Ogrodnik-PL16
Member
e VADER widzę ze to mini box A co tam masz zamiar wsadzic?? ZAmiast wydawa kase na nawilzacz powiesc mokry rezcznik i bedzie to samo A kasa zostanie np : na palenie Pozdro PeAcE
white skunk ciekawa odmiana, już trzecia osoba 'z poza regionu' chwali go, cieszy mnie to bardzo. to cross white widow x skunk special, czyli jakby ice. na next grow czekają 3 nasionka ice of fs. zobaczymy jak ten będzie smakowałgelowas said:Wlasnie se spalilem bacika skreconego z doskonalej rosyjskiej szlugi pt 'Piotr I' i posego koraska White Skunk i zaczalem sie uczyc historii, ale znudzilo mnie po godzine i we wszedlem tu, aby smoke reporte napisac
staff barzo pozytywny, jak to sie mowi gut shit, pachnie intensywnie przed podbiciem, a potem zawsze myslalem, ze tez tak bedzie sie czulo skunkowo, ale bylo normalnie
hehe siora spoleczniara przed chwila wchodzi do chaty i mowi, ze znow cos guma smierdzi hehe najgorsze jest to, ze jak sie okno otwiera to dymek zamiast wyplywac to przedziera sie do pozostalych izb i jest lipa
widzialem kiedys taki neutralizator zapachowy w sprayu jak brise co sie psika i nic nie czuc, musze se sprawic to cos
aha, pojutrze bede juz znal wymiary szafki pod boxa, bedzie trza sie wziac do pracy
kurwa ide wlaczyc kadzidlo, narazie
przypomnialem se jeszcze cos - dymek latwo wchodzi, lekka euforia, ja bym powiedzial ze to 50/50 sativa/indica a pewnie wiecej tego pierwszego pisza w sklepach zeby ludzie kupowali to
topek byl bardzo zbity, jak rozdrabnialem recznie to to bardziej przypominalo kuleczki niz listki, fajnie wilgotnawe od zywicy, spalalo sie jak dobre cygaro czyli jak najdluzej popiol nie strzepywal sie z koncowki to lepiej i jak ma bialy kolor, mial taki wlasnie
bardzo dobre palenie, szkoda, ze w boxie skunka nie zasadze, bo tak na dluzsza mete zapach jest jednak dokuczliwy, pamietam co bylo przy micro grow pod koniec, pzdr
edit - o kuzwa dzis piatek, za godzine turniej w darta mam hehe, dobra pamiec
toptopganja said:Porada, żdnym recznikiem a tym bardziej papierowym, powieś w ciepłym i przewiewnym miejscu same wyschną. Nie słuchaj porad niedoświadczonych kolegów.
Powodzenia
Ogrodnik-PL16 said:e VADER widzę ze to mini box A co tam masz zamiar wsadzic?? ZAmiast wydawa kase na nawilzacz powiesc mokry rezcznik i bedzie to samo A kasa zostanie np : na palenie Pozdro PeAcE
afroamerykanow sie mowisairu said:
Fish131 said:Wczoraj odbyl sie Polish Cannabis Cup hehe czyli spotkanie Pes, Sweet i ja. Oj dzialo sie Panowie dzialo
Nie pamietam kiedy ostatni raz palilem cos takiego! Pesu ziomie WIELKIE K++++!!
Rystal said:Eeee nooo to gadaj nam tu szybko czyj weed zdobył główną nagrode lub chociaż który wam przypadł do gust
Peace
madixx said:Polish Cannabis Cup huhuhuh
fiszu jak tam maluchy? dawno niedawales fotek
hje hje dziekiFish131 said:Prosze Cie bardzo Madixx.
Powiadasz, że świetnie skręcone ;> - nie wydaje mi się - do perfekcji trochę im brakujeFish131 said:Tutaj swietnie skrecone baty przez Pesa, zero tytoniu, tylko 2 x COBxP#1: