What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
No niezle Tomasz, naprawde powaznie to wyglada.:tup:

Aha, zeby umiescic zdjecie w galerii, wpisujesz swojego posta, i klikasz na "go advanced" a nie na "post quick reply".

Wtedy ci sie otworzy okno, w ktorym na dole bedzie widac twoja galerie. Wystarczy kliknac na zdjecie, ktore chcesz umiescic, i skrot do niego pojawi sie w twoim tekscie, potem klikasz "submit reply" i fotka jest w poscie.

pozdr, kov

T

technoMAXgrower

Witam, wrzuce kilka fotek zielonego
Sour bubble bx3 ma nie do pobicia zapach

6276DSC01995-med.JPG

Last edited:

k_kaliber

Member
widze, ze zaczyna dochodzic. Ile juz kwitnie?? i jaka masz lampe?
@tomasz ladne daj wiecej info nie wstydz sie :pointlaug co to za odmiana i jak lampa bo wezyki widac na fotce no mozesz jeszcze powiedziec jakie nawozy stosujesz.

T

technoMAXgrower

planty maja 33 dni flo za soba zostalo im sporo czasu zeby przytyly:
kal: lampion to zwieziony z z zagramanicy sunmaster convers bulb MH, HPS na flo
dobry wybór z pestkami napisz jakiego Gypsy dal ci gratisa?

Bialy Rusek Seriouseeds

i kazda w pelnym widoku

Nebula najbardziej jak narazie wyciska z siebie zywice

i najwiecej rozjebana planta Skunk Specjal, jest ogromna

pozdro :wave:

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no kurwa super dzewa widze ci rosno technoMAXgrower,hehe
wspanialosci

umnie dopiero baby white russians sie zaczyna,hehe
jestem bardzo ciekawy jak ci wyjdzie.
wszysko uciebie widze bendzie pozytywnie do konca,

wszyscy zakladajmy sloneczne okulary bo tu sztuczne ognie zaras wybuchno,hehe

peace

cannabolic

Member
TechnoMaX no normalnie wymiękam! Zajefajne planty i jeszcze bardziej zajezajefajne odmiany!!! Eh, mam nadzieje, że kiedyś taki megawypas bedzie mi rósł w boxie. Respect! R+ jak moge(?)

szok

Member
cannaboic: na bank ci kiedys beda rosly takie roslinki bo ja mam w sumie 3 grow (nie wiem jak policzyc 1 i 2 bo je poalczylem w sumie) i tez mi rosinki takie zielone rosna, inna sprawa ze to zasluga technomaxa ktory napisal mi kiedys na OG jakie nawozy stosowac itp.

a teraz kto pobije moj rekord !!!??? na 20 pestek (ak48 i BBud) jedna nie wyielkowa wiec na 19szt osiagnąłem kosmiczny rezutat 14 męskich osobników. nie wiem czy dotrwam do nast postu i czy sie nie pochlastam :)

Fish131

Active member
Sorry szok ale nie moge sie powstrzymac hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Ganja Smile

Active member
no to grubo :D mi wykielkowaly moje sionka narazie 2/3 SMxIce :D nie spodziewalem sie ze wogole wykielkuje bo moja roslina strasznie mi uschla:D
POZDRO

G

gelowas

Technomax - fajne strainy, soszyste topy, francja elegancja.
Ja tam przezywam maly kryzys, zdaje sie, ze w micro znajduja sie 2 meskie (preflowery sa jajcami), na wszelki wypadek kilka dni jeszcze potrzymam, ale raczej bedzie makumba. :badday: Teraz hermem nie pogardze.
Ost fotki, 5 tydzien, dzien przelaczenia na flo.

Last edited:

cannabolic

Member
No nie ciekawie Moher, ale przynajmniej masz sie czym pochwalić :kewlpics:
Dzięki za miłe słowa... No to teraz będe musiał prosić ciebie lub Lofa o rady co do nawożenia, ale to za jakieś 2 tygodnie :joint:
PEACE for ALL

Ganja Smile

Active member
ogolnie to jestem strasznie zadowolony z mojego pierwszego growa :) male zbiory ale wszyscy zajarani ze smak super i kopie dobrze :D rozpoczynam nastepnego growa...

k_kaliber

Member
@ Techno bardzo fajnie powiedz jak to sekret przekazales Mocherowi??
Jakie nawozy stosujesz??
A to fotki z indorka2 maja jakies 35dni.

szok

Member
no ładnie sie tak smiac ze starszego człowieka co nie ma na porzadne narycie głowy a tu mu jeszcze 14 męskich dziwek po ogrodzie biega?wczoraj to cale scierwo wykosilem i obiecuje ze zrobie fotke tych pustych doniczek, wyglada to jak jakis news z Somalii czy Boliwii.

technomax: ale cie wkopałem, to sa niestety wady bycia slawnym growerem, a tak w ogole to jaka masz zarowkę MH? gdzie kupiles i za ile?

Last edited: