C
Ca2
W którymś(sklera) ze sklepów lub na stronie innego pokroju spotkałem się z parametrem strat który w przypadku lampy 600W wynosił ok 36W tak więc niewiele.mazur said:a tu sie nie zgodze bowiem np uklad hps 600w pobiera mocy 660 lub cos kolo tego takze z tego wychodzi ze jest inaczej
@KILER: ile na kwitnieniu jest? Jak na telefon to spokojnie możesz wrzucać takie fotki na bierząco. Chyba jak narazie tylko Twoje fotki z tel jako jedyne nie żrą w oczy i są fotkami, a nie jakimiś losowymi pixelami.
@ReQuIeM dReAm: tego MH to wysoko wrzuć na początek bo mocą zajebistą operujesz. Ja siewki stawiam na parapecie i cacy ;p
Oooo właśnie ;p zerkne czy to felerne Blubbleberry pęka czy nie. Skunk x bagseed od gelowasa już leży na dnie kieliszka, a Vortex x Rosetta Stones nadal pływa i nie chce się utopić ;D (kiełkuje po jednym najsłabiej wyglądającym seedzie - i tak te najsłabsze lepiej wyglądają od tych na sztuki z seed.pl).
Przesadziłem WW z 2L do ok 4L.
Przed chwilą wpadłem na Great Idea!!! Skoro mam akwarium. Uprawiam w kokosie. To czemu by nie wykorzystać odstanej wody z pełnym zapasem minerałów i wszystkiego co łatwo przysfajalne i rozkładane bakteryjnie? Przy okazji rybki miały by co tydzień porcję nowej wody ;D
Last edited: