Ja jak dotąd problemów nie miałem. Nie są szczelne te worki z tego względu, że jak pakuje do nich zioło to łodyżki robią dziurki przy lekkim ubijaniu. Niekiedy wrzucam sort do koszulki A4 i poprostu po tym chodzę, żeby się uprasowały (mniej miejsca zajmują, trichomy się wewnątrz wklejają w sort. Jedynie te zewnętrzne się przyklejają do folii i się niestety marnują. Co zrobić. ) ze wszystkiego jestem zadowolony. Stuff wysuszyłem na wiór a i tak maroc zachowuje elastyczną pulchną konsystencję. Zbity piętą topek jest poprostu gumowy i bardzo fajnie się rozrywa.LDV said:@rogin
@Ca2
Przechowywanie zioła w hermetykach nie jest najlepszym pomysłem bo nie sa one tak hermetyczne jak wskazuje na to nazwa...
Mi zawsze w hermetykach albo pleśniało (jak wsadziłem za mało wysuszone) albo poprostu sie przesuszało... czyli hujuwka...
Najlepiej chyba trzymac w słoikach ale nie upychać na pecie zielska teraz tak robie i niemam problemów...
Co takiego magicznego jest w tej odmianie G13 ze ona i jej wszystkie crossy sa tak kurewsko drogie??? nie wiem jakies magiczne wlasciwosci daje czy jakas powalajaca ilosc THC czy moze rekordowy plon ???