What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

@sLAW77: ostro gnieciesz te kolorowe odmianki swoim Maroc. Teraz widać :D Maroc rewelacją tego roku ;P Ta odmiana zrobi kariere.

BiZZY

Member
Hej SLAW, tylko zebys nie zawiodl nas wszystkich na nastepnym outdoor'ku.
Chociaz widzac te Twoje planty-giganty nie wierze zebys dal dupy za rok.

POZDRO & BiG RESPECT

castlevania

Member
głos oddany na rodaka i nie tylko dlatego ze rodak !!! ale ten maroc jest poprostu mocarny:)
C99 @mrwagsa wyglada tez dosc orginalnie jak dla mnie:)
w tygodniu jade na spota zobaczyc jak tam, czy cos zyje jeszcze, mysle ze SADPxS bedzie juz do sciecia a AK48 pewnie do pierwszych przymrozkow !! pozdrowka !!

C

Ca2

Cholera już od tygodnia miał być deszczyk i ani kropli nie widziałem. Nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło. Mam zajebiste słońce i jest ciepło :) choć podlewanie by się przydało.

G

Guest

C99 & Black Afghani x White Widow

C99 & Black Afghani x White Widow

mini foliak. projekt zrodzony tego lata, sprawdza sie swietnie. przyspieszyl wzrost wegetatywny maluchow bardzo bardzo mocno. C99 rozkrzaczyla sie przpieknie. teraz puszcza budsy, ktore juz za mlodu oklejaja sie proroczo na przyszlosc. wrozy to wspaniale. cross Białej Wdowy tez ladnie idzie, juz kwitnie od tygodnia. widac jednak ze ta odmiana nie bardzo ma szanse dojsc zwyczajnie pod slonkiem. teraz sie ciesze, ze przeiwdzialem przyszlosc, trenowalem ja i zmiescilem pod tym namiotem o wysokosci uzytkowej ~50cm :D:yes:

chwilowo namiot jest zdjety bo pogoda outdoorowa jest przepiekna [zero chmurki, lekki wiaterek] wiec i foliaka nie trza :woohoo:

i tak jak mowil @sweet-dreams. odmianka C99 swietna, juz nie moge sie doczekac, aby opisac wam smoke, high i tak dalej. bedzie co pojarac na zime. jest i w wiekszosci cos sati jest i bardzo indy [bb x bs tez juz mocarnie kwitnie :yes:]

i kilka szotow ogrodka foliowego. zywica mam nadzieje jest widoczna.

Cindy99#F3 :

BA x WW :

pozdro pes
:rasta:

G

Guest

Witam
Odmianki: AK48,EM,JH Special,P#1,HH - ale co jest co to nie wiem:D
Tylko jeden plant był gotowy do ścięcia-reszta niedawno zaczeła kwitnąć-ale powinny zdążyć :chin:

-ścięty plant-nie wiem co to za odmiana?? może ktos rozpozna?:D

C'99 juz pięknie się nabiła ale niestety znowu zapomniałem aparatu-na 100% sie wyrobi-pałki ma juz konkretne:D pięknie słodko-owocowo pachnie :yummy:

edit:
--------------------------------------------------------------------------
Były to nasiona F2 od znajomego-ja też myślałem że to jest P1 ale miałem jednego Passiona i jest on inny niż ta roślina :chin:

Last edited:

baryl89

Member
witam znawców mogłby mi ktoś wrzucić linka z urządzeniem które pokazuje ilość stężonego co2 w moim boxie .sklecam zestaw (butla,reduktor, elektrozawór) z góry dzięki za pomoc

G

Guest

Potrzymaj planty do pierwszych przymrozków to też takie bedziesz miał :D

edit:
--------------------------------------------------------------------------
Ca2: Faktycznie zapach Maroc'a jest zajebisty-ja swojego to juz czuje z daleka
a co sie dzieje w domu... :yoinks: :bat:

Last edited:
C

Ca2

Byłem na spocie i nawdychałem się wyjątkowego Ketamijskiego aromatu. Planty pachną bardzo intensywnie. Żywica wygląta tak:
Od lewej #1 i #2:

Porobił bym fotki z mikroskopu ale no niestety z tym shitem się nie da.

Hehe najśmieszniejsze jest to, że za rok ogrom ludzu będzie brał Maroc :D Mój znajomek spalił sobie troszke na 2 buchy i stwierdził, że musi to mieć bo mocarne ;D Ciekawe ile % ma :chin: Ciesze się jak dziecko, że mi się fotki Maroc spodobały bo inaczej dałbym się namówić przez kolesia z c.fr na C'99. A na outa by nie wydażyła.

Last edited:
G

Guest

Ca2 said:
...Ciesze się jak dziecko, że mi się fotki Maroc spodobały bo inaczej dałbym się namówić przez kolesia z c.fr na C'99. A na outa by nie wydażyła.
Fakt-C'99 jest dużo póżniejsza ale zdąży[przynajmniej moje] juz sie piekinie nabijają.pałki potężne:D-qrwa zawsze zapominam aparatu jak do nich ide
:bat:
Ale co za zapach :yummy: -mocno słodko owocowo landrynkowy :yummy:
Wracałem ze spota z topkiem przy nosie:D-dosłownie nie mozna sie oderwać tak zajebiscie pachnie
Zajebista roślinka.

Last edited:

Hog dog

Member
withe widow x big bud
mniam mniam

8920wwxbb.JPG

blockhead

holands hope

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
witam i o zdrowie pytam! :D

dawno mnie nie bylo bo i czasu na neta malo.... malo tez na wycieczki krajoznawcze ale wreszcie znalazlem chwilke zeby zrobic maly wypad na lono natury.
wycieczka zakonczyla sie harvestem 3 roslin z 4 ktore mi zostaly.

podsumowanie: po dwoch tygodniach od posiania mialem 28 roslinek. w miedzyczasie nastapilo wysychanie, zagluszanie, wycinanie przez debila/debili (niestety ale o tym za chwile), wysychanie i wyrywanie meskich i skonczylo sie na 4 kobitach. a wiec 14% z tego co wykielkowalo dotrwalo do szczesliwego konca.
Gdybym mial wiecej czasu na dogladanie krzakow, podlewanie etc. to sprawa moglaby wygladac lepiej.. ale nie narzekam ani troche bo to co zebralem (szczegolnie z 2 roslin) w zupelnosci mnie satysfakcjonuje. Tylko jedna miejscowa okazala sie spalona a i to przez przypadek (chyba - bo drwale sie pojawili... czego nie przewidzialem).
Ogolnie jest wiec pozytywnie i uwazam ze jak na rozliny, ktore byly odwiedzane 4 razy (!) w ciagu sezonu to wydaly calkiem niezly plon.

Przejdzmy do szczegolow :D

Oto pierwsza miejscowka i rosnaca na niej kobitka Early Misty. Jak ja ostatnio widzialem to wygladalo na to ze nie ma co na nia liczyc ale po raz kolejny natura mnie milo zaskoczyla bo dziewczyna 'powstala z popiolow' i calkiem ladnie zakwitla :) Ma co prawda moze ze 40cm wysokosci ale szyszki zaczynaja sie tuz nad ziemia wiec jest OK.
Jednak okazalo sie ze maly wypierdek, ktory wykielkowal obok niej (i ktoremu juz w ogole nie dawalem szans na kwitniecie) to byl chlopak. Teraz mial 2 galazki po kilkanascie centymetrow ale za to..... cale obsypane jajcami. Wobec powyzszego Early Misty jest cala spuchnieta i dobrego palenia z niej raczej nie bedzie. Beda za to pestki o ile zdaza dojrzec. W zaistnialej sytuacji postanowilem zostawic EM niech sobie te pestki zdaza dojrzec. Oto Dziewczyna i winowajca:

Na nastepnym spocie zastalem fajnie wyrosnieta laseczke o rodowodzie bagseed-x-Sweet Roxana. Ta odmianka okazala sie najwiekszym hitem mojej uprawy a zbior z 2 roslin b-x-SR stanowi co najmniej 80% szczytow jakie zebralem ogolnie. Oto pierwsza lalunia:

CDN