What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

eddy

Member
Wielkie wyrazu wspolczucia dla wszystkich ktorzy zostali ograbieni,chlopaki powiem wam ukradli planty, ale mu mamy cos zajebistego czego nam nie ukradną DOSWIADCZENIE i niech sie piepsza, ciesza sie ze zwineli roslinki ale "nie ma cwaniaka na cwaniaka " przyjdzie na tego kogos czas i zostanie ukarany
PZDR :joint:

G

Guest

Sasiad roslinki juz chyba spalil :) Niecierpliwy typ... W kazdym razie na parapecie juz ich nie ma...

EDIT:
Mam pytanko: Czy jezeli stuprocentowa kobitka zostala zapylona pylkiem z pojedynczych jajec hermafrodyty, ktorą sie niestety okazala moja druga pani a rosla za blisko tej pierwszej, to nasiona w ten sposob wydane beda rowniez hermami? Z tego co wiem, rosliny z nasion hermafrodyty zwykle sa hermafrodytami ale co z zapyleniem przez herme innej pani? Macie doswiadczenia w tej kwestii? :chin:

Na samicy powstało kilkanascie nasion na 3 litry suchych kwiatow. Sa ladne, czarne, dojrzale. Jednak jakos te geny sie utrzymaly :D ale czy sa cos warte?

Last edited:
C

Ca2

Moim zdaniem to w ogóle ten POTm jest nie przemyślany. Powinny być kategorie IN & OUT. Zrobić dobre Macro szczyta In tak żeby ludziska freda marszczyli to o wiele mniejsza sztuka niż zrobić fotke rośliny Outdoorowej. Ale najbardziej rozpierdala mnie fakt, że outowy Maroc Slawa gniecie te cudne foteczki Indoorków.

~jungle

Member
ema,

na zdjęciach ścięte wczoraj cob x passion#1. Mają mocno owocowy zapach, ale trzyma się on blisko topów co jest dla mnie zaletą podczas suszenia. Pes, napisz czy obrabianie Twoich cobXp#1 też było takie pracochłonne :confused:

Przykro słyszeć, że kolejni ganja farmerzy stracili swoje pociechy :badday: Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w następnym roku.

pozdro

OUTLAWZ

Member
Fish mysle ze ma racje zabardzo rozwiiete to one nie sa... ale jakies palenie powinno z tego byc ;)

Tak apropo to dzisiaj w ziemie bede wrzucal Kalichakre z mandala seeds ktora wykielkowala 100% w 1.5 dnia na wacikach kosmetycznych :) po jakims tygodniu dam jakies fotki albo po dwoch bo tydzien musze jechac na swietlowkach zanim mi hp's przyjdzie :/
damy rade..
pozdro ppl
Ble$$

G

gelowas

Szkoda Outlawz, ze sie tak pospieszyles, pierw trza przemyslec wszystko, zmontowac, sprawdzic temp i warunki w srodku, no ale nic, oczywiscie zycze najlepszego, Kalichakra z tego co czytalem b.fajna odmiana.
C_J, COB yummmy... :D
Slaw, gratuluje mniej/bardziej sprawiedliwego, ale jednak zwyciestwa w tym konkursie, ciekawe, czy Diesel dojdzie ci na outa, whos know??? :) widzac twoje osiagniecia tegoroczne o zaklad bym nie poszedl

Trichocereus Macrogonus
- ma ktos info jak w jego przypadku przedstawia sie sytuacja z poziomem meskaliny w uprawie krajowej?
pzdr

ps w pon jade ciac CSM, zdam foto jakies

G

Guest

siema :D
~jungle said:
Pes, napisz czy obrabianie Twoich cobXp#1 też było takie pracochłonne
ojj tak cj. dzisiaj wlasnie scialem gorne szczyty z dwoch zFIMowanych cobxpassion#1 i powiem ze masa jest ogromna. reklamowa byla doslownie ciezka. topy obrabia sie przyjemnie, ale bardzo bardzo dluugo jesli chce sie osiagnac duza dokladnosc. topy baaaardzo zbite jak na outowe ziolo [bynajmniej u mnie :p] zapach to loty nieziemskie. hyhy a high hehe no to high hmm... nie palilem nic lepszego. pozniej opisze caly harvest i zdam smoke report bo mamy taki fajny temat "strain guide"

pracy teraz full z tym jutro caly dzien zajebany ziolem. niestety zero palenia przy tym. mani, suszenie potem sloiki, masakra!! da sie rade jednak zeby na zime bylo wesolo :D:D

pozdro pes
:rasta::yes:

G

Guest

Siema ziomy :wave:
Z braku czasu ładuje tylko jedno zdjącie-reszta będzie jutro.
Jeśli ktoś ma jeszcze na spocie E.S albo Maroka to radziłbym je juz ścinać bo moje juz były przedojrzałe i jeszcze pare dni i nie byłoby co zbierać. Topy juz praktycznie ledwo sie trzymały :D a i pleśń zaczęła sie pojawiać mimo oprysków.

- główny szczyt ES:

Last edited:
C

Ca2

sLAW77: no niezły top. Hmm dałeś mi do myślenia. W sumie tylko w jednym przypadku stwierdziłem troszeczkę pleśni. Chyba jutro zrobię ostateczną zcinkę Maroc #3 i K2.

G

Guest

Ca2 said:
sLAW77: no niezły top. Hmm dałeś mi do myślenia. W sumie tylko w jednym przypadku stwierdziłem troszeczkę pleśni. Chyba jutro zrobię ostateczną zcinkę Maroc #3 i K2.
Ja to na pleśń to mam psychoze-w tamtym roku miałem piękne rośliny,miała być ładna pogoda więc stwierdziłem że dam im jeszcze tydzień czasu a było to mniej więcej o tej porze-qrwa wpadam po tygodniu a tam to nie było juz co zbierać( pleśń w tydzień zeżarła mi planty) i zamiast ładnych topów jakie były tydzień wcześniej zebrałem kupke syfiastej substancji :yoinks: -wiec przetrzymanie roślin nie opłacało sie.
Poranne mgły robią robote :badday:

G

Guest

Zdjalem wczoraj z zony spodniczke. Zdjalem wczoraj z zony ponczoszke. Juz jej sie chytry usmieszek na twarzy pojawil a ja niedobry ponczoszke na sloik z zamrozonymi kwiatkami zalozylem i zaczalem mieszac jak shakerem :jerkit: .
Polecam haszyk wlasnej roboty. Jest miodzio...

BTW, ponawiam pytanie: Czy jezeli stuprocentowa kobitka zostala zapylona pylkiem z pojedynczych jajec hermafrodyty, ktorą sie niestety okazala moja druga pani a rosla za blisko tej pierwszej, to nasiona w ten sposob wydane beda rowniez hermami? Z tego co wiem, rosliny z nasion hermafrodyty zwykle sa hermafrodytami ale co z zapyleniem przez herme innej pani? Macie doswiadczenia w tej kwestii?

Last edited:

Hog dog

Member
Grumwald - wydaje mi sie ze 1/3 . Ale z tego co czytalem to lepiej nie ryzykowac. Bo za rok wyrosie Ci herm kolo damki i bedzie z ukrytych jajec pylil...

imo nie ma sensu

makroszot
8920DSC01551_resize.JPG

Last edited:

KILER

Member
A ja mam takie pytanie dotyczace hermafrodyty: czy nasiona z niej mogą byc same zeńskie? One beda rawniez hermafrodytami?

adehadee

Member
Witam

Odmiana early special(nirvana). Rośnie na balkonie:)

Mam pytanie a mianowicie kiedy można ją ściąć ? nie znam się jeszcze na tym

Pozdrawiam

P.S.
Gratuluje wszystkim. Ładne macie kawiaty :woohoo:

Latest posts

Latest posts