What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Wilk

Member
niestety jest lipa!!!!!!! Nie mam już zadnych krzaków. Ktoś wszystkie 6 powycinał :badday: Mój pierwszy OUT już sie skończył :frown:
Myślalem że sie popłacze jak tam doszłem :frown: Nie chce mi sie już więćej pisać....Ide sie najebać.
Oby wam wszystko ładnie rosło.

:frown::frown::frown:

Last edited:

BiL

New member
Witam,
Niestety postanowilem sciac swoje krzaczki,jak juz ktos tu wspomnial lepiej cieszyc sie tym co jest niz niczym (Wilk-wyrazy wspolczucia).W moim regionie wyczowam wzmozone ruchy "sluzb" czyzby wiedzieli ze zbliza sie czas zniw? Znalazlem w necie niezbyt ciekawa lektore - http://www.policja.pl/?dzial=1&t=50 po zapoznaniu sie z lektora postanowilem dluzej nie czekac -licho nie spi!

Fish131

Active member
Wilku przykro mi, wiem co czujesz... :badday:
Kov jak co roku fantastycznie!

Schrom x Buddah Sister 27 dzien- 4 dzien flo:

No wiec... Wczoraj podlalem planty woda z minimalnym dodatkiem biohumusa, terra flores i PK 13-14.
Dzisiaj postanowilem troche usprzatnac boxa bo panowal burdel.

Jak widac na zdjeciu rosliny nie sa takiej samej wysokosci itp.

Co do okreslania roslin to 4 maja preflowery ale sa tak male ze trudno mi dokladnie powiedziec jaka jest plec. Na 100% jedna jest meska a co do reszty to wydaje mi sie ze 2 zenskie, 1 meska, 1 niewiadoma i AK48 x Afghani niewiadoma.

Tutaj widac ta na 100% meska plante:

Postanowilem sie z nia pobawic i zrobic jej "boxa" tylko po to aby wypuscila pylek a ja zebym mogl zrobic kilka nasion tej wypasionej odmiany...
Tak wiec najpierw ja nagialem:

Nastepnie pousuwalem wieksze liscie i odgalezienia podwiazalem:

I na koniec powedrowalo to do malego kartonowego pudla z komputera i stoi pod 1 swietlowka 20W. To wszystko jest eksperymentem ale mam nadzieje ze zbiore odrobine pylku aby zapylic rosline.

A w boxie powkladalem pod doniczki nizszych roslin pudelka z plyt aby wyrownac poziom szczytow.

Pozdro :wave:

Plantator

Well-known member
Veteran
kurde , nie moge wiem co czujesz Wilku , to jest okropne jak ci pół roku pracy ktoś rozjebie:[ja przynajmniej troche zebrałem i już obrobiłem prawie , pozdro

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
Własnie skonczyłem manicure nienawidze tego robic ale coz :D moja California Orange Skunk jest piekna i goła :) nie mam zadnego aparatu troche musiałem wyrzucic kabaników bo plesn wchodziła ale niewiele dobrze zrobiłem ze sciałem bo pada u mnie codziennie :/ jak bede miał jakis aparat to zrobie zdjecia, @Wilk tez mi kiedys ukradli z outdoora pierwszego White Widow nie poddawaj sie ! bedzie dobrze.Coraz wiecej growerów w Polsce :jump: oby tak dalej.
Pozdro for All.

G

Guest

Czy ktos ze starszych uzytkownikow ma moze pustego boxa? zainteresowani ----->PM ;)

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
w ogrodzie rosnie mi........ mocno zapylona Early Misty. fotek na razie nie budziet bo jej dawno nie widzialem. ale wybieram sie niedlugo i chyba ja juz zetne bo sporo pada ostatnio. pare osob juz zauwazylo u siebie plesn wiec nie ma co dluzej czekac. moze grochy beda juz dojrzale a jak nie to trudno.

(a tak przy temacie - plesn zawiera milion roznych toksycznych substancji. nawet po wysuszeniu zainfekowanego bud'a mozna sie niezle zatruc palac takie ziolko wiec proponuje rozwage. lepiej wyrzucic kilka topow niz zrobic sobie krzywde. no ale to tak na marginesie)

aha. no wiec nie pokaze co rosnie w ogrodzie, ale pokaze kilka sampli, ktore ladnie wyschly i przechodza obecnie curing.

a produkt uboczny trafil do gara i przekazal swoja magiczna moc tlustemu maselku :D

pozdrawiam i gratuluje udanych harvestow. co nie wejde na IC to kilka osob prezentuje sciete szychy. I tak trzymac :D

eddy

Member
Witam panowie wszytsko wam pieknie poszlo w tum roku SLAW77 brak slow, zreszta inni tez bardzo pieknie pojechaliscie OUT i tak trzymac dalej panowie niech wiedza ze Polska jest ,byla i bedzie zielona :joint: :wave: .
Ruszam z indorkiem zaodpalam nasionka feminizowane cindy99'' zobaczymy jak bedzie,niedlugo pierwsze foty juz
pozdrawiam :wave:
Niech moc bedzie z wami zielonymi Polakami !!!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

tak to jest zglosowaniem
ja jusz mowilem kiedys jak namnie glosowaliscie zeby nieglosowac tylko dlatego ze jestem polakiem ale tylko na zdjencia kture sie najbardziej podoba. takie glosowanie nigdy mi sie niepodobalo. ja mialem tesz 50+ glosow i troche glupio mi bylo. no ale co mam zrobic.
teras wszyscy zaczynaja to widziec i napewno niewyjdzie to na dobre jezeli tak caly czas to sie bendzie powtazac.tu niechodzi zeby polak wygral ,mnie to wisi, najlepsze zdjencia wygrywaja
glosy reklamowane nigdy benda prawdziwe.

peace

G

Guest

Fish131 said:
Ej Panowie widzieliscie co sie dzieje w POTM? Przez to ze teraz caly czas Polacy wygrywaja inni sie wkurwiaja i nawet zostalismy nazwani "the Polish grower mafia" hehe.
Niektorzy domagaja sie ponownego glosowania...
PARANOJA KURWA!

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=37004&page=2

Hehee...po prostu jesteśmy najlepsi,jest nas najwięcej...no i mamy wrodzoną solidarność.
A tak na serio to rozumie te głosy sprzeciwu bo jak tam napisałem mój Maroc przy tych wszystkich indoorowych odmianach blado wygląda,no i zdjęcie nie jest najlepsze.
Ogólnie to myśle że ciężko outdoorem jest wygrać z lampowymi odmianami.
Powinno być głosowanie w dwóch kategoriach:
-outdoor
-indoor

edit:
--------------------------------------------------------------------------
HC-dokładnie tak samo myśle

Last edited:
G

Guest

Witam

Witam

Witam całe forum, a szczególnie Polaków :wave: . Co się dzieje na forum obserwuje już od jakiegoś czasu i... brak słów do tego co tu widze. Zarejestrowałem się dopiero nie dawno, lecz czuje się tu prawie jak w domu. Nie możecie mnie znać z innego forum np. OverGrow, ponieważ dopiero zaczynam swoją przygodę z hodowlą. W tym roku troche spóźniłem sie z outdoor'em, poza tym miały to być jedynie Lowryder'y jednak z różnych powodów nic z tego nie wyszło. Ale mam perspektywy na przyszłość więc za rok na pewno będę wsród Was, growerów. To tyle na powitanie :).

Ps. Rzeczywiście z tym głosowaniem tamci mają shizy, moim skromnym zdaniem slaw77 rzeczywiście ma powalającą roślinę miejsce, ale każdy głosuje na to na co uważa:).

Pozdro KluseK

C

Ca2

Coraz bliżej święta ! :D Heheh ciągle o Maroc słysze opinie "Chemia" to ciekawe co powiedzą na K2 z takimi szczytami. :D Mniaaami. Ale rośnie tak samo luźno jak w boxie. FOXTAIL. A ja myślałem, że mało światła mam.
White Skunk:

K2:

Maroc #3:

Sample (jak myślicie ile im jeszcze brak?):

Last edited:

Fish131

Active member
[QUOTE-sLAW77]A tak na serio to rozumie te głosy sprzeciwu bo jak tam napisałem mój Maroc przy tych wszystkich indoorowych odmianach blado wygląda,no i zdjęcie nie jest najlepsze.[/QUOTE]

Nie zgodze sie z Toba Slaw! Twoj Maroc wyglada mocarska w porownaniu do innych plantow w tym POTMie.
Wg mnie zaden problem aby pod lampami cos dobrego wyszlo. Wystarczy dobre oswietlenie i dobre nawozy i szyszki sa jak marzenie. A outdoor jest o wiele trudniejszy, tymbardziej w Polsce bo przeciez my musimy miec dobre miejscowki zeby takie cuda jak Twoje urosly!

Last edited:
G

Guest

Fish131 said:
Nie zgodze sie z Toba Slaw! Twoj Maroc wyglada mocarska w porownaniu do innych plantow w tym POTMie.
Wg mnie zaden problem aby pod lampami cos dobrego wyszlo. Wystarczy dobre oswietlenie i dobre nawozy i szyszki sa jak marzenie. A outdoor jest o wiele trudniejszy, tymbardziej w Polsce bo przeciez my musimy miec dobre miejscowki zeby takie cuda jak Twoje urosly!
W sumie to masz racje-patrząc na to z tej strony.Na spota chodzi sie raz na 2 tyg- a przez ten czas to różne rzeczy mogą sie wydażyć a do boxa zagląda sie codziennie i masz wszystko pod kontrolą.
Dlatego tak jak napisałem wcześniej powinno się głosować w w dwóch kategoriach.

Last edited:
G

Guest

co wy sie tak przejmujecie panowie. fotka i przedewszystkim praca growera i jego wklad sie tez liczy. a u slawa bylo to widac na tym zdjeciu :D:yes: przyda sie takie drzewo na frontowej stronie ICmag. fakt jest to niesprawiedliwe dla innych bo w tym momencie przestaje to byc glosowanie na "zdjecie". moga poprostu niedopuscic juz naszych zdjec do nastepnych POTM/Y i tego sie najbardziej obawiam. jak tak dalej bedziemy robic jak napisal HC to napewno sie tak stanie. albo userzy z polski beda wylaczeni z glosowania gdy bedzie tam startowal polak. hyhy, ale numer 69 glosow.

@fishu Ty moze nie dawaj linka na polandzie do POTM-a i tylko najbardziej zorientowani i zafascynowani tematem zdjec sami sobie tam dotra. potem zeby nie bylo lipy. DG jak sie wkurzy to wiecie, ze nie ma przebacz :bat:

pozdro dla slawa77 bo wygral potm i pestony haha.
peace pes
:rasta:

kfjatek

Member
Naprawde... niechce mi sie bardziej o tym rozpisywać...
ale kurwaaaaaaaaaaaaaaaaa... wczoraj był muj najgorszy chyba dzień we zyciu... pojechałem na spota z norzyczkami(planowałem ściąć wczoraj jedną)
patrze.. niema roślinek.... i tego uczucia nizapomne do końca zycia... to tak jak by mi zajebali dziecko :/ Kupiłem sobie dobrą sztuke haszu.. sztuke zioła...
i 5 browarów... i cały czas to rozpracowuje... siedze od godziny 20:00...
i niemoge spalić do końca... ale zaraz kręce bata i bedzie git... a browarów juz niema! Ale naprawde współczuje sobie i wszystkim growerom których to spotkało... zwłaszcza kiedy to był muj praktycznie pierwszy sezon... ehhh//...
szkoda gadać... :/ :badday:

sofronov

Member
jaka kurwa beznadziejna sytuacja do chuja ..... jebani złodzieje ..... aż przykro patrzeć ...... napierdalacie przy plantach cały sezon i chuja z tego macie ( no oprócz wkórwienia i wspomnienia ) ..... ilu to już z tego forum okradziono ? mi całe szczęści nikt roślin nie zajebał ale sie sam wkórwiam na ten złodziejski proceder ..... ehhh ..... szkoda chopaki .......

Hog dog

Member
sLAW77 said:
Hehe...może i wygrał potm ale pestonów nie widać :confused:

Slaw . A jakia odmianke wygrales ???

@ HOT CARGO > pokaz nam miszczu swojego outa ..

@Dr.Crank > pokaz nam busz u sąsiada

Edit > Co do złodziejstwa to zastanawialem sie kiedys co bym zrobil gdybym zlapal takiego drania u siebie na spocie jak by mi wyrywal krzaki... :fsu:

Last edited:

Latest posts

Latest posts