcromek? moje okazaly sie menskie,takze druga runda za pare tygodni,hehe

peace

Last edited:
C

Ca2

@Fish131: Też tak zawsze szaleje i ludzie trzaskają takie wytrzeszcza oczami, że o ja pierrrr. Idąc do centrum (nie chciałem nic przy sobie nosić) dałem kolesiowi ze 3 rurki Maroc tak na szybko po znajomości. Jaki zszokowany, ale skakał z radości ;D
Jeżeli wziąść pod lupę prace growera to jest to zawód idealny. Robota przyjemna. Samemu się docenia efekty. Wielu ludzi chwali Twoją pracę. A i pieniądz byłby miły (już nie mówie od dealu w kraju prohibicji na wszystko - zlikwidujmy Kononowicza to będzie COŚ!).

Siemanko!Heh też lubie sie dzielic swoim towarkiem co mam :D W tym roku kumplom zrobilem fajny prezent bo wpade na jednego urodzinki z 30g mowilem ze to moje itp.. mocne nie bylo ale wszyscy i tak mnie chwali ze wogule cos takieog ise udalo!
I w ten oto sposob reszta moich kumpli zaczela sadzic :D Haha I w taki sposob wlasnie sie to rozwija w Polsce <lol2> ale pier...e :D Narka PeAcE

eddy

Member
Witam,
panowie i panie :D co myslicie o boxie "beczka" 70 wysoki 50 srednica jak na raize trzymam tam cindi 99 ktora ratuje ,podarowalem kumplowi sionko femi a on ja trzymal pod paroma swietlowkami wrzucilem ja pod hpsa siedzi tam ze 2 tygodnie (ogolnie plant ma jakies 2 miechy ,oswietlenie 12h juz jest przez jakies 4 tygodnie ) ale jakos slabo to widzie jutro bede mial cyfrowe podesle wam foty zostala zfimowana ale te topki co rasna sa male i nie "pulchna" a najgorsze to jest to ze znalazlem dwa jaja :yoinks: ,ogolnie plant ma wysokosc ok 50 cm karzel taki ale czemu to nie wiem ,jakies sugestie??
z gory dzieki pzdr :joint:

Fish131

Active member
HC po pierwsze jak zawsze wielki :respect:
Piekny masz pokoj!
Co do schromow to w weekend bede je scinac... Przynajmniej 2 napewno a 1 to nie wiem bo kurcze jakies pozne pheno sie trafilo...
Na glownym topie jest masa bialych wloskow a tylko kilka brazowych...
No nie wiem, zobacze w weekend.

A tutaj moje zakupy na next indoora :D
Nasiona z FemaleSeeds- Grapefruit
I papu dla nich czyli Terra Flores, Canna PK 13/14, Canna Boost Accelerator.
Do tego oczywiscie 2 numery Soft Secrets.
Wszystko jak zawsze z cannabis.fr.pl

Pozdro!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

shromki niekture moga bardzo dlugo kwitnanc,tszymaj je ile sie da. na koniec bendzie super trawa.jak jusz myslisz ze sa gotowe i je scinasz,stop, i daj im jeszcze z tydzien,hehe dobze je wysusz,niepodlewaj wogle w ostatnie dni.

peace

Fish131

Active member
No wlasnie HC 2 planty sa juz idealne do sciecie i tez wyznaje zasade jak myslisz ze sa juz gotowe to daj im tydzien heh. Wlasnie teraz jest ten tydzien dla 2och plantow a tego jednego jeszcze zostawie i niech dojdzie sobie spokojnie :D

G

gelowas

Fish, tez dostalem od nich takie gazetki, zieja z nich co nie :) na jednym zdjeciu czlen mial gola dupe (o pfuj!) i pomiedzy posladami (o pfuj!) mial topa (o pfuj!) i jakis jajcarski komentarz w styloo 'tej roslince musi byc na prawde zle' :D
na marginesie z przykroscia musze poprzec purpletop - dac swoj temat ogrodkowy komus nieznanemu, za darmo, na imprezie gdzie nikt nie pali jest hmmm.... powiem tylko, ze nieostrozne

HOT CARGO said:
w californi mozna legalnie kupic klony w klinice i je chodowac w domu. czy wszystkie

WOW, juz wiem, gdzie bede mieszkal in tha future, czy tam sa jakies 'normalne' przystepne dzielnice dla szarych ludzi, czy tylko chawiry a la Snoop Dog? :)
good idea z tymi clonami jak ktos ma indoor profesjonalny, od wielu lat, bez zadnego ryzyka...znalezc sobie 2-3 ulubione, wyselekcjonowane pheno i kultywowac je latami, ba, nawet cale zycie
PIEKNIE, szkoda ze do potw'a juz chyba Polaka nie wezna
tak w ogole to aktualne photo of the month jest beznadziejne, chyba ze ktos jest innej orientacji i lubi jajca ogladac, bo ja nie lubie - wszystkie sa takie same

LDV, faktycznie ta Santa Maria niestabilna jakas, dwa pheno te twoje tak strasznie rozne, ze po samych topach trudno byloby stwierdzic, ze to ta sama odmiana...jedne pachnie jak przyprawa do kurczaka Kamis, drugi lightowym skunkiem - malo wyrazisty zapach, smak zupelnie inny, moc podobna - bardzo przecietna, ogolnie nie polecalbym tej odmiany, no chyba ze liczac na kilka innych pheno i nie wiem co, ogromna ilosc zbiorow bo pod tym wzgledem zdaje sie jest OK

Mazur, hey fajne kwiatki, to chyba super-extra-mega kule bedziesz mial na koniec hyhy moze nawet kilka tabliczek ;) good luck!

EDDY, dajesz rade, mamy tutaj specjalny watek do micro grow, zamiesc tam swoj projekt, moze ktos cos doradzi i dasz rade na pewno, w ogole zajebisty pomysl!!!

Sweet, nieladnie jest nie odpisywac na maile i nie dawac znakow zycia...

pzdr i pozdrawiam wszystkich
G

ps. niebawem zamieszcze chrzciny naszego nowego nabytku clubowego - fajki lodowej, ost cos nie dalo rady - debilny kolezka zapomnial lodu nastawic do mrozenia :D

Fish131

Active member
Gelowas ja kolesia nie znalem jednak byl to ziom z ekipy od mojej kumpeli a ona ich zna od bardzo wczesnego dziecinstwa i rozmawialem z nia przed impreza na temat ludzi ktorzy tam beda...

Co to Santa Marii to moja po wysuszeniu pachniala redbullem heh.
Peace!