What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

widze fishu ze dorbze Ci sie wiedzie :p:p lol hehe...nie no zjaebista uprawa ktos musi miec niezly leb.

KILER

Member
Witam wszystkich!!Jestem tu nowy!Przegladam tego posta i jestem zdumiony jakie wam pieknosci w waszyszych grow boxach rosną!!

omen

New member
a witam panow prosze panow!! wkoncu aktywowali mi konto i moge wreszcie przylaczyc sie do dyskusji.. ;) ogolnie to rozkminialem juz jakis czass ale czekalm na ta smierdzaca aktywacje.. ;P widze ze ladne kobitki wam rosna i niedlugo mam nadzieje tez zapodam jakeis foty, bo pestki sie jzu kielkuja: skunk special z female seeds.. i teraz zapytanie do HC bo z tego co pamietam zaposiadales w swoim boxie wlasnie skunka speciala z fm.. mianowicie.. ile kielkowaly ci te pestki? bo moje kielkuja od piatku i jeszcze zadna nie pekla.. nie wiem, ale mmojej winy w tym raczej nei ma bo w tamtym roku njak na out kielkowalem pestki to z nirvany mialem 10/10 a teraz z fm lipa, a kielkuje dokladnie tym samym sposobem: dwa male talerzyki, mokre waciki, na to pestki, potem przykrywam to kolejnymi dwoma wacikami (mokrymi)i przykrywam to malym talerzykiem i daje w ciemne miejsce o temp. 22-23stopnie i nie wiem czemu one wogole nie pekaja.. :| .. i ogolnie jeszcze co sadzicie o skunksie na out? bo chce zrobic matke, porobic klony i na tegoroczy out walnac.. co o tym myslicie?

.p.s. jeszcze czy to prawda ze femi gorzej kielkuja?

..edit.. moze to byc rowneiz wina pestekk.. ;//

..peace..

Last edited:

k_kaliber

Member
omen said:
.p.s. jeszcze czy to prawda ze femi gorzej kielkuja?
..edit.. moze to byc rowneiz wina pestekk.. ;//
..peace..
Mi poszly pestki z FS femi supper!! Wykielkowaly szybko i najszybciej rosly.
Bylem bardzo zadowolony.
Mysle ze nie zgnily Ci pestki??

piesqqon

New member
Witam
Poszukuje feminizowanej odmiany do swojego micro growa, ktora by prawie wogule nie pachniała albo zapach byłby nietypowy, kompletnie nie przypominajacy zapach typowego skunka?????

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
nie jest to raczej normalne, ale bardzo mozliwe. mi zawsze prawie z 10 nasion 1-2 niewychodzi. ale z tego co wiem fs so teras jedne z najbardziej popularnych banki w sb. i napewno to so swieze nasiona. napewno majo mniej nisz rok jak nie pare miesiency
ile ich zaczolec?czy zaly czas ta sama temperatura?
wata niejest najepsza na kielkowanie, jak wyjdzie ci kozen moze sie zaplontac w wacie i go latwo zlamac. lepiej normalny papier kuchenny,jest bardziej twardy.
poczekaj jeszcze troche jak niewyjdo po 10 dniach to raczej jusz niewyjdo

peace

omen

New member
temperatura caly czass jest taka sama.. dalem dwie pestki i zostaly mi juz tylko diwe.. nie wiem nigdy nei mialem tkaiego rpoblemu z kielkowaniem.. nie mam waty tylko waciki.. ;) no mowie jak kielkowalem pestki z nirvany to mialem 10 na 10 tym sposobemm.. nie wiem no a dalo by cos jakbym np. w sobote jak neiwykielkuja wrzucil je do ziemi i do boxa? moga wjsc? czy lepiej dac kolejne dwie ostatnie pezstki do kielkowania?

..peace..

G

Guest

Nie potrzebnie przykrywasz nasiona jeszcze jednym wacikiem. Moze to jest wina... Wystarczy wilgotny wacik na dole i na tym pestki.
Ja przy kielkowaniu mam 30C. Zawsze 100% kielkowalnosci... i to w 2-3dni (niektore wczesniej)
Pozdro

Last edited:

omen

New member
no ja mialem tez zawsze tym sosobem 100% keilkowalnosc ale dobra.. waciki sciagniete z gory zostaly tylko te na dole ;) zobaczymy co z tego bedize..

..peace..

koza4130

New member
omen ja tez w piatek zaczolem kielkowac: wrzucilem na 24h do wody i pozniej do kubeczkow i juz dzis 3 z 8 sa nad ziemia.

jutro czy beda kielki czy nie to sadz je w ziemie juz. prawdopodobne jest ze normalnie wzejda.

pozdro

edit: fish :tup: ladnie ladnie! :D

Last edited:

BlinD

Active member
Siema!!

dopiero co sie zarejestrowalem na tym forum (moze ktos mnie pamieta z OG)
za czasow OG wojowoalem z WW (nirvana)... naprawde nieziemskie palonko jak dla mnie i znajomkow wyszlo.. teraz obecnie mam WW f2 (nirvana) ale mam/mialem sporo problemow...np. w nocy temp. wynosi 10C (moja znajoma ma hps 70w i cieplo i ma 3x fajniejsze rosliny od moich) ale przenosze boxa do cieplejszego pomieszcenia
jezeli ograne to forum co i jak to wrzuce fotki niebawem

Peace

G

Guest

ladnie fishu :D pod siateczka coraz gesciej :D bedziesz musial chyba poobcinad lisice niektore zeby wiecej swiatla dochodzilo....??

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Witam wszystkich zalogantow! Czyzby znowu 80tys.wejsc na thread w 2 miesiace? :biglaugh:, dobrze ze wreszcie uruchomiono rejestracje, jedzieeeemy.

Widze ze poziom Polskiego Indoora dramatycznie rosnie, dawno juz nie bylo takich pieknych fotek, duma mnie rozpiera!

pozdr, kov

cheech and bong

Active member
rybo uwazaj bo sie utopisz w tych pnaczach i nawet TOPR cie nie odratuje no w sumie przyjemna smierc udusic sie w ganji hehe.Lepsze to niz oberwac z pol obrotu :] W moim ogrodzie rosnie teraz co jedynie żeżucha pewnie popelnilem 3 bledy ortograficzne w tym wyrazie haha kto by sie tym przejal. Ile to juz miesiecy masz to ice niedlugo pobijesz rekord w dlugosci uprawy konopii indyjskiej tak trzymaj:)

KOV masz racje nie wiem czy bede mogl tu wrzucac jeszcze jakies swoje zdjecia bo poprostu bede sie wstydzil. Bardzo fajnie ze sie tak dzieje dealerka umrze smiercia naturalna. Nie kupujcie skuna od panow w bmw, tylko swojskie produkty gwarantuja pelnie radosci i przyjemnosci oraz odrobine wolnosci.

bibułki OCB 3 zl placisz karta MC, zapalniczka zarowa 20zl placisz karta MC, gaz ronson 8 zl placisz karta MC, swojskie ziolo bezcenne ;] hahaha

cheech tu był
pokoj

Fish131

Active member
No opitole te liscie niebawem, Codziennie je obcinam a one rosna jak pojebane :)

No Cheech wiem ze dlugo to trwa nawet bardzo dlugo ale sam wiesz jakie byly klopoty i ze klonowanie w chuj trwalo.
Pozdro all

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

witamy nareszcie chyba pierwszo dziewczyne na naszych forum,haha
hello hippies, what you got growing there?
wyglonda bardzo ladnie.

peace

T

technoMAXgrower

Witam wszystkich
Hellou hippies oo jaka kuszaca Pani z brzusiem na wierzchu, fajna jest i luzno sie ubiera. Niestety ja czeskiego nieznaje

szok lampion MH venture sunmaster jest do dostana w hanfburgu.de fajnie swieci ale sie grzeje dosc mocno.

omen sprobuj podniesc temp.
wiesz pestki z serious-AK 47 i WR odznaczaja sie najlepsza chyba kielkowalnoscia wszystkie zawsze wychodza juz po 2 dniach z innymi ziarnami to bywa czasem ze jakies moze sie nie otworzyc mimo zapewnienia optymalnych warunkow. trzeba sie liczyc ze stratami i wysiewac wiecej niz sie zamierza miec krzaczkow

kaliber jakis czas temu zamieszczalem na OG zdjecie pozywek ale moge rzucic je jeszcze raz

pozdro

Edit:
Dzis doszla do mnie paczka znow postawilem na WR i Nebule(Starcloud) musze powiedziec ze gypsy spisal sie na medal bo niechcacy jeblem go na 10E zakrecilem sie nie doliczajac kosztow wysylki mimo to pestki doszly do mnie w ekspresowym tempie bo w 5 dni i dal zajebiste gratisy od Magusa Motavation to cos nowego cross Starwarz i Medicine power
Zamal x Warlock tez z Magusa
Sadhu Mandali, pierwszy raz bede mial od nich genetyke.
seedboutique rulez

Last edited:

Ganja Smile

Active member
hehe widze ze zaloga OG zaczyna nabierac kolorow jak wczesniej, lecz to forum nigdy nie da mi takiej satysfakcji jak OG :(
Hello Hippies, nice body :D
hehe pozdro!

Latest posts

Latest posts