What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

siema :D

moze bez zbednego gadania. wszystko doszlo/dojdzie na bank. bb x bs!! masakra. bordowe liscie normalnie jak ze zdjec. cob x p#1 od too tikiego :bow:

zdjecia. dzieki wszystkim za caly sezon i dobre slowa. moj sezon sie powoli konczy. zielska to mam chyba na 6-7 lat jarania non stop. a jeszcze w sobote uroczysty koniec sezonu. polish CCup hyhy

2006 roof spot outdoor grow :bis:

odmiany: bubbleberry x buddah sister (~60% indica), romp19(more indica), cob x passion#1(to too tiki wie LOL)

pozdro pes
:rasta:

D

DepczacyRobaki

Witam!Znow dopadlem sie do paparatu :joint:
Niezmiernie sie ciesze ze udalo mi sie dotrwac do finalu :woohoo:
Dzis roslinka na ktora najbardziej liczylem zostala scieta.

Zapodalem foty a teraz zabieram sie do pracy.Nozyczki w ruch :joint:

POZDRO :wave:

Witam
Napoczatek wielkie brawo dl awszystkich ktorzy dotrfali do haverest i wielkie wyrazy wspolczocia dla tych ktorym sie nie udalo przez osoby trzecie ...

A teraz zdjecia z mojego drugiego indoorka ...

pierwszy ice :D

drugi ice :D

razem ...

I roslinka z nasionka od gelowas szkoda ze menska ...

mam jeszce 2 ice i ww ale niedawno zostaly przesadzone do duzych doniczek i fotki dopiero za tydzien ...

pozdro 600

G

Guest

Hehe Pes-no to możemy sobie zrobić urlop w następnych latach :bat:
Ja też juz z tego co ściąłem mam zapas na pare lat a mam jeszcze do ścięcia 4xC99,2xTRANCE,2xPS i mase roślin ze zapomnianego spota(EM,AK47,JH) wszystkie krzaki są WIELKIE :yoinks:
Wczoraj ściąłem ostatnigo Maroc'a i 2x ES:
-ES #1:

-ES #2:

-Maroc #3:

qrde wczoraj skubałem je ponad 5 godz.:D

G

Guest

ReQuIeM dReAm said:
Wielki respekt dla Ciebie Slaw ...
A co bedziesz robil w zime jakis indoor czy w to sie nie bawisz ??
Chciałbym ale nie mam warunków :D a poza tym co bym robił z taką masą ziela:D:D:D
Zajebisty rok-np. C'99 rosną mi jak pod lampą tyle że są 10x większe-jak będe miał czas to pózniej wladuje ich zdjącia
PEACE

G

Guest

Ktoś tu kiedyś pytał się czy C99 dojdą na out...czy dojdą to juz sie nie martwie :D:D:D boję się jedynie pleśni.
Jedna jest mała-ma ok 1m a reszta krzaczory po ok. 2m.Tak jak pisali w seedbanku-zajebiście produktywna odmiana.
Oto moje maleństwa- 4X C99:
-mała C99-jak była mała to została podryta przez jakiegoś szczurka :bat:

-C99 #2:

-C99 #4:

cdn:

Last edited:
G

Guest

sLAW, Twój outdoor jest masakryczny :eek: . Naprawde, gratuluje wszystkim udanych zbiorów, szkoda tych, którym się nie udało. Miejmy nadzieję, że następny sezon przyniesie równie obfite zbiory.

Ps. sLAW i pes, mimo tak dużych zbiorów macie zamiar hodować to w przyszłym sezonie, czy bierzecie wolne ? :wave: :smoke:

G

Guest

Piekne te Cinderelle slaw77 topy wspaniale sie prezentuja, szczegolnie te na zblizeniach

Pozdr. mazur

quakemind

Member
rogin said:
quakemind elegancki krzak czy to nasionka z Nirvany ? Porobiles crosy tej odmianki ?

tak to z nirvany, mam kilka pestek ktore zapylily sie od meskiej t44 tez z nirvany

nie mam zadnych crossow

quakemind

Member
skradzione mi dwa ostatnie planty, 2 metrowego hw x sk i 2.5 metrowego t44, byly piekne....

z 11 krzakow nie skradziono lub zniszczono mi tylko 2 - najmniejsze krzaczki... ze strachu je scielem, t44 prezentowalem juz wczesniej

hawaii x skunk#1 by nirvana, sciety dzisiaj rano, wzrost ok 80-100 cm.

harvest tegoż hw x sk#1:

Last edited:

sofronov

Member
roxyk .... fajny busz ci wyrósł ;D ..... slaw z jakiej czesci polski pochodzisz ?....... bo tak patrze na twoja planty ...a w tle widze fajne widoczki ;)

G

Guest

quakemind said:
skradzione mi dwa ostatnie planty, 2 metrowego hw x sk i 2.5 metrowego t44, byly piekne....

z 11 krzakow nie skradziono lub zniszczono mi tylko 2 - najmniejsze krzaczki... ze strachu je scielem, t44 prezentowalem juz wczesniej

Przykro słyszeć ale jak widze Twoje miejscówki to wcale sie nie dziwie...Robić spoty koło torów :chin: a jeśli juz to ciągnął bym je po ziemi żeby nie wystawały za bardzo.

sofronov said:
....slaw z jakiej czesci polski pochodzisz ?....... bo tak patrze na twoja planty ...a w tle widze fajne widoczki ;)

hehe...z dziczy :bat:

Last edited:
G

Guest

Slaw, będziesz hodować w przyszłym roku, bo zebrałeś tyle, że starczyłoby Ci na kilka lat?

I mam pytanko. Czy WW na out dojdzie?

C

Ca2

Przypałowe spoty trzeba umieć ogarniać. Ja u siebie nie upykał bym większej rośliny niż 170cm, którą i tak naciągałem, żeby mniejsza była. Nieno Quake jak tylko wrócę ze szkoły wezmę bucha za Twoje krzewy. Żeby złodziej miał po nich bad tripy. Hehe nie ma to jak zielona szkoła ;D Dziś dostane od zioma sample Hollands Hoope :D Niedługo Early Misty i Northern Light :D Kocham tą rożnorodność. Nice weed= nice flavour= nice
trip = dill shit free!

Latest posts

Latest posts