What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Lewar

Member
też często kiełkuje niedojrzałe pestki i normalnie wychodzą, z tym że większy procent pozostaje nienaruszony. dla przykładu matki tychże klonów wyżej wymienionych w 9 flo miały małe brązowo-kremowe pesteczki mimo że zostały zapylone na samym początku. już jedna rośnie w pozostałej doniczce, przypadkiem wypadła :joint:

@rastaman, dla mnie jest na odwrót, rośliny w późnym stadium kwitnienia potrzebują tych liści, gdyż "wysysają" od nich cukry - to by uzasadniało dlaczego liście zawsze żółkną pod koniec flo, np. u mnie. duży dodatkowy stres dla rośliny na pewno nie zwiększy produkcji żywicy.

niech mnie ktoś poprawi (jeśli trzeba of korz, hehe :D )

peace

szok

Member
CO TO ZA KUREWSKIE ROBACTWO !!!

HELP !!! niech ktos mi pomoze zidentyfikowac te robaki co mi wpierdalaja rosliny. dosłownie w 2 tyg zdziesiatkowały mi grodek. załaczam fotki, dodam ze nie latają wiec nie sa to jakies muszki, poruszają sie dosc szybko raczej powiedzial bym ze wezykowato ale trudno to ocenic bo sa takie male ze trudno je dostrzec, patrzyłem dzis przez lupę bo sa one mniej wiecej duze na 0,5 milimetra (najwiekszy), gniezdza sie na lisciach po wierzchniej stronie nie pod spodem.efekt ich dzialania jest taki ze liscie żółkną i usychaja a w niektorych miejscach maja okragle brazowe plamy.

G

gelowas

Przetestuje se ten sklepik, 1szt Ducksfoota starczy, zeby se wyrobic opinie po nast outcie, przynajmniej bedzie wiadomo czy kulki pasuja do swoich podpisow... :)

real story - dzis se obczajam 2,5 z osiedla jak wyglada, bardzo fajnie sie lepi, w jednym kawalku, troche fioletowo wyglada i bez posypy, pewno ktos outa robil, a tu nagle...wpadl mi do kibla :) predko wyjalem chusteczka (woda byla zolta) :D obmacalem kolejnymi zeby wyschlo, na szczescie jeleni sie ceni i juz bobek zmienil wlasciciela, ale przypal straszny, nauczka na przyszlosc - zamykac klape :) szczegolnie w Piatek 13 godz.13 :D
pozdro!

ale zajebiste sa te krzaczki wszystkie na outcie ja za rok chyba tez zaczne z tym juz musze o jakis nasionkach pomyslec :D:D ... odlecialem chyba :D

Last edited:
G

Guest

Seed.pl to raczej pewny sklep(ma certyfikat hemp lobby), ale sam z niego nie zamawiałem. A co do cannabis.fr.pl on jest pewny.

eddy

Member
Witam :wave:
panowie ja zamawialem z seed.pl i powiem wam ze pewny sklem nie ma co sie obawiac ze pestki beda jakies lipne sa oryginlne i jestem pewiem co do ich autentycznosci mialem z nich white skunk i durban poison i naprawde laaadnie roslo :joint: ,szybka przesylko i profesjonalizm
pozdrawiam :yummy:

LDV

Active member
Witam serdecznie wszystkich wyjadaczy.
Macie naprawde zajebiste planciuchy w tym roku jest naprawde zajebista pogoda. Mamy teraz naprawde cieply okres (w stosunku paroletnim) jak siegam pamiecią to jeszcze 4 lata temu we wrześniu piździlo i ogólnie padał deszcz...
Nie dziwie sie panowie ze sie denerwujecie z "obrabiania" panienek bo naprawde jest to męczące i to w pizdu.
Gratuluje wszystkim - także tym którym w tym roku nie wyszło bo jak wiadomo za rok bedzie lepiej ;P

Panowie i ewentualne panie czy wiecie w jakim kraju jest serwer icmaga?
Jakie są tutaj zabezpieczenia? Jeśli polska prokuratura wyda nakaz udzielenia danych o jakimś użytkoniku to jak ta sprawa bedzie wygladała?
Czy tutaj jest tak jak było na overgrow że ip były kasowane 15 (czy ilestam) minut po wylogowaniu i nie zostawal zaden slad po uzytkowniku?
Bo ogólnie dzisiaj miałem dosyc dziwne wydarzenia i chciałbym wiedzieć czy moge sie czuć tutaj bezpieczny a jeśli TAK/NIE to dlaczego.

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi oraz życze WIELKICH PLANTóW - K+ dla wszystkich

@MOHER odpisalem na twojego PM'a jak cos ;P

Last edited:

OUTLAWZ

Member
Jakie są tutaj zabezpieczenia? Jeśli polska prokuratura wyda nakaz udzielenia danych o jakimś użytkoniku to jak ta sprawa bedzie wygladała?
Czy tutaj jest tak jak było na overgrow że ip były kasowane 15 (czy ilestam) minut po wylogowaniu i nie zostawal zaden slad po uzytkowniku?
Bo ogólnie dzisiaj miałem dosyc dziwne wydarzenia i chciałbym wiedzieć czy moge sie czuć tutaj bezpieczny a jeśli TAK/NIE to dlaczego.

niewiem tego... moze hot cargo bedzie wiedzial.. a jakie miales dziwne wydarzenie ??

Seed pl jest sprawdzony.... wysylaja oryginalnie zapakowane nasiona...
pozdro

Fish131

Active member
Odpowiedzi wg mnie :D Czyli to co mi wiadomo lub jak mysle.
Holandia

Jeśli polska prokuratura wyda nakaz udzielenia danych o jakimś użytkoniku to jak ta sprawa bedzie wygladała?
Nie bedzie wygladac. Bo z tego co wiem to wlasciciel tego servera nie jest zobowiazany udostepnic te dane. Nawet prokuratura polska nie moze go do tego zmusic. Gdzies kiedys chyba o tym czytalem ale glowy nie daje ze tak jest...

Moglbys cos wiecej tutaj napisac? Ewentualnie na PMa...?

Last edited:
G

Guest

hehehe no chlopaki bardzo fajnie wam rosnie :) a tu sobie susze male conieco na nudne zimowe wieczorki :D

Burek

Member
A potwierdza ktoś jeszcze że Seed.pl to ok sklep?
Coś nie chce mi sie wierzyć bo Bubbleberry kosztuje tam 68 zeta za 11 nasion

Siema! Burek na seed jest bubleberry i jest od DQS a nie jak na fr.pl bluebery od DP! ;p
Więc i dlatego cena jest niska! Niemasz sie czego obawiac ja zamawialem dla kumpla tesotwe nasiona white wkunka i wyrosly mu zajebiste krzaczki! Pozdro :wave: :woohoo:

Last edited:

szok

Member

siema

co prawda nie wiem jakie to kurestwo było ale zajebałem to wpizdu !!!
stawiam ze to były przędziorki bo wczoraj poswieciłem troche czasu i wertowałem różne fora ogrodnicze i objawy wskazywaly ze sa to jakies tam przedziorki ktore wysysaja z roslin soki
uwazajcie czy wam sie to kurestwo nie zalegnie bo u kolegi tez sie toto pojawilo i doszlismy jednak do wniosku ze to kurestwo pochodzi z zewnatrz czyli "z dworu"

zajebłem to produktem TALSTAR 100 EC , 100% jak na razie dziala, rosliny wracaja do siebie a bylo z nimi krucho bardzo

Last edited:

kobaia

Member
@szok - ja stawiam ze to byly/sa wciornastki; przedziorki mialem (a w zasadzie mam caly czas, bo ciezko sie tepi), wygladaja inaczej i zeruja na spodniej stronie liscia. zajebaj im z karate hehe. telstar tez pewnie da rade. sprawdz jeswzcze ten opis, czy sie zgadza: srebrne plamki i kupy na lisciach
kngt.gif
bon appetite...
http://www.target.com.pl/katalog/szkodniki/17.html

10-ty post whooo hoooo jubileusz do opalenia KillaQueen, G13xC99 Motarebel. polecam dobry stuffik :)

Last edited:
G

Guest

Heyo - powiedzcie mi czy istnieje zabieg polegający na mixowaniu ziemi z sierscią i włosami ;/ :puppydoge:

G

Guest

Lewar said:
hahahaha

mocno upizgany kumpel ci to musiał powiedzieć...

Nie chodzi o to :/
Na urodziny dostałem sadzonke róży .... i od jakichś 2 tygodni zastanawiam sie dlaczego ziemia jest zmixowana z jakąś sierscią i włosami
:confused: :bashhead: :bashhead: :crazy: wiem że to absurd ale pytam sie dla pewności ... myślałem że o czymś nie wiem :crazy:

Peace

Latest posts

Latest posts