What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Siema wszystkim-ostatnie ścinki,w sumie juz wswzystko ścięte-zostały mi tylko 2x TRANCE i 1x WW:

-C99:

-Mix spot (AK47,EM,JH) o ile to jest prawda :D:

-WW - ona juz pójdzie pod HPSa bo na oucie nie maj jej juz co trzymać.Jest tak duza że chyba będe ją musiał naświetlać z boku,jak myślicie nie zgłupieje jak nagle znajdzie sie pod lampą na 12/12?

Hi!
Mam wielki problem... ścięte, bardzo zbite topy zaczynają pleśnieć (część z nich była już spleśniała gdy jeszcze były na zewnątrz, jednak te zostały usunięte). W jakiś sposób musze przyspieszyć suszenie, a co za tym idzie wilgotność w pomieszczeniu... Farelka i inne elektryczne rzeczy odpadają z tego powodu iż nie zamierzam spalić sobie poddasza...
W pomieszczeniu amontowane mam 2 lampy, które wydzielają sporo ciepła jednak nie dają zbyt wiele światła, włączenie ich mogłoby znacznie obniżyć panującą w pomieszczeniu wilgotnosć... Gdzieś czytąłem że światło rozkłada THC, jednak czy świało o takim natężeniu jakie wydzielają lampy również może to zrobić?
Jeżeli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie proszę o jak naaaaaajszyszą odpowiedź ;)
Pozdro

G

Guest

sLAW77 said:
-WW - ona juz pójdzie pod HPSa bo na oucie nie maj jej juz co trzymać.Jest tak duza że chyba będe ją musiał naświetlać z boku,jak myślicie nie zgłupieje jak nagle znajdzie sie pod lampą na 12/12?

C99 jest po prostu... piękne. Ale zastanawiam się jak przeniesiesz tą WW... Ogrom :woohoo:

Ps. Slaw, robiłeś test tej WW? Myśle, że nawet teraz fajnie ubija :joint: .

Pozdro

Last edited:
G

Guest

KluseK said:
Slaw, robiłeś test tej WW? Myśle, że nawet teraz fajnie ubija :joint:
Jeszcze nie robiłem testu... a żeby ją przenieść to trzeba będzie zrobić jakąś lektyke... :chin: i o północy zapierdalać z krzakiem :D

Last edited:

rogin

Member
slaw taki gigant urosl ci w takim pojemniku ile on ma l? z 15 ? Troche dziwno ze az taki duzy.

ktos jeszcze trzyma planty na dworze ?? Ja wczoraj zrobilem ostatnie cięcie ale teraz zaluje bo dziisaj zajebista pogoda i do konca tyg ponoc ma byc ciepelko :/

Last edited:
G

Guest

sLAW77 said:
Jeszcze nie robiłem testu... a żeby ją przenieść to trzeba będzie zrobić jakąś lektyke... :chin: i o północy zapierdalać z krzakiem :D

Ciekawy plan :D . Nie chce kraczyć, ale spotkanie z pałami gdy obok taki plant to by była niezła akcja :bat:

G

Guest

rogin said:
slaw taki gigant urosl ci w takim pojemniku ile on ma l? z 15 ? Troche dziwno ze az taki duzy.
wiaderko ma 20l albo 25 nie pamiętam,ciekawe czy tylko ja mam jeszcze planty na oucie? Ten Trance jest kurewsko póżny-tak jak WW :badday: ale jeszcze zaryzykuje bo troche hujowo ściąć niedojrzałe topy :yoinks:

KluseK said:
Ciekawy plan :D . Nie chce kraczyć, ale spotkanie z pałami gdy obok taki plant to by była niezła akcja :bat:
Hehe...trzeba będzie sie zakamuflować-czarne ciuchy,twarz natrzeć sadzą z komina,przyciemniane okulary żeby nie zdradził mnie błysk oczu i popierdalać rowami :D

Last edited:
G

Guest

glinka said:
Ja jeszcze trzymam moje Low Ryder'y heh . Marne są ale mam nadzieje że jeszcze zdążą zgrubnąć troche !
Więc masz czas jeszcze przynajmniej do piątku, a może i nawet do końca tygodnia utrzyma się dobra pogoda bo do 20 słońce ma być :wave: .

sLAW77 said:
Hehe...trzeba będzie sie zakamuflować-czarne ciuchy,twarz natrzeć sadzą z komina,przyciemniane okulary żeby nie zdradził mnie błysk oczu i popierdalać rowami :D
Akcja Rambo-Comando ma sie rozumieć :D

castlevania

Member
finito !!!
AK48 , aurora indica , SADP#S1 ( bede mial kilkaset nasion niestety nie wiem co jest co:( cos pomiedzy tymi trzema odmianami , moze nawet 3 odmiany w jednym hehe bo rosły blisko siebie) pozdrowka i milych zimowych wieczorkow zycze:)

tu kilka przykładowych nasion ktore wyleciały podczas manicure

a tu jeszcze paka:)

sorka za jakosc !!!

Last edited:

BiZZY

Member
@castelvania ladne zapasy na zime :bongsmi:

Jak myslisz....do kiedy wystarczy Ci tego ziola?
Nie wydobywa sie zapach ze sloiczkuffffff ?

castlevania

Member
BiZZY said:
@castelvania ladne zapasy na zime :bongsmi:

Jak myslisz....do kiedy wystarczy Ci tego ziola?
Nie wydobywa sie zapach ze sloiczkuffffff ?

elo @bizzy nie mam pojecia jeszcze nigdy tyle nie mialem:) ale jesli bedzie sie czesto pufało w dobrym towarzystwie to moze do nastepnego outa starczy hehe , przy suszeniu stafu pachniało w całym domu, chociaz zamykałem non stop pokoj i wietrzyłem to nic nie dawało za 10 min znowu dom ogarniał owocowo-lesny zapach :) kiedy open seed 2007 ?? ma ktos moze kule LRa na wymiene?? pozdro

Latest posts

Latest posts