ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
NKOTS racja. I chyba Koyot to nie ten Koyot ... ma tylko 11 postow ? gdzie avatar ?
nierozumiem. To niemoze byc chyba on bo prawdizwego Koyota jakies nawet juz tu krzaczki mielismy okazje widziec,,,
Pozdro
a u mnie mazarek w boxie. szkoda ze mialem 3 samce i ostatecznie tylko 2 damy mamy wtopilem troche na wegu bo nie mialem netu i prazyly sie pod 250w rteciowka. tak to jest jak sie nie zna symboli lamp. teraz na flo pod hpsem leza, ale dopiero od 2go tygodnia kwitniecia. madry polak po szkodzie. moze jeszcze cos z nich wyjdzie.
szkoda tylko ze w anglii pollegal jest z chodowla i jak znajda do 3 roslin na chacie to tylko daja pouczenie i je zabieraja. zycie stracilo sens
2&^$R$^$%#^ lowraidera ? chce zrobic krosa z mazarem, ktory tez nie rosnie wielki ale ma za to okropna moc. moze by wyszla dobra krzyzowka. oczywiscie podziele sie nasionami.
To mój jedyny big bud jest już na końcu swojej drogi ... na zdjęciu jest bez głównego topa który był tak ciężki że się złamała łodyga , teraz widać mniejsze topy ... ma niesamowity jakby konwaliowy zapach po prostu kosmos ... pod ciężarem topów wygięły się łodygi
Polak to sie ociagałes z tym ścieciem ale ja bym poszedł je zebrac napewno cos z nich zostało moze po ususzeniu smak nie bedzie za rewelacyjny ale jak to mowią "Mądry polak po szkodzie"
hmm chyba jestem jednym z najpoźniej zakańczających outdoor polaków xp
Poźno wysadzony klonik WW z nirvany, który po przesadzeniu pod lampe wczoraj zakończył żywot hehe żeby było kolorowo...
U mnie dzis spadł pierwszy śnieg. Wszystko zaśnieżone po kostki
Moja panienka uprawiana na balkonie zcięta. Jest to early special(NIRVANA). High mocna(wręcz czysta indica).
A tu zapylona(była) z kilkadziesiąt pestek wyskubałem. Nie chciało mi się liczyć
Podczas obierania z palców wyskubałem żywice i wyszła z tego kulka ktoś już to palił? gdzieś czytałem że ktoś tego nie pali bo nie chce być samobójcą Nie wiem sam czy mam się za to zabierać
oo sairu, dawno cie nie widzialem hehe
a ten avatarek od razu mi sie z mazarami kojarzy bo na og tez mazarki miales
ADHD, ta kulka to jest tzw. finger hash albo scissor hash czyli haszyk z paluchow / z nozyczek i jak najbardziej sie nadaje do palenia.
jako zywica z twoich panienek bedzie rownie mocna co szczyty, raczej cie to nie zabije
zanim topy wyschna - bedziesz mial sampla jak dziala to ziele smacznego i milego lotu
uff dokonalo sie wreszcie wydlubywanie fasolek z ostatnich suchych topkow.
niezla bania po spaleniu calyx'ow jest
Jaki nawilzacz powietrza najlepiej kupic do boxa w ktorym ma byc okolo 7-10 doroslych krzakow (po wyeliminiowaniu samcow)? Zeby byl wydajny dosc i przedewszystkim tani (bo mam dosc male poklady finansowe). Prosilbym o jakies linki na allegro czy jakiegos sklepu i porady jakimi parametrami sie sugerowac podczas zakupu Z gory dzieki.
Siemka VADER! tutaj masz taki nawilzacz http://www.allegro.pl/item138888960_nawilzacz_powietrza_duracraft_dh830.html
Nie drogi w porównianiu do innych! A jak niemasz za duzo pieniedzy to powiesc mokra szmae w oxie i tez ci bedzie nawilzac, tak samo woda z doniczek z gleby paruje to tez masz nawilzenie! Pozdro! PeAcE
Dzieki Ogrodnik
Zeby recznik morky powiesic to mi nawet kiedys Fish sugerowal, co zastosowalem tyle, ze teraz sobie o tym zapomnialem
chyba teraz tez tak zrobie. Oplaca sie kupowac taki nawilzacz do jakiego dal mi linka Ogronik? Czy lepiej juz pozbierac kase i kupic lepszy, bo kompletnie sie nie znam na nawilzaczach i ich wydajnosci
Wlasnie se spalilem bacika skreconego z doskonalej rosyjskiej szlugi pt 'Piotr I' i posego koraska White Skunk i zaczalem sie uczyc historii, ale znudzilo mnie po godzine i we wszedlem tu, aby smoke reporte napisac
staff barzo pozytywny, jak to sie mowi gut shit, pachnie intensywnie przed podbiciem, a potem zawsze myslalem, ze tez tak bedzie sie czulo skunkowo, ale bylo normalnie
hehe siora spoleczniara przed chwila wchodzi do chaty i mowi, ze znow cos guma smierdzi hehe najgorsze jest to, ze jak sie okno otwiera to dymek zamiast wyplywac to przedziera sie do pozostalych izb i jest lipa
widzialem kiedys taki neutralizator zapachowy w sprayu jak brise co sie psika i nic nie czuc, musze se sprawic to cos
aha, pojutrze bede juz znal wymiary szafki pod boxa, bedzie trza sie wziac do pracy
kurwa ide wlaczyc kadzidlo, narazie
przypomnialem se jeszcze cos - dymek latwo wchodzi, lekka euforia, ja bym powiedzial ze to 50/50 sativa/indica a pewnie wiecej tego pierwszego pisza w sklepach zeby ludzie kupowali to
topek byl bardzo zbity, jak rozdrabnialem recznie to to bardziej przypominalo kuleczki niz listki, fajnie wilgotnawe od zywicy, spalalo sie jak dobre cygaro czyli jak najdluzej popiol nie strzepywal sie z koncowki to lepiej i jak ma bialy kolor, mial taki wlasnie
bardzo dobre palenie, szkoda, ze w boxie skunka nie zasadze, bo tak na dluzsza mete zapach jest jednak dokuczliwy, pamietam co bylo przy micro grow pod koniec, pzdr
edit - o kuzwa dzis piatek, za godzine turniej w darta mam hehe, dobra pamiec
@gelowas nic nie stoi na przeszkodzie abyś uprawiał skunk'a ;-) - wystarczy do tego filt węglowy zamontować na wentylatorze/wentylatorach wydmuchujących powietrze z szafki.
stalem po kolana w sniegu, musialem manicure zrobic na spocie, bite 30 minut stalem hehe zamarzalem powoli, nie dalem rady calego krzaka, za duzy byl, strasznie duzo plesni, wiec duzo przebrerania. Troche sie wkurzylem jak zauwazylem ze druga polowa krzaka jest pod sniegiem hehehe poobcinalem tylko najlepiej wygladajace topki. Pachna strasznie fajnie az sie zdziwiliem Ale mam problem, bo sa oszronione, w doslownym tego slowa znaczeniu hehe i jak ten szron bedize topnial boje sie o plesn.... jak myslicie jak to dorze wysuszyc jakims magicznym sposobem ;>
pozdro, polak
EDIT:
a top44 zostawie sobie chyba na sylwestra jak szalec to szalec
wez te topy wysusz recznikiem papierowym albo w ostatecznosci srajtasma - wode z nich zbierzesz a reszta wyparuje jak powiesisz w dobrym miejscu. tera juz piece chodza w mieszkaniach wiec jest sucho i cieplo.
ciemne miejsce, lekki airflow i za 2 tyg masz cacy suche
vader, a jestes pewien ze nawilzanie to koniecznosc? jaka masz kubature boxa i jakie temp?
Porada, żdnym recznikiem a tym bardziej papierowym, powieś w ciepłym i przewiewnym miejscu same wyschną. Nie słuchaj porad niedoświadczonych kolegów.
Powodzenia
Raczej nie koniecznosc ale po prostu chce jak najlepsze warunki im zapewnic. Temperatura w normie (wczoraj zamontowalem wentylatorek wyciagajacy powietrze). Wymiary boxa to 30x30x50.