What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

roxyk

Member
z jakiej częsci polski pochodzę ? uuuu a moze podać jeszcze dokłądny adres zamieszkania, adres uczelni, imiona rodziców, adres miejsca w którym sie topki szuszą ? cos jeszcze ? chętie pomoge :D

Czasem jak zadasz pytanie pomyśl ! to nir boli :bashhead:

G

Guest

KluseK said:
Slaw, będziesz hodować w przyszłym roku, bo zebrałeś tyle, że starczyłoby Ci na kilka lat?
Oczywiście-jest jeszcze wiele odmian które muszę popróbować:D.
hehe...na starośc będe wyciągał słoiki i jarał np. :-Maroca rocznik 2006...
A WW to nie wiem czy dojdzie- mam taką nadzieje :D-naszczęscie jak nie zdąży to przeniose ją pod HPSa bo rośnie w wiederku :D

edit:
------------------------------------------------------------------
kov: szkoda że tak jest-więc trzeba wszystko spalić w rok :bigeye:

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
sLAW77 said:
hehe...na starośc będe wyciągał słoiki i jarał np. :-Maroca rocznik 2006...

To by bylo dobrze, niestety, THC degraduje sie z czasem. Nawet w optymalnych warunkach skladowania rok-dwa to jest dla ziela max na utrzymanie trippy high, potem robi sie coraz bardziej dolowo.

No chyba zeby tak prozniowo i do zamrazarki ale tego nie testowalem. :biglaugh:

BTW zajebisty harvest Slaw & Roxyk! :yoinks:

pozdr, kov

G

Guest

I... nie wiem komu dzięki, bo stracić takiego hodowce, wręcz autorytet w tej dziedzinie po tym sezonie, to strata :biglaugh: Tworzysz już taki fundusz emerytalny sobie, po każdym sezonie trzeba wpłacić troche stafu hehe, tzw. stafik emerytalny :smoke: . A o WW pytałem w swoim imieniu bo mam sporo pestek f2 i pasowałoby coś z tym zrobić, a domu niestety nie ma szans.

Pozdro

quakemind

Member
sofronov said:
roxyk .... fajny busz ci wyrósł ;D ..... slaw z jakiej czesci polski pochodzisz ?....... bo tak patrze na twoja planty ...a w tle widze fajne widoczki ;)

ale jedna byla kolo torow i ona przezyla, reszta byla na polach, łąkach i z nich tez tylko jedna przezyla.

rogin

Member
Kov elegancka odmianka co to takiego ?? Wyglada tak zajebiscie jak Cindy99 Slawa
Bamse wkoncu cos pokazałes, moja szkoła :p
peace

Gratuluje Wszystrkim!
Jak patrze na wasze krzaczki to mi się łezka w oku kręci :) :)
Slaw ty to naprawde jestes wielki! :)
----- Slaw ja miałbym taka prosbe! Mógłbyś mi napisac na PM albo tutaj na forum nazwy wszystkim odmian jakie miales?? Byłbym bartdzo wdzieczny! Bo juz powoli cchce zaczac zamawaic nasiona a niewiem co...?? Bardzo bys mi pomógł! Pozdro
Gratuluje wszystkim wyrwania do zbiorów! :)
Za rok lato ma byc jeszcze lepsze i cieplejsze :) Pozdro PeAcE and LovE

G

Guest

super panowie, kov, slaw roxyl :yes: pieknie. no reszta fotek z konca sezonu juz w sobote/niedziele. szykuje sie niezla rzeznia.

pozdro pes
:rasta:

G

Guest

Ogrodnik-PL16 said:
Slaw ja miałbym taka prosbe! Mógłbyś mi napisac na PM albo tutaj na forum nazwy wszystkim odmian jakie miales?? Byłbym bartdzo wdzieczny! Bo juz powoli cchce zaczac zamawaic nasiona a niewiem co...?? Bardzo bys mi pomógł!
Nie ma sprawy.A więc:
-Maroc FS
-Easy Sativa FS
-Purple Star DP
-Trance DP
-C'99 FS
-WW Nirvana
-Pasion#1 DP
-J.Herrer ?
-Early Misty ?
-AK 47 ?

Te odmianki z ? to miałem od kumpla- F ileśtam chyba z Nirvany

pes3fan said:
... reszta fotek z konca sezonu juz w sobote/niedziele. szykuje sie niezla rzeznia.
Siema Pes-ja naszczęście pierwszy etap rzeżni mam juz za sobą-zostały mi tylko póżniejsze odmianki.
Przejebane-skubałem zielsko całymi dniami :yoinks: juz mam dosyć :bat:

Last edited:
C

Ca2

Harvest Time!
White Skunk (White Label)
Zapach: mi pachnie jak guma turbo :D

Jak sami widzicie White Skunk jest idealną pozycją na SOG. Szczególne rekomendacje odemnie ma na 0.13m2. Mojej powierzchni bez wachania 6 by się upchnęło. Kwestią wysokość donicy, żeby litrarz zwiększyć. Klony tej odmiany sa poprostu a'la LowRyder.

K2:

Maroc #3:

Last edited:

rogin

Member
Ca2 K2 purpurowa hehe ta genetyka Nirvany mnie rozpierdala tak samo ktos na forum mial WW z nirwany tez purpurowe :D
peace

C

Ca2

Na haszysz.com ziom quakemaind ma rozmaite Top 44 (w tym nuta purprury) oraz HawaiixSkunk#1 również z nutą w/w koloru :)

quakemind

Member
hmm ale powiem wam ze male krzaki byly purpurowe, duze natiomiast mialy bialo kremowy odcień :D szkoda tylko ze te duze skradziono.

kaczy

Active member
Veteran
Witam wszystkich po przerwie, widze ze wszystkim pieknie dochodzi out, az milo popatrzec. jestem z was dumny Ziomy.
pozdro

C

Ca2

Ojjj polska nie tyle zielona co purpurowa ostatnio ;D Hehhe teraz znów pójdą mity o Violecie i Chemii :D <lol2>

rastaman

Member
Siema wszystkim growerom!

Piekne kwiatki wam rosna. Szczegolny re5pect dla slawa, pesa, fisha i plantatora. Tak trzymac, a zima bedzie wesola :p :bat: . Nadszedl czas harversu wiec norma ze jest wiecej kradziezy niz podczas calego sezonu. Szczerze wspolczuje wszystkim, ktorzy padli ofiarami zlodzieji :badday: .

Pomyslalem ze nie bedzie zle jesli dorzuce tu swoje 5gr ;-) Wiem, że niczym sie nie wyrozniam ale od czegosc trzeba zaczac (moj 1 sezon:D). Po licznych perypetiach zostaly mi 2 damy: 1 HH(?) , 1 WW (wiecej o poczatkach uprawy znajdziecie TUTAJ )

Na poczatek fotka WW z 10 wrzesnia:

Pare fotek WW z 30 wrzesnia

Fotki Holland's Hope(?) z 8 pazdziernika. Jest spory ok 230 cm :D

Fotki WW z 8 pazdzienika ok. 180 cm

I mam pytanko:

Nie jestem pewien czy to jest napewno HH. Dostalem 2 pestki freebie z nirvany ale nie podpisane do tego w opakowaniu razem z HH. Holland's Hope to 80% indyjka i 20% sativka nie pasuje mi troche ksztalt lisci do tej proporcji :chin: . I to kwitenie.... :yoinks: Roslina zakwitla pare dni temu, a z tego co slyszalem/czytalem to HH zbiera sie pod koniec wrzesnia i ma maksymalny plon. Zapewne nie dowiem sie juz jaka to odmiana ale mysle ze zgadniecie czy to HH czy cos innego.

Moja nadzieja to WW :D ostatnio puchna jej kwiaty jak na drozdzach (czyt. sybstalu :p) Wiem, że każdy tydzien zwłoki grozi pleśnia, ale tak na granicy ryzyka do kiedy mozna ja jeszcze potrzymac ?

Pozdrawiam i życze owocnych zniw :wave:

Latest posts

Latest posts