What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

ooo tu też OS? :) Może raz w życiu się na coś fajnego załapie ;p Mam troche nasion ale odmiany szukam. Jak zrobie ostateczny rozrachunek zimą to napisze co chętnie zamienie ;). Pozdrawiam wielkimi buchami zakończenia sezonu.

sLAW77 said:
Hehe...trzeba będzie sie zakamuflować-czarne ciuchy,twarz natrzeć sadzą z komina,przyciemniane okulary żeby nie zdradził mnie błysk oczu i popierdalać rowami :D
Jako pozytywny partyzant jesteś normalnie w elitarnych jednostkach.
Zadaj sobie pytanie. Co byś widział przez te okulary w rowach o północy? :D Poprostu misja samobójcza z takim krzewem :D

Obecnie palę sobie k2 i bardzo polecam pod polskie słonko na przyszły out. Ciekawa kolorowa odmiana :D Ja z maroc chyba rezygnuje za rok bo pół polski tym obsieją :D Lajtowa indyja 8-15% ze wskazaniem na 8%. Maroc niby też średniej mocy ale zamiata dużo lepiej. Różnica faz piorunująca. Po maroc jestem spierdolony pół następnego dnia. Dopiero jak sciągnie się buszka to przywraca lajt ;P Poprostu zioło na wir na calutką zimę ;P K2 rano jest lajcik nawet cyferki w szkole się ogarnia na matematyce :D Zima będzie zajebista:D

Last edited:
G

Guest

Weki z E.S po bokach, w środku Outmix (razem ponad. 500g) :D

edit:
----------------------------------------------------------------------------
Ca2 :bat: :D:D:D

Last edited:
G

Guest

nie upychaj ich tak ciasno bo spelsnieja
icon10.gif

tez poszukuje czegos co ma geny LR (autoflo), na wymiane oczywiscie

PS.To nie weki a twisty zwykle przeciez ;)

G

gelowas

kuzwa jak to sie dzieje, ze u mnie topy po scieciu wygladaly na POSE i soczyste, z nozyczek kuleczke haszu zrobilem, a po 3 dniach suszenia wygladaja slabiutko i sa ze 3x mniejsze, ale nie w tym rzecz
one nie wygladaja jak takie boby osiedlowe albo z fotek Slaw77, nie sa takie zbite, w czym tkwi sekret wlasciwego suszenia, bo tu chyba o to chodzi? :D
pozdro!

G

Guest

sLAW77 said:

slaw super super bobsy :respect: te upchniete 500g w tych 3 sloiczkach tez zajebiscie sie prezetuje :D :yummy: a ten zapach przy codzienny otwieraniu mmmmmm

gelowas mysle ze to zalezy od odmiany jedna ma wiecej lisci druga ma mniej (taka chcia lbym dorwac za rok :p), indica ma barzdiej zbite topy niz sativa, zalezy jak sie obrobi czy zostawi sie troche lisci czy ogoli sie na lyso bobsa...
slawa topy pewnie sie tak zbiły przy transporcie :p duzo musialo tego byc :D hehe

moja papajka

IC

pozdrawiam :wave:

G

Guest

gelowas, chyba nie chodzi o suszenie, podczas suszenie wychodzi jak bardzo topy sie nabily, ale nie jest przyczyna sama w sobie kurczenia sie topow ;) no chyba ze bardzo szybko wysuszyles, to moze... ale raczej tez nie powinno miec wplywu

joy joy

New member
pytanko do SLAWa . Co robisz ze te twoje topy jak to E.S po prawej sa zbite standardowo tak na oucie sie wyrobily czy je jakos ubijales jesli ta druga opcja to jak??

Last edited:
G

Guest

madixx said:
slaw super super bobsy :respect: te upchniete 500g w tych 3 sloiczkach tez zajebiscie sie prezetuje :D...
slawa topy pewnie sie tak zbiły przy transporcie :p
Nie są ubite tylko dobrze poukładane:D a słoiczki są 4L więc troche tam wejdzie materiału :D

joy joy said:
pytanko do SLAWa . Co robisz ze te twoje topy jak to E.S po prawej sa zbite standardowo tak na oucie sie wyrobily czy je jakos ubijales jesli ta druga opcja to jak??

Takie wyrosły :D nie ubijałem ich niczym bo póżniej hujowo sie pali zbity(sprasowany) materiał-można dostać żylaków za uszami :D
Pełna natura

Last edited:

joy joy

New member
cholera nie ma to jak dobre slonce no to gratz za te topy bo bez kitu zajebiste chcialbym miec tak ladnie zbite z in jak te z out :)
podro

eddy

Member
Siemano
chłopaki co moze sie stac kiedy jest nierowny fotoperiod,na wegu mialem kilka dni ze ilosc oswietlenia byla mniejsza niz 18 godzin czy to jakos powaznie wplynie na wzrost i plon?? :chin:
dzieki i pozdrawiam :lurk:

L&M

Member
siemka polscy przyjaciele

witam po długiej nieobecności i odrazu mam pytanko, czy openseeds nadal działa, w tym roku obrodziło mi w pestki i chce się z wami i innymi podzielić!!

rogin

Member
kurde przesuszylem swoje topu i sa teraz takie hooyowe :/ Spryskalem je woda i zamknelem na 12h w reklamowce myslicie ze to polepszy ich wilgotnosc ? Czytalem keidys ze do sloikow z topami mozna dodac skorke do pomaranczy lub cytryny co ma polepszyc ich zapach i ma uchornic przed plesnieniem ktos to stosuje ?
peace

Fish131

Active member
Rogin ja wrzucalem obranego ziemniaka do sloika z weedem po czym go zakrecalem i po 30 minutach zielsko bylo dobre :D

Hog dog

Member
@eddy - nic sie zlego nie stanie :)

No ja nie polecam ziemniakow. Bardzo zmieniaja zapach materialu i wtedy ma to wewnetrzne fuuuj :/ polecam lekko prysnac woda...

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
slowo sie rzeklo - obiecalem napisac jak dokonczyla zywota moja ostatnia plancina a mianowicie zapylona ostro Early Misty.

ruszam wiec na spota i tak po drodze postanawiam zajrzec w miejsce, gdzie wykielkowaly mi w maju 4 sztuki HH a potem cos je zagluszylo i wiecej nie moglem ich odnalezc. bylem przekonany, ze chwasty dobily moje roslinki. A podczas wyprawy na spoty zachodze tam i oczom nie wierze - 3 sztuki jakims cudem przezyly i pokazaly sie ponad schnace chwasty. Okazalo sie ze 1 chlopak i 2 dziewczyny - czyli obie panny na maxa zapylone.... widac, ze chwasty mocno daly im sie we znaki bo byly naprawde mikrusowate. zreszta zobaczcie sami...
scialem co bylo do sciecia i za jakis czas sie okaze czy cos z tych pestek bedzie.

najmniejsza roslina zaczela juz plesniec:

CDN.

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
No ale glownym celem bylo sciecie zapylonej Early Misty, ktora tez w jakis cudowny sposob przezyla ten sezon. spoty odwiedzilem troszke za pozno bo polowa EM byla juz zasuszona. z poczatku bylem pewien ze to plesn, potem przyjrzalem sie i nie zauwazylem ani odrobiny grzyba... wiec doszedlem do wnioku ze to mroz ja tak zalatwil (ostatnio byly tu nocne przymrozki). sam juz nie wiem ale chujowe jest to ze w tych wyschlych topach nie ma dobrych pestek - sa PUSTE w srodku.... ale ocalalo troche topow na nizszych galzeziach wiec mam nadzieje, ze jakies fasolki jednak bede z tego mial.
relacja:

I na koniec fotorelacja z poharvestowej obrobki materialu. jak ziele podeschnie to bede luskal sionka i wtedy sie wszystko okaze :)

Na koniec kilka impresji z pewnego spaceru :D

Latest posts

Latest posts