What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Wilk

Member
Siema
Musze sie was poradzić. Chiclabym zastosować srodek na pleśń(prawdopodobnie sumilex) Ciągle u mnie pada :badday: Oprysku można dokonać teraz czy dopiero jak sie wypogodzi ?

G

Guest

Wilk said:
Siema
Musze sie was poradzić. Chiclabym zastosować srodek na pleśń(prawdopodobnie sumilex) Ciągle u mnie pada :badday: Oprysku można dokonać teraz czy dopiero jak sie wypogodzi ?
Ja zawsze opryskiwałem jak była ładna pogoda-staram sie to robić przed spodziewanymi opadami.
Bardziej przejebana od deszczu jest poranna codzienna mgła-ta to wszędzie sie dostanie [przynajmniej u mnie tak jest]
Pryskaj teraz-jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi.

Pare budsów:
-J.H:

-P.Star:

Last edited:
G

gelowas

:wave: :wave: :wave:

Slaw, Purple Star piekne, poczatkowo mialem nie brac tego na nast rok, ale tera zmieniam zdanie i tym samym wszystko biere female, w sumie lepiej, bo chujowo tak nakopac sie, ziemi nawiezc, a potem okaze sie, ze pol pracy na daremno.
Pes, ooo Cindy good shit, genetyka HC na prawde b.dobra, myslales o zalozeniu wlasnego banku? :) na nast rok jakis 1 wielki spot poswiece tylko twoim grochom, zobaczymy, co pierwsze dojdzie
Fish, ja tam na in za bardzo sie nie znam, ale juz bym FIM'a zrobil ;)

good news - jak juz bedzie wiadomo co i jak z tymi prypalami to mam dogadane, ze u kolezki na kwadracie 400W robim na 4szt female metoda szafkowa :D spelni sie w koncu moje marzenie, bo typ juz ma wlasne mieszkanie, wiec duze pole do popisu, jaki strain proponujecie, aby byl mostly sativa i duzy plon???

dalej...obiecane fotki sprzed ponad 2tyg (teraz pewno sa wieksze szyszki)

The Polish Sativa from POTW (zdjecie slaba jakosc, niestety, aha to jest 1szt)

to samo

na pamiatke se zdjecie pstryknalem, kiedys dzieciom pokaze :p

:)

Canadian Swamp Mix

pod lupa fajno wyglada

Vortex facet

Rosetta Stones zapylona przez niego

Vortex baba - jak ost widzialem to juz widac seedy i sporo bobow, za 3tyg jakies zetne jak Bog dopomoze

Niestety pogoda w kit chyba bedzie z tego co czytalem, ale w sumie prognozy sprawdzaja sie dobrze, ale chyba w 50% jakis. :D
Pozdro
G

Last edited:

Hog dog

Member
buszen foten

buszen foten

Blockhed

early riser i wwxbb

Purple1

8920purplepowerflower_resize.JPG

Fish131

Active member
Noooo G13 :yummy:
Z jednej strony fajnie wziac feminizowane i miec 10 panienek ale jak sobie pomysle ze mialbym na to wylozyc 445$ i nie przedluzyc pokolenia takiej odmiany to az mnie sciska hehe.
Kto wie, moze kiedys :D

EDIT
Jungle, faktycznie tam sa funciaki hehe. Niezle. Czyli okolo 2600 zl LOL.

Last edited:

Lewar

Member
soma seeds ma też ciekawe mixy g13 :)

uprawiał ktoś skunka outdoor? jak z nim jest, dochodzi? na 07 kupiłbym special albo #1, ale nie jestem do końca przekonany czy któryś dojdzie :badday:

pomożecie? :)

GanjaDevil

Member

Dzisiaj przyszedł dzień harvestu mojej jednej Holand's Hope ( NIRVANA ) i ma zajebisty kolor , fajny zapach i duuuużą moc ... Bardzo pozytywna ...

Jest jeszcze druga Holand's Hope z tych samych ziaren ale jest jasnoo zielona ... Wogóle wszystko jest pięknie ... :joint:

Last edited:

Hog dog

Member
Lewar said:
uprawiał ktoś skunka outdoor? jak z nim jest, dochodzi? na 07 kupiłbym special albo #1, ale nie jestem do końca przekonany czy któryś dojdzie :badday:

pomożecie? :)

no mniej wiecej pocatek polowa pazdziernika