What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

rogin kupowac niekupowalem ale mialem z tamtad Lebanese(zadna opestka nie wykielkowala) Chilla, i SilverDeram. Chilly nigdy nie zebralem jakies chyba fatum. natomiast SilverDream bardzo fajna odmiana moc dosc wysoka ponad przecietna a i planta rosla bez problemu pod koniec wchodziw fiolet z po curingu przejmuje jakgdyby czeresniowo arbuzowy aromat
pozdr.

Witam wszystkich po malej przerwie oto moje roslinki po 3 tygodniach flo starsznie sa wielkie chyab za dlugo je trzymalem na vegu bo teraz juz maja 100cm

fotos niestety strasznie slabe bo aparat strasznie lolowaty

Ta blizej nas to grapefruit a ta dalej to WW

A oto moj drugi indoor ale w soli roslinki male na 3 tygodnie ale troche z nimi spieprz... ale czlowiek uczy sie na bledach takze nie zalamuje sie tylko trwam w tym dalej ...

fotos ten sam aparat lolowaty
pierwsz to roslinka od gelowas niestety menska zostala sprawdzona przez klona ...

a to 2 ice zenskie :D

Rogin dziwnie wyglada ta Twoja lebanese, moja wyglądała identycznie jak na zdjeciu ze strony bluehemp`a :) Przed samym ścięciem, wyglądała cudownie... topy w zachodzącym słońcu miały srebrny kolor. Zbiór ogromny, gałązkami z kwiatami wypełniłem 2 worki na śmieci... Sam jej jeszcze nie paliłem, ale kumple mówią, że moc po prostu zajebista... Dobrze, że zapyliłem jedną gałązke i wyszła mi z tego ponad setka nasion :)

rogin

Member
diplo no wiem ze troche inny kolor ma niz nastronce bluehemp'a ale tylko liscie zwykle bo tak to fioletowo-rudawe sa topy. To ty zrobiles f2 leba ?
peace

Muczaczo

Member
@Rogin, nie za dużo masz tam tego zielska ??? :D

:joint:

#edite#
Puszek już doszedł, postaram się nim zająć w sobotę. Na razie przechodzi szok w lodówie, może dostanie po tym lepszego kopa he he :D.

P.s. ...a tak wogóle to dzięki :D

Pozdro

sory wszystkich za off

Last edited:

rogin

Member
heh Muczaczo to ta mniejsza połowa :D nastepne zbiory licze tak za tydzien jak plesn ich nie dopadnie. A tak pozatym to paczka doszla bo nic nie piszesz ?
peace

Muczaczo

Member
...a u mnie drugi dzień flow :D

Pierwszy raz mam 400W, normalnie prawie jak słońce. Niezły z niej grzejnik, mogła by ogrzać mój pokój w zimie :D.

:wave:

#edite#
...to może jeszcze dodam, że wraz z przeprowadzką pod HPS wskoczyły do 10l pojemniczków :D, i że ładnie pachną wypełniając swą wonią całe pięterko :D, i że są pięknejsze niż pląsająca pod prysznicem Angelina Joli :D he he
:joint:

Last edited:

koyot

New member
Siema...mam problem bo posadzilem troche plant na jednym spocie i nie zdarzylem usunac 2och facetow...posadzilem planty dosc pozno bo srodek czerwca potem po dwoch tygodniach bylem raz podlac z nawozem florovit i przez wakacje planty nie byly odzwiedzane, usunalem wtedy juz dwoch facetow passionna a pare pokazalo plec po ost wizycie...

po przyjezdzie dzis czyli 5 pazdziernik na miejscowke zastalem rosliny...miejscowka okazala sie dobra bo rosliny na miejscu...jednak 90% wyschnieta na brazowo...10% topkow jeszcze ziolono brazowa...

...co do pestek bo z tych brazowych wyschnietych topkow pestki sa blade i malo wyraziste, czesc z nich peka w rekach ale wiekszosc dobrze sie trzyma, ciezko zgniesc...wg mnie ok 7-10% pestek wyglada tak jak ma wygladac, brazwoe sa i maja wyraziste pregi...

dalem cos nasion roznych na wate zeby sprawdzic kielkownosc...

mozecie rzucic okiem na foty i odp na pytania jakby ktos mial podobna sytacje z przekwitnietymi roslinami...czy te blade nasiona beda kielkowac czy mam je obierac segrogowac i szkoda zachdou na nie...

dodam ze odmiany to purple power, maroc, easy sativa (fs) x passion1

btw. niesamowite zbiory panowie ja przez wyjazd na podboj europy oposcilem spoty...ale roslin dzielnie daly rade nieco mniejsze i naturalnie superscropingowane przez wiatr, ale sa ;] ....dodam fote topa niezapylonego maroca tez nie pilnowanego od poczatku lipca... sory ze tak w linku ale tak pod reka a juz pozna godzina i oczy bola ;]
http://img437.imageshack.us/my.php?image=dsc00760qd7.jpg

piSS

edit: wam tez sie taka duza rodzielczosc zrobila?...jak tak to sory, normalnie te okienka sa mniejsze nie wiem co im odwalilo...jakby to przeszkadzalo moge to jutro zmienic albo jakby ktos mial checi to wielke yo

Last edited:

Muczaczo

Member
Orginally posted by ReQuIeM dReAm
Muczaczo ile trzymales na vegu swoje ksiezniczki ??

Trzymałem je ok. 55 dni (normalnie trzymałbym nie więcej niż 30) w tej chwili dokładnie nie pamiętam. Powinny wyglądać lepiej, ale sytuacja zmusiła mnie do trzymania ich w małej szafie pod kompaktami 100W.

Pozdro

G

Guest

:wave: siemanko, wlasnie przykurzylem papajki 3 buszki i jest luz :D :canabis: niemam fotek z przed sciecia bo niemialem aparatu(a szkoda:( ) ale wrzuce za to jak byla mlodsze :D
,

lepto zyjesz? :friends:

rogin dobre ziolo ci tam roslo i rosnie :D :yummy:

muczaczo fajnie rozkrzaczone maluchy teraz tylko czekac na wielkie bobsy oblane w zywicy :D :yes:

Last edited:
G

Guest

pieknie naprawde pieknie i kolorowo. dzieki za komentarze about my grow. przykro slyszec @plantator o Twoim :/ bedzie jakos :D:yes:

z weekendu zapodam jakies zdjatka z ciecia cobxp1 2 sztuki i bubbleberry tez musi isc pod noz.

pozdro dla was
pes :rasta:

D

DepczacyRobaki

Witam ponownie.Zapodam pare fotek bo wkoncu dorwalem paparat :woohoo:
1sza HH.Nie wiem co sie z nia stalo liscie zrobily sie czerwone.Poszla juz pod noz.

Tyle z tego wyszlo :chin:

No i to na czym mi najbardziej zalezy.Tez HH ale najmniej wyniszczona przez sarny.Licze na nia strasznie.

I teraz male pytanko do Was.Ile jeszcze do sciecia??Powiedzcie tak na oko :wave:

jasmin

Member
tak na oko to chyba juz

tak na oko to chyba juz

[/QUOTE]

I teraz male pytanko do Was.Ile jeszcze do sciecia??Powiedzcie tak na oko :wave:

[/QUOTE]

tak na oko to chyba juz gotowa do sciacia bo wiekszosc wloskow jest juz brazowa, ale nie jestem specjalista wiec niech wypowiedza sie rowniez inni; tacy sami ;)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Tak na oko to juz wszystko co ma jako tako wyrosniete i nabite szczyty powinno zostac sciete. Nie dosc ze pada czesto to jeszcze utrzymuje sie duza wilgotnosc powietrza. Duzo wiecej juz zadne rosliny nie urosna niestety, a ryzyko gnicia i plesnienia znaczne. Pierwsze przymrozki przewidywane ok 15.10, ale juz wtedy moze nie byc co zbierac! Radze wszystkim dobrze obejrzec swoje szczyty, porozginac topy i zajrzec im do srodka bo to cholerstwo atakuje bardzo szybko.

W kazdym razie dzieki bogu dotarlismy to zbiorow!!! :woohoo:

Gratuluje wam wszystkim! Zajebiscie zielono w tym roku polski thread wyglada!

Pozdr, kov

Panowie naprawde :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Krzaczki piekne! Pogoda w tym roku była piękna :)
Pociesze was tym iz mówila mi moja profesorka od srodowiska ze za rok ma byc taka samo ladna pogoda a nawet cieplej i slonecznej! :) Pozdrawiam Myślę ze to sie sprawdzi! :)
Ja juz niestety scilame moje c99 ale moc jest zadowalajaca :)
ehe Widzicie jakie pierdoły pisze : :) Pozdro PeAcE :p :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Wilk

Member
u mnie teraz świeci słońce, a 25 minut temu walił grad !!! Kulki mialy gdzies ok 1,5cm średnicy. Lece popołudniu obczaic co i jak, czy wszystko w porząsiu. Pocykam troche fotek.
Pozdro
wilk

Last edited:

sofronov

Member
siewka! Kov niezły gigant ci tam zaraz pujdzie pod noża! ...heh taaa... jak każdy ganja framer i ja ciesze,sie bowiem nadszedł czas żniw... wczoraj wyciołem obydwa krzaki PPP... miejscami zaczeły troszke gnić, czy mam pousówać wszystkie oznaki zapsucia czy w miare suszenia bedzie już git i pleśń nie bedzie postępować ?...
najobfitsza gałązka

a tu wyszło tyle z jednego krzaka który sięgał mi raptem do jaj :D

zbiory z wyrzszego krzaka były mniejsze .....ale i tak jest supa (no nie :D ?)

pozdrawiam i trzymam kciuki aby wasze krzaki dotarły do waszych fajeczek szczęśliwie.... pozdro!!!

Latest posts

Latest posts