ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No niezle Tomasz, naprawde powaznie to wyglada.:tup:
Aha, zeby umiescic zdjecie w galerii, wpisujesz swojego posta, i klikasz na "go advanced" a nie na "post quick reply".
Wtedy ci sie otworzy okno, w ktorym na dole bedzie widac twoja galerie. Wystarczy kliknac na zdjecie, ktore chcesz umiescic, i skrot do niego pojawi sie w twoim tekscie, potem klikasz "submit reply" i fotka jest w poscie.
widze, ze zaczyna dochodzic. Ile juz kwitnie?? i jaka masz lampe?
@tomasz ladne daj wiecej info nie wstydz sie co to za odmiana i jak lampa bo wezyki widac na fotce no mozesz jeszcze powiedziec jakie nawozy stosujesz.
planty maja 33 dni flo za soba zostalo im sporo czasu zeby przytyly:
kal: lampion to zwieziony z z zagramanicy sunmaster convers bulb MH, HPS na flo
dobry wybór z pestkami napisz jakiego Gypsy dal ci gratisa?
Bialy Rusek Seriouseeds
i kazda w pelnym widoku
Nebula najbardziej jak narazie wyciska z siebie zywice
i najwiecej rozjebana planta Skunk Specjal, jest ogromna
TechnoMaX no normalnie wymiękam! Zajefajne planty i jeszcze bardziej zajezajefajne odmiany!!! Eh, mam nadzieje, że kiedyś taki megawypas bedzie mi rósł w boxie. Respect! R+ jak moge(?)
cannaboic: na bank ci kiedys beda rosly takie roslinki bo ja mam w sumie 3 grow (nie wiem jak policzyc 1 i 2 bo je poalczylem w sumie) i tez mi rosinki takie zielone rosna, inna sprawa ze to zasluga technomaxa ktory napisal mi kiedys na OG jakie nawozy stosowac itp.
a teraz kto pobije moj rekord !!!??? na 20 pestek (ak48 i BBud) jedna nie wyielkowa wiec na 19szt osiagnąłem kosmiczny rezutat 14 męskich osobników. nie wiem czy dotrwam do nast postu i czy sie nie pochlastam
Sorry szok ale nie moge sie powstrzymac hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Technomax - fajne strainy, soszyste topy, francja elegancja.
Ja tam przezywam maly kryzys, zdaje sie, ze w micro znajduja sie 2 meskie (preflowery sa jajcami), na wszelki wypadek kilka dni jeszcze potrzymam, ale raczej bedzie makumba. Teraz hermem nie pogardze.
Ost fotki, 5 tydzien, dzien przelaczenia na flo.
No nie ciekawie Moher, ale przynajmniej masz sie czym pochwalić
Dzięki za miłe słowa... No to teraz będe musiał prosić ciebie lub Lofa o rady co do nawożenia, ale to za jakieś 2 tygodnie
PEACE for ALL
ogolnie to jestem strasznie zadowolony z mojego pierwszego growa male zbiory ale wszyscy zajarani ze smak super i kopie dobrze rozpoczynam nastepnego growa...
no ładnie sie tak smiac ze starszego człowieka co nie ma na porzadne narycie głowy a tu mu jeszcze 14 męskich dziwek po ogrodzie biega?wczoraj to cale scierwo wykosilem i obiecuje ze zrobie fotke tych pustych doniczek, wyglada to jak jakis news z Somalii czy Boliwii.
technomax: ale cie wkopałem, to sa niestety wady bycia slawnym growerem, a tak w ogole to jaka masz zarowkę MH? gdzie kupiles i za ile?