What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

e VADER widzę ze to mini box :) A co tam masz zamiar wsadzic?? ZAmiast wydawa kase na nawilzacz powiesc mokry rezcznik i bedzie to samo :) A kasa zostanie np : na palenie :) Pozdro PeAcE

Lewar

Member
gelowas said:
Wlasnie se spalilem bacika skreconego z doskonalej rosyjskiej szlugi pt 'Piotr I' i posego koraska White Skunk i zaczalem sie uczyc historii, ale znudzilo mnie po godzine i we wszedlem tu, aby smoke reporte napisac
staff barzo pozytywny, jak to sie mowi gut shit, pachnie intensywnie przed podbiciem, a potem zawsze myslalem, ze tez tak bedzie sie czulo skunkowo, ale bylo normalnie
hehe siora spoleczniara przed chwila wchodzi do chaty i mowi, ze znow cos guma smierdzi hehe najgorsze jest to, ze jak sie okno otwiera to dymek zamiast wyplywac to przedziera sie do pozostalych izb i jest lipa
widzialem kiedys taki neutralizator zapachowy w sprayu jak brise co sie psika i nic nie czuc, musze se sprawic to cos
aha, pojutrze bede juz znal wymiary szafki pod boxa, bedzie trza sie wziac do pracy
kurwa ide wlaczyc kadzidlo, narazie
przypomnialem se jeszcze cos - dymek latwo wchodzi, lekka euforia, ja bym powiedzial ze to 50/50 sativa/indica a pewnie wiecej tego pierwszego pisza w sklepach zeby ludzie kupowali to
topek byl bardzo zbity, jak rozdrabnialem recznie to to bardziej przypominalo kuleczki niz listki, fajnie wilgotnawe od zywicy, spalalo sie jak dobre cygaro czyli jak najdluzej popiol nie strzepywal sie z koncowki to lepiej i jak ma bialy kolor, mial taki wlasnie
bardzo dobre palenie, szkoda, ze w boxie skunka nie zasadze, bo tak na dluzsza mete zapach jest jednak dokuczliwy, pamietam co bylo przy micro grow pod koniec, pzdr

edit - o kuzwa dzis piatek, za godzine turniej w darta mam hehe, dobra pamiec :badday:
white skunk ciekawa odmiana, już trzecia osoba 'z poza regionu' chwali go, cieszy mnie to bardzo. to cross white widow x skunk special, czyli jakby ice. na next grow czekają 3 nasionka ice of fs. zobaczymy jak ten będzie smakował :D

sam wygląd topów powala, indoorek spod 400 to bardzo zbite topy, ta sama waga w przypadku out'a to 2 razy więcej. pali się go smacznie, szkoda że nie doczekał curringu :joint:

sezon na indoory właśnie się zaczął :D pzdr

Last edited:
@ polak, tak jak mowi NKOTS, wpierw 'zbierz z grubsza' wode z topow recznikiem papierowym a pozniej normalnie susz w suchym, cieplym miejscu.

toptopganja said:
Porada, żdnym recznikiem a tym bardziej papierowym, powieś w ciepłym i przewiewnym miejscu same wyschną. Nie słuchaj porad niedoświadczonych kolegów.
Powodzenia :wave:

gdyby tak zrobil polowa topow by zaplesniala. Pozatym NKOTS (pzdr) jest bdb i jednym z bardziej doswiadczonych growerow na tym forum. Nie znasz - nie oceniaj.

Last edited:
G

Guest

najnormalniej w swiecie ztrzasnij wode trzymajac za lodyzke ;) i powies, swierze trichy strasznie lepia sie nie tylko do lapek ale i do papierowych recznikow (chyba o to chodzilo panu dobra rada, bez urazy bo dobrze mowisz :wave:)

sairu

Member

Maui Wowie kupione od (czarnoskorych kolegow - wg antyrasistowskiego pogladu Hot Cargo) na dzielce. straszny masakrator. po 2 jointach impreza sie skonczyla w piatek o 22 :)

co by nie bylo ze zachwalam tylko cudzy material zdjecie mojego mazarka z 25 dnia flo. kocham ta odmiane, bedzie mniami.

Last edited:

VADER

Member
Ogrodnik-PL16 said:
e VADER widzę ze to mini box :) A co tam masz zamiar wsadzic?? ZAmiast wydawa kase na nawilzacz powiesc mokry rezcznik i bedzie to samo :) A kasa zostanie np : na palenie :) Pozdro PeAcE

Narazie mini box (bo po co swiatlo ma sie rozchodzic w puste miejsca :) ) puzniej go powieksze. A jest tam ICE, WW i Cinnamon.

G

gelowas

sairu said:

czarnoskorych kolegow
afroamerykanow sie mowi
Stella dobre piwko, zdaje sie belgijskie.

Outlawz, fajnie, ze wykielkowalo i fajna jajcarska masz kielkowalniczke widze ;)
good luck

a wracajac do tej mokrej roslinki to przede wszystkim rozdrobnilbym na mniejsze bobki, lepszy przeplyw powietrza bedzie, a przetrzec husteczka faktycznie mogloby byc good idea, czemu nie, przeciez thc nagle sie cale nie zmyje :D

Lewar, to bylo bez curingu? to ladnie, pewnie takowy i tak wiecej na smakowitosc by nie poprawil...

Vader no to życze udanego grow-a! :)
A ten stafik od "afroamerykanów" robi wrazenie :)
Pozdro
Niedlugo startuje ze swoim boxem :) Już sie nie mogę doczekac :D Pozdro
PeAcE And LovE

polak

Active member
Zrobilem tak, najpierw wysyszy.em troche suszarka do wlosow, pozniej owianalem to recznikami papierowymi (warstwami, podobnie jak lazanie sie robi ;P ) teraz susza sie normalnie wywieszone hehe

Last edited:

Fish131

Active member
Wczoraj odbyl sie Polish Cannabis Cup :D hehe czyli spotkanie Pes, Sweet i ja. Oj dzialo sie Panowie dzialo :D Nie wiem jak Pesu ale ja ze Sweetem mamy juz dosc zielska, po wczorajszym tak mocarnym weedzie! Na sama mysl sie odechciewa :D
Nie pamietam kiedy ostatni raz palilem cos takiego! Pesu ziomie WIELKIE K++++!!
Jakbysmy nagrywali to co mowilismy albo ktos by to spisywal to mielibyscie tutaj niezla beke!
Nie robilismy w sumie wielu fotek bo nie bylo na to sil oraz mielismy tylko aparat w komorce.
Tutaj kilka fociszy:
Sprzet: Czyli 2 bobki COB x P#1, 2 rozne pheno, jedno zielone a jedno fioletowe. Wczesniej w ruch poszla C99 :yummy:

Tutaj swietnie skrecone baty przez Pesa, zero tytoniu, tylko 2 x COBxP#1:

A tutaj taka mala sruba. Ja ze Sweetem lezelismy zjarani na podlodze i sweetu w tej lampie widzial twarz, hehe, oj Sweetu Sweetu :D

Spotkanie poprostu swietne! Pesu jeszcze raz dzieki za goscine i za wszystko! Ka plus ziomie!

G

Guest

Fish131 said:
Wczoraj odbyl sie Polish Cannabis Cup :D hehe czyli spotkanie Pes, Sweet i ja. Oj dzialo sie Panowie dzialo :D

Eeee nooo :bat: to gadaj nam tu szybko czyj weed zdobył główną nagrode lub chociaż który wam przypadł do gust :D :chin:

Peace

Fish131

Active member
Rystal said:
Eeee nooo :bat: to gadaj nam tu szybko czyj weed zdobył główną nagrode lub chociaż który wam przypadł do gust :D :chin:

Peace

Oj zdobyl zdobyl i to oczywiscie Pesa bo ja ze Sweetem to biedaki jestemy i nic nie mielismy... Ale nawet jakbysmy mieli to i tak jaranko Pesa by wygralo bo jest poprostu cudowne!!
Mi tak przypadl do gustu ze jak wracalem pociagiem i rozstalem sie ze sweetem to 4 godzinna podroz pociagiem trwala dla mnie okolo 10 minut. Wsiadlem do pociagu, zamknalem oczy, otwieram i jestem na miejscu gdzie mam przesiadke. Momentu jak wysiadlem z pociagu oraz jak doszedlem na wlasciwy peron nie pamietam, pamietam tylko jak wsiadalem do nastepnego pociagu, usiadlem, zamknalem oczy, otwarlem je i bylem juz u siebie :D

madixx said:
Polish Cannabis Cup huhuhuh :D
fiszu jak tam maluchy? dawno niedawales fotek ;)

Prosze Cie bardzo Madixx.
35dzien flo, 58 dzien:

Last edited:
G

Guest

Fish131 said:
Prosze Cie bardzo Madixx.
hje hje dzieki :D

zajebiscie jest topki rosna i widze oblewaja sie zywica ;) (ostatnie zdjecia ) :p
w tym indoorku juz wszytko elegancko dopracowane widze masz same rosna :)

G

Guest

Fish131 said:
Tutaj swietnie skrecone baty przez Pesa, zero tytoniu, tylko 2 x COBxP#1:
Powiadasz, że świetnie skręcone ;> - nie wydaje mi się - do perfekcji trochę im brakuje :p
Co wygrało wybory ? :chin:

Fish131

Active member
Grzybiarz my bylismy tak uwaleni ze Sweetu probowal skrecic bata 2 albo 3 razy ale za kazdym konczylo sie na momencie wrzucania weeda na bletke bo wszystko spadalo hehe. Ja sie nawet nie bralem za krecenie a Pesu wzial i od razu skrecil :D
Co wygralo wybory? Poczekajmy az Sweet i Pes sie tutaj wypowiedza :D

EDIT:
Na kempie nie bylem
||
||
||
\/

Last edited:
G

Guest

@Fish'u w przyszłym roku możemy zrobić Cannabis Cup 2007 na kempie ;>.
Właśnie byłeś w tym roku bo się nawet nie pochwaliłeś a trochę czasu już od tej imprezki mienło...

G

Guest

Haha no to wychodzi na to, że poraz pierwszy w histori odbył sie "1st Polski Puchar Konopii®" jestem za kontynuacją w przyszłym roku :D
Gratulejszyn dla Fish'a, Pes'a i Sweet'a za rozwijanie naszej (sub?)kultury :D :joint:

@Fish - twoje babki pędzą jak szalone, przedchwilą były jeszcze tyciuśkie takie ... Będziesz miał wspaniały bakens :D zapowiadają sie znakomicie :lurk:

Peace Growers :wave:

G

Guest

dlamnie c99 f3 od jlp miejsce pierwsze niezla gadaka sie wloancza czulem sie swietnie naldowanty energia :) drugie miejsce ewidentnie romb19 przerombane cieszkie palenie 3 miejsce california orange bud x passion#1 :)
nie pisze wiecej niemam sily

edit1
jak cos zaparszam na czata

http://client1.sigmachat.com/sc.php?id=121495

ps

fasolke po bretonsku pesa czuje do tej pory heheh :D

Last edited:

Latest posts

Latest posts