What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

alien

New member
hej Cups, szczęścia, zdrowia i wszystkiego co tylko najlepsze można życzyć parze startującej w dorosłe życie !!!!
Ładnie tam sobie poczynasz... postrach pośród biednych górali siejesz :p
I wierz mi że 200 w kosmetycznym to jeszcze nic... zobaczysz co będzie później ;)

Ja też na dniach robie wypad z chaty a boxem żona sie będzie opiekować przez kilka tygodni, na szczęście zrobiłem jej przyspieszony kurs growingu i obserwowała moje poprzednie uprawy więc raczej da rade ale i tak się boje, że jak przyjadeto z doniczek będą wystawać jakieś suche badyle,hyhy

PS. HOT CARGO, też miałem ak48 i też były piękne ale i tak Twoja ładniejsza :woohoo:

peace

Last edited:

polak

Active member
Hello wszystkim dawno nie pisalem :)

"Co w ogrodzie rosnie Ci"

Polak zostal ojcem pieknej dziewczynki:) Dlugo czekalem, ale miala bardzo ciezkie dziecinstwo, co widac na fotkach ktore kiedys tam zamieszcze :p

To jest prawdopodobnie Ice, albo Santa Maria haha pomieszalme doniczki :p

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki

teras sie bawie i pstrykam hehe, to jeszcze macro c99

664IMG_0646.jpg

664IMG_0643.jpg

peace

CupsLock

Member
Dzieki za zyczenia wszystkim ja tez zycze wam spelnienia w tym czym macie ochote ja sie spelniam z moja kobieta. zjaralem z rana bata ostatniego. wspomnienie grapefruit x nevill haze po 10 godzinach autobusow kolei i dworcow :joint: Wpadlem se do domku na 4 dni pozalatwiac rozne formalnosci ktore wymagaly stawienia sie u mnie na rewirach wiec jak cos to chetnie 21:00 freecannabis kto wie ocb niech sie pojawi chetnie postukam se w klawiaturke z wlasnego kurwa lozeczka a nie jakichs obsranych goralskich chalup czy telepunktow. 3majta sie cieplo jak nam ludzie pozsylaja zdjecia to cos moze pokaze po malej cenzurze. sry ze zamulam i niegadam o dzufie ale w sumie narazie jest spokoj jak bede chcial w nowym mieszkaniu cos kminic to filtry weglowe i dobra wentylacja bo wiadomo blok to nietosamo co jednorodzinny budynek. najspamierw musze sie zaadaptowac i nazwozic tam od chuuuuja gratow

Last edited:
G

gelowas

Kiedys obiecalem fotki spod 400W, takze zamieszczam. 75x60cm miejsca, 8 ICE, 1 WW, 1 Canadian w 9 donicach, ale to regular seeds są, wys ze 180cm od szyby w dol, ale teraz jest podstawka pod donicami, takze ok 50cm odleglosc szczytu od szyby. Szyba ma 12mm grubosci, nawet sie nie nagrzewa, przy roslinkach temperatura pokojowa. 18/6 czwarty tydzien, nawilzacz pracuje dopiero od wczoraj, juz koledze poradzilem, zeby podniosl wyzej półeczke i sprowadzil boczne galazki do poziomu tak jak robilem to w micro, bedzie pewno wiecej topow. Dzis zaczelismy podlewac woda z dodatkiem tabletki co2 i kurzakiem, cos czuje, ze damy rade. ;D;D;D Gdybym wiedzial, ze wyjdzie mi wspolpraca ze znajomym to zainwestowalibysmy w lepsze sionka, ale coz zrobic, na marginesie - czy mialby kto troche pylku za ok 3tyg to bym 1 galazke w micro zapylil, bo chcialbym wiedziec jak wyglada caly proces juz przed outdoorowym zapyleniem?
@PEACE

Last edited:

koza4130

New member
Gelowas bardzo ladnie!

Mam dwie rady:
- widze ze liscie zolkna, wiec dobrze bylo by podsypac im po lyzeczce od herbaty dolomitu, rozmieszac to z wiezchnia warstwa gleby i podlac
- jesli macie tam spokoj z temperatura to obnizenie lampy na pewno wyjdzie roslinom na dobre

:D

Ganja Smile

Active member
no to update z harvestu marnego :D
8239DSCF6654-med.JPG

8239DSCF6644-med.JPG

8239DSCF6601-med.JPG

8239DSCF6587-med.JPG

8239DSCF6585-med.JPG

8239DSCF6574-med.JPG

8239DSCF6570-med.JPG

8239DSCF6638-med.JPG

8239DSCF6637-med.JPG

8239DSCF6617-med.JPG

male topki ale kopie bardzo positivnie :D smak meeega gdyby dile dawali taka bake to byloby meega... nie kreci sie w glowie ogolnie mega wypas dla mnie :D hehe wczoraj jedna chmura mnie poskladala w budzie na 3 lekcje:]
POZDRO!

szok

Member
gelowas ....obniz lampe a zyskasz wiele na plonie, ja mialem tak wlasnie wysoko swoja 600tę i plon byl raczej mały jak na taka moc, teraz obnizylem max lampe i zastosowalem lepsze chlodzenie. wydaje mi sie ze skoro i tak nie zamykasz tej szafy to ta szyba jest zbedna, nie wiem na ile ci sie przyda ten nawilzacz, ja tez probowalem podniesc wilgotosc nawilzaczami ale jakos mi sie nie udawalo , masz jakis higrometr?

koza: a te liscie to u niego zółkną na samym dole wiec raczej wszystko jest ok

G

gelowas

Szafa oczywiscie zamknieta, zostaje 2cm szczelina i na wysokosci nawilzacza jest zamontowany wiatrak nawiewajacy. Wierzac w pomiary kolegi i troche smiesznej stacji meteorologicznej to bez nawilzacza bylo 30%wilg, a tera 60%, temp stala 26st, nawet toz pod szyba. Dzieki za info, dolomitem podsypalem, te listki na dole sa najwyrazniej zbyteczne, takze mysle nad ich usunieciem, czesc z nich zakrywa boczne szczyciki przed sloncem na dodatek...
Koledze spodobalo sie jak na jakims filmiku Soma robil supercropping, tak walkowal lodyge miedzy palcami, mowil ze pierwsze 3tyg veg i 3tyg flo tak sie robi, czemu tak wlasciwie mialoby to sluzyc, bo slabi z ang jestesmy? ;D

k_kaliber

Member
Kilka nowych fotek.

i ten maluch

z tego malego to za wiele sie nie spodziewam ale jak okaze sie kobieta to co sie wykombinuje.
Wczoraj fim"owalem roslinki.
Jeszcze nie pokazaly plci ale mam jakies takie wrazenie ze wszystko beda babki,
faceci zawsze wczesniej mi szybciej rosli.
Ale czas pokaze.hihi

A
A
A
I qpilem gowno nietoperza z nomercy
MOZE KTOS COS POWIEDZIEC NA TEMAT TEGO NAWOZU????
bo chcialem miec uprawe naturalna a ten nawoz nie pachnie i jest przezroczysty. Wiec nie wiem czy to tak dokonca natura hihi.
Moze lepiej spowrotem wrocic do biohumusa????

T

technoMAXgrower

GS kazdy harvescik cieszy :yummy:
topy wygladaja mi na jakas sative.
Kaliber przewaznie tak jest, ze niskie i zwarte roslinki okazuja sie pozniej kobitkami , a to ze pokazuja plec pozniej tez wychodzi na twoja korzysc
jest wiec spora szansa ze nie bedziesz musial wyrzucac zadnej roslinki z boxa :)
:wave:

hihi bez skojarzen

Edit: Fishu klony ci ida pieknie jak z pyty strzelil hehe, dobra robota :respect: 13 dzien flo to sadze ze jeszcze z dobry tydzien powinny sie rozrastac.

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Stary taki harvest maly:) ale wszyscy twierdza ze stworzylem potwora.... :)
Bez kitu wszyskie znajomki sa meega zajarani... mowia ze tak zajebisty smak i tak pozytywnie wchodzacej baki jeszcze nie palili :D:D jestem zajarany tylko szkoda ze tak malo wyszlo :( ale mysle ze dam rade pod 100W dalej robic:D
super uczucie jak inni wypowiadaja sie tak o swojej bace :D

Pozdro

k_kaliber

Member
Zdjecie zrobione dzis kiedy rosliny spaly.
Wiem, ze nie mozna zagladac kiedy spia ale....nie moglem sie powstrzymac :sasmokin:
Wlasnie zamowilem nowe pestki.
Jest to
1.SER - Bubble Gum
f4e4cd5324bc2d14148f81c95c77ad10.jpg

2.SEN - Black Domina
b2adbe1765b46fa76b183b279f9a699b.jpg

3.THS - HOG
ad8dd449ea25d58be04da1c9d940cb6c.jpg

@ przyszlo troche grosza i postanowilem to uczcic.

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
roslinki wyglondajo super k_kaliber

niezle pestki zamowiles

widze ze sobie nie zalujesz,hehe

peace

Latest posts

Latest posts