G
Guest
shrom x budha sister
balck domina
balck domina
Last edited:
gelowas said:Fubar, wkladam ziarna do lodowki na zime, thx za info
Ca2 said:FUBAR? Shakir?
Ca2 said:Panowie gorąca prośba. Mojemu dobremu ziomowi wpieprzyły się do growroom'u PRZĘDZIORKI!!! 34 rośliny zaatakowane +7 roślin na flow. Znacie magiczny środek? Spiryt nie pomaga i karate ostatnio też ;/ HELP !!!
Ca2 said:Heh z tym, że nie koniecznie. Mi nasiona White Widow od bogusika i Pure Power Plant od Lewara kiełkowały masakrycznie choć te drugie nieco wolniej od WW. Bogusikowe ww zabijały tempem kiełkowania. Maroc od female seeds się przy nich ślimaczyły. Z kolei moje własne pestki WW kiełowały w tempie wzrostu sekwoi ;D
Lepszy nudziarz z ogromem wiedzy niż typ co pierdoli, że głowa boli.Fubar said:tak tak ten sam stary nudziarz.
Ca2 said:BTW: IHAK nadal aktywne?
Ca2 said:Co do kiełkowalności:
Pierwsze siejuchy miałem w 1kl gima (obecnie kończe technikum - 4 klasa) i przez ten czas zdażyło mi się kilka razy zrobić nasiona. Z sieji zciągłem świerzutkie soczyste nasionko.
Ca2 said:Wrzuciłem na watkę. 2 dni i już wykiełkowało. A WW mojej produkcji kiełkowały do 7 dni o ile w ogóle.
Ca2 said:Być może przyczyną był krzak męski, który dzięki mojemu HST się zhermił
Ca2 said:(wśród tych WW zdażały się hermy, które ujawniały się od razu więc HST mogło być katalizatorem tego - jakieś f2 od kogoś kidyś z Hypa).
Ca2 said:Dodam, że roślina która na out wyrosła z tych nasion była 100% żeńska i nie miała nasion z czego 'Szopen' był zadowolony jak dziecię ;D