What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Heh! Mnie szczescie w zyciu nie zawodzi! Nigdy! hehe :) Ide odpalic lampe bedzie narazie swiecila 18/6! musze kupic sciemniacz do swiatla albo cos takieog bo mam jeden wiatrak ktory przez tube wdmuchuje powietrze i sie napierdala tak ze huj! hehe! :) Jak tylko wyjda z ziemi wrzuce fotki! Mysle ze mi sie uda, ale.. niechce zapeszac :) Pozdro PeAce
A co myslicie o Ice Queen?? Mocna odmiana itp??

Cannagraphic

Active member
Siema jedno pytanko mam 150W lampe taka jak wszyscy zreszta kiedys mieli badz co badz maja Pytanie brzmi : Czy do tego ukladu HPS moge podlaczyc zarowke MetaloHalogenowa ?

Peace !
:smoweed:

C

Ca2

Tak możesz o odpowiedniej mocy czyli też 150W. MH i HPS pracują na tych samych układach i wymieniając lampy można pominąć np. cudowne właściwości kompaktów i użyć lampy MH dającej jeszcze lepsze rezultaty na vegu. NIestety one nie są takie tanie;/

Witam czy oswietlenie halogenowe jest dobre do uprawy Mj bardziej chodzi mi o veg czy jest dobre na veg ...

Pozdro 600

Last edited:
G

Guest

Z tego co wiem oswietlenie halogenowe do uprawy MJ to totalna klapa.... ale niech sie wypowiedza doswiadczeni growerzy. Pzdr ;)

Nio juz przeczytałem o tym na haszysz.com jest tak jak mowisz h9tric to ottalna klapa naszcescie mam mh 400W na veg wiec o to sie nie boje to juz chyba powinno wystarczyc dla mojego jednego feminizowanego Ice z fr.pl :D

Pozdro 600

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
pytania zwiazane z elektryka? ic do forum elektykow.
chyba ze mamy tu elektryka?
jezeli ktos bieze informacje od kogos kto niejest elektrykiem , on jest glupek,hehe
elektryka to nie zabawa i moze sie komus zle skanczyc, nie jeden spalil jusz dom.

peace

Biodizel

Member
co myslicie o tej lampie? martwi mnie troche to lustro ... dostalem ja od znajomego ...

16155P1010247-med.JPG

Last edited:
G

Guest

Elo ziomale Ładnie wam wszystko rosnie :):):)
Słuchajcie wjecie cos moze na temat nawozow ghe są to nawozy chcmiczne czy organicze ?/

Ma racje HC niech wypowie sie na temat z elektryka ktos kto ma z tym doswiadcznie bo moze ktos nabawic sie nieprzyjemnosci ....
I jak moze ktos sie wypowiedziec czy nie spale domu wkladajac zarowke mh 400w do zasilania od hps 400w :)

pozdrp 600

sairu

Member

mazar 34d flo top bud. fajna kulka z tego wyjdzie na koncu :)

apropo mh do hps to nie wszystkie uklady sa ze soba kompatybilne.

C

Ca2

sairu: no nie wszystkie bo jak to w pl bywa między ludźmi ODZYSK wielki ze wszystkiego i STS'y ludzie puszczają od starych rtęciówek. Ja osobiście nie widzę przeciwwskazań. Jeżeli siedzisz może na Haszysz.com to byś musiał podpytać solarr'a bo moim zdaniem w hps'ach ma koleś srogą dynie.

G

Guest

Pytanie kolejne do elektryków:
Czy HPS 100 W musi być podłączony do gniazda z uziemieniem(czy wtyczka musi mieć bolec)?

gohanssj5

New member
Ufffff... Skonczylem wlasnie czytac ten thread i zapowiadam ze niedlugo ruszam ze swoim indoorem tylko jeszcze czekam na pestki.Czekajcie na Fotki ale to dopiero za jakis czas.Pozdro

alarec

Member
ReQuIeM dReAm said:
moze ktos sie wypowiedziec czy nie spale domu wkladajac zarowke mh 400w do zasilania od hps 400w :)
hehe, spalić napewno nie spalisz, spokojnie możesz włożyć lampe MH do tego statecznika od HPS. Najwyrzej nie zadziała, bo MH potrzebuje więcej mocy do odbalenia niż lampa HPS.

grunwald said:
Czy HPS 100 W musi być podłączony do gniazda z uziemieniem(czy wtyczka musi mieć bolec)?
nie musi mieć, przeważnie uziemienie daje się powyżej 400W albo 600W.poniżej tego sie nie daje bo nie ma sensu.

Latest posts

Latest posts