What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Jest włókno kokosowe owszem ale jest też dodatek w postaci siersci ,włosy jakieś dziwne strasznie ciękie powyciągałem jak dżdżownice z ziemi i wyjebałem ... zresztą sam zobacz .... (to te białe)

G

Guest

2006 outdoor season zakonczony

siemano, kurwa ale chwila. aa myslalem ze sie bede cieszyl. a tymczasem smieje sie przez lzy :D zielsko cholera mocne wyszlo i duzo tego strasznie. rece oczy i plecy mnie bolą. mam dosc widoku zielska. oczywisce pale takie ilosci jak juz zaczne ze masakra.

3majcie za mnie kciuki zebym nie zwariowal. za rok to samo. wiem, ze teraz narzekam ale pozniej w zime bede wniebowziety. za dwa tygodnie moze jak dostoi zywe nie splesniale to dam fotki rompa 19 od cheecha, ktory nadal stoi w ilosci 2 sztuki.

peace pes

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo

@kobai respect za to zdjecie :D zajebiste palonko widac, jaki high ? i co to jest ?

Pozdro

Hog dog

Member
wtorek, 17 października 2006 to + 54 = 6:00 GMT

Jesli ktos ma jeszcze planty na dworze niech sie decyduje na ciecia

8920st54_28800.GIF

LDV

Active member
@rogin

to co ma na zdjeciu Ca2 to jest poprostu blunt... mozna kupic w sklepie jako "lisc tytoniu" sa dostepne rozne smaki itd zobacz sobie np na hemp.pl...
To jest wlasnie prawdziwy blant...
PS: Niektóre smaki (truskawka) smakują obrzydliwie - jak bys do baki wsypał kadzidełko pokruszone... dlatego ja narazie moge polecić waniliowy, czekoladowy i bezsmakowy (w sensie ze bez dodatków)

@Ca2
Przechowywanie zioła w hermetykach nie jest najlepszym pomysłem bo nie sa one tak hermetyczne jak wskazuje na to nazwa...
Mi zawsze w hermetykach albo pleśniało (jak wsadziłem za mało wysuszone) albo poprostu sie przesuszało... czyli hujuwka...
Najlepiej chyba trzymac w słoikach ale nie upychać na pecie zielska teraz tak robie i niemam problemów...

A co do tamtej "dziwnej sytuacji" to troche złych słów użyłem...
Pomijając pare rzeczy to jestem ciekawy poprostu czy jakby naprzyklad mi wjechali na chate zarekwirowali komputer, weszli tutaj zobaczyli moje zdjecia to czy mogloby to zostać użyte przeciwko mnie, a moze zostac chyba dopiero wtedy uzyte gdy dostaną dokładny adres od administratora itd ze beda wiedzieli bezprzecznie ze to moje zdjecia...

Ale sie motam ja pierdole jestem tak zkacowany ze bladziunio :/

Pozdro

joy joy

New member
elo mam 2 pytania na temat strainow
Co takiego magicznego jest w tej odmianie G13 ze ona i jej wszystkie crossy sa tak kurewsko drogie??? nie wiem jakies magiczne wlasciwosci daje czy jakas powalajaca ilosc THC czy moze rekordowy plon ???
i drugir pytanko czy ktos mial stycznosc z arjan's haze # 1,2 oraz arjan's ultra haze z GS?? chodzi mi o trudnosc w uprawie, stabilnosc, plony no i oczywiscie MOC RAZENIA :D czy rzeczywiscie powala to niespelna 23 % czy to tylko na papierze jest.

Last edited:
C

Ca2

LDV said:
@rogin
@Ca2
Przechowywanie zioła w hermetykach nie jest najlepszym pomysłem bo nie sa one tak hermetyczne jak wskazuje na to nazwa...
Mi zawsze w hermetykach albo pleśniało (jak wsadziłem za mało wysuszone) albo poprostu sie przesuszało... czyli hujuwka...
Najlepiej chyba trzymac w słoikach ale nie upychać na pecie zielska teraz tak robie i niemam problemów...
Ja jak dotąd problemów nie miałem. Nie są szczelne te worki z tego względu, że jak pakuje do nich zioło to łodyżki robią dziurki przy lekkim ubijaniu. Niekiedy wrzucam sort do koszulki A4 i poprostu po tym chodzę, żeby się uprasowały (mniej miejsca zajmują, trichomy się wewnątrz wklejają w sort. Jedynie te zewnętrzne się przyklejają do folii i się niestety marnują. Co zrobić. ) ze wszystkiego jestem zadowolony. Stuff wysuszyłem na wiór a i tak maroc zachowuje elastyczną pulchną konsystencję. Zbity piętą topek jest poprostu gumowy i bardzo fajnie się rozrywa.

BunDem

New member
Siema wszystkim, super planty macie, duze zbiory :canabis:
Pokazywałem wam jak rosły moje mixed sativki kiedyś tam razem z jak sie pozniej okazało 2 early girlami i passionkiem 1 no i tak rosły rosły powolutku co mogliscie zobaczyć, no a potem buuum... to zaczynały sie robic potwory [mixed sativiki to piękna purpurka].. tyle ze nie bylo jak pokazac bo wtedy padł mi aparat :/ najpierw pod noz poszedł bardzo wczesny jak sie okazało passion 1, nie mam pojecia ile tego mogło być w gramach... moze pomozecie ocenić...to jest 3/4 całości :]

po reszte, czyli po 3 duze i 2 mniejsze panienki poszedlem niedawno na spota ale ktos mi je ukradł... :/ w dodatku pozostawił po sobie straszny syf na polu :/ jakieś puszki, butelki no dobra ale nie denerwuje sie bo przeciez po to to jest zeby sie nie denerwowac :D

No to był moj pierwszy sezon dobrze sie zapowiadał skonczyl sie tez w sumie nieźle bo passion jest zawalisty ;) w dodatku przypadkowo se czyms zapylił wiec mam pestki na przyszly sezon ktory napewno bedzie bardziej owocny :D

Jak dobrze widziec ze wszystkim sie opłaca ich hardworking przy tych roslinkach :) super rosliny...

Pozdrawiam!!!
:rasta:

Badman

Member
Siemano :wave:

ostatnie prace sezonowe zostaly dzisiaj zkonczone :bat: wszystko wysuszone i
przykitrane :D

fotorelacja z obrubki misty

POKóJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no fajnie bardzo trawa wyrosla wam,jestem bardzo zadowolony ze tak ladnie w kraju sie dzieje,hehe imnie tesz duzo sie tu dzieje, ale mam bardzo malo czasu i malo czasu bende mial pszez dlugi jeszcze czas.niedlugo bende sie pszeprowadzal dosyc daleko do innego stanu.takze naglowie mam duzo. porobilem duzo zdjencia indoor i outdoor,co jusz po harwescie, tylko musze je pozbierac i wzucic tu. tears nastepny zaczolem jeden z wienkszych indoor jakich mialem.bendzie 32 kszaki ale kture sa na vegu jusz 2 miesionce. benda monstery,hehe dzis bende je pszesadzal do wienkszych doniczek.
jak jusz sie umnie uspokoji to cos tu zaczne powoli wzucan nowe foty

powodzenia ze zbiorami jeszcze raz rzycze wszyskim

peace

Fish131

Active member
Panowie mieliscie kiedys taka srube? hehe Ja widze cos takiego pierwszy raz. Z 1 gruszeczki wyrastaja nie 2 wloski tylko 3 hehe. Przed chwila ogladam planty tak sie patrze i zastanawiam co jest kurwa grane hehe. Fajna sruba :D
I tak jest na calym krzaczku :D
Zreszta zobaczcie sami :)

Witam
Fajnie Fishu masz z tym indorkiem :D
Ja tez dzis zrobilem fotki mojego hydro z grapefruitami i ww ale mam maly problem z listkami ale juz chyba wyjasniony okaz sie za pare dni czy mam racje a oto fotki

Fishu ciekawe... hmm.. pierwszy rac so takiego widze!
A pozatym bardzo piekne! Sezon out zakonczony :) Wszysyc ciesza sie swoja baka!
Wspolczuje tym co stracili krzaczki! Porpstu zyjemy w polsce w kraju zlodziei i nic na to nie poradzimy! JA niedlugo juz tez odpalam indoorka tylko w kocnu sklepie tego zasrnaego obxa. Cialge mam jakis problem ale temp albo trzeba pozmieniac cos itp...

P.S - mam takie pytaie bo nikt mi na nie nigdzie nie odpowie to mzoe chociaz tutaj!
Wiec ktos cos mzoe o odmianach takich jak:
Santa Maria F5 - NM
Desert queen - NM
Ice Queen - Nm
Chodzi mi o zpach na flo mocny czy stonowany, rodzaj high-u, sativa indica czy jakis mix?? I o moc?? I okres kwitnienia! Baardzo bede wdziecnzy poniewaz wybrlaem te 3 odmiany i nieiwme ktore wybrac! Posadze 2 z nich! Pozdrawiam!
Bardzo Bardzo prosze o informacje!

bamse

Member
mi w ogrodzie rosnie

drugi tydzien koszenia

sciete 1410:

shaman

tez

dobra wiecej nie wladowalem ich
teraz te ktore zostaja do 2010:
(tylko dlatego ze teraz w 2 dni nie dalem rady sciac wszystkich

emxhh

to nasionko rzucone poczatek lipca emxhh

mexicansativa

to jakis maly mutant emhh

ta obok duzej mexsat. sie pojawila na poczatki sierpnia

tez emxhh

m.s.

to jakis maly skurwielek

to tez mex.s.

tez

tu plesn fajnie widac

tu minifabryka

tu miejsce pracy

kilka godzin dwuczyiles-stopniowego mrozu im nie zaszkodzi raczej

pa

LDV

Active member
Co takiego magicznego jest w tej odmianie G13 ze ona i jej wszystkie crossy sa tak kurewsko drogie??? nie wiem jakies magiczne wlasciwosci daje czy jakas powalajaca ilosc THC czy moze rekordowy plon ???

G13 to jest podobno (wedlug legend ;)) odmiana która została ukradziona z rządowej szklarni o numerze 13 na missisipi (tak sie pisze?). Jest to podobno super siekacz - indyjka...
W sumie to chyba faktem jest ze jest bardzo mocna (i nalezy do elity) ale nie jest jakas cudowną odmianą... W gruncie rzeczy to moim zdaniem płaci się głównie za marke... Tak samo jak z ferrari - wiekszosc ceny sie placi za znaczek... :)

Pozdro

Latest posts

Latest posts