What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

witam wszystkich.
Kiedyś zakładaliście sie ile będzie suszu z mojego dużego MAROC'a-otóż wycisnąłem z niego ok. 350-400g :bis:
Oto foty z soboty: -[nawet sie rymuje:D]

-ES 1:

-ES 2:

-MAROC: ostatni cały

-cdn.

Fish131

Active member
Slaw PIEKNIE! Nie bylo Cie na OG ale napewno cos slyszales o karmie :D K+++++++++++ :D

Mam malutka prosbe. Poobracaj te fotki. Mozna to zrobic tu na ICmagu. Klinkij User Menu->My gallery->klinkij w fotke->daj opcje "edit photo" i pod obrazkiem masz Rotate. Pozniej tylko kliknij "submit changes" i bedzie cacy :D Bo teraz wszystkich szyje bola od jej wyginania :D

G

Guest

-ciąg dalszy:

-OutMix:

-Maroc

edit:
-------------------------------------------------------
Ok fish :D-jak będe miał czas to to zrobie :D Pozdr

Last edited:
C

Ca2

Kurde Slaw ja bym Ci dał zakaz wrzucania fotek bo wpędzasz nie jednego w komplexy.

"Kiedyś zakładaliście sie ile będzie suszu z mojego dużego MAROC'a-otóż wycisnąłem z niego ok. 350-400g"
Ostatnio z ziomem z klasy debatowaliśmy o tym Maroc i szacowaliśmy 350-500g :) Jednak niewiele się myliliśmy :D

Wielki respekt. Po Twoich tegorocznych żniwach sądzę, iż zaprzestajesz całkowicie uprawy do 2015 roku :D Bo na tyle by mi tego zioła starczyło. Osobiście uważam, że dużo pale. Ale jak zmęczysz to wszystko przez zimę to zmienie zdanie.

Hog dog

Member
hajerwest czesc druga :)

hajerwest czesc druga :)

Palce mnie bola ale rozprawilem sie z krzakerem ...
groszkow wyszlo calkiem sporo :)

ogladamy zdjecia :wave:

8920piwko.JPG

8920hajerwest.JPG

8920groszkeny.JPG

Last edited:
G

Guest

:)

:)

fajah, musisz KONIECZNIE sporzadzic smoke raport of cinnamon buds, wlasnie szarlotke pieke i tak mnie naszla ciekawosc, czy rzeczywiscie topka bedzie zalatywala ta boska przyprawa...
Jak wypróbuje to napewno dam znać :) Już nie moge się doczekać :)

Pozdrawiam

C

Ca2

Wkońcu ktoś, kto pije Tyskie :D
@Hog dog: świetne szczyty, a i pesteczek ładnych sporo masz. Pewnie ich jeszcze wiele znajdziesz podczas bakania.

Od dluzeszego czasu nie wrzucalem zdjec, wiec nalezy zmienic :)
Dzis scialem jedego krzaka- lebanese, na poczatku rosl pięknie, jednak po ulewnych deszczach wylał strumień i krzak stał w wodzie, a na dodatek później się przwrócił :/
Musiałem poobcinać kilka gałęzi, gdyż w wyniku wyzej wspomnianych przygod zaczeła atakować je pleśń.
Harvest lebanese:

Lr x Nl

LSDMAN

New member
sluchajcie czy to mozliwe, ze herm ujawnil sie dopiero w koncowej fazie kwietnienia (do konca jeszcze 1-2 tyg)? przez caly czas wygladal jak zenska a teraz niedawno wyrosly nie jajka ale takie jakby podluzne - ksiezycowate woreczki ale pylku tam jakos na nich nie widac, nie wiem co to, ktos mial cos podobnego? niech jest ich duzo, na kazdym topku 2-3 takie straczki... jutro postaram sie wrzucic jakies fotki makro!

Fish131

Active member
polskaplob7.gif

Wiem ze ten znak mialbyc dawany przed updatem fotek ale co tam :D Ten post tyczy sie fotek a raczej jednej fotki :D

ZNOWU RODAK W POTM :D

Nie wiem czy wiecie ale nominowalem fotke Slawa do sierpniowego POTMa. I udalo sie :D Dostal sie do glosowania! Ja juz oddalem na niego glos! Nie moze byc inaczej! Slaw gora!
Panowie zapraszam do glosowania!
POLAND RULEZZZ

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=37004

Last edited:

Fort Europa

New member
kurwa nie moge pochamowac swojej zlosci, chyba musze sie komus wyzalic, dzisiaj pojechalem na miejscowke z nozyczkami a tam zastalem swoja miejscowke w kurewsko przykrym stanie, jacys drwale robili wqycinke w sasiedztwie mojej metyi niektore galezie musialy spadac niedaleko roslin, kurwy zauwazyli i nie zostawili mi nic, rosliny zpostaly brutalnie wyrwane z korzeniami, te uczucie gdy to do ciebie dociera... przejebane, wlasnych roslin nie mam juz zadnych :badday: ale na otarcie lez bedzie jeden dorodny passion i ww od swojego czlowieka hehe mysle ze tam na 99% nie zostana ukradzione, zawsze jakis pozytywow trzeba sie doszukac w tak huiowej sytuacji, bede ocieral lzy grubym batem za chwileczke, ale niestety nie swoim batem...

@all
trzymam kciuki za powodzenie waszych upraw, zaZielencie iCmag

pozwolcie ze umieszcze to zdjecie ku swojej uciesze, troszke oslody

edit:
sLAW77 zycze wygranej, zajebiste masz krzuny wiec pewnie zostawisz konkurencje daleko w tyle, peace

Last edited:

1337grower

Active member
Już zostawił:D Glos oddany :D i to szczerze , piekne zdjecie chociaz uwazam ze to drugie z fioletowymi topkami po jednej stronie a po drugiej normalnymi bilo je;) ale to tez jest piekne:) . pozdro!

Last edited:

kfjatek

Member
:/

Przykro Fort Europa.. naprawde szkoda roslin..
były takie ładne.. ja też sie wlaśnie takiego czegoś obawiam.. :/.

Slaw zdecydownaie prowadzi.. juz 34 głosy zostały na niego oddane..
a koleszka za slawem ma dopiero 4 głosy xD. Pozdro i powodzenia Slaw...

Fish131

Active member
1337grower said:
Już zostawił:D Glos oddany :D i to szczerze , piekne zdjecie chociaz uwazam ze to drugie z fioletowymi topkami po jednej stronie a po drugiej normalnymi bilo je;) ale to tez jest piekne:) . pozdro!

Spokojnie grower, ta fotka jest nominowana na POTM na wrzesien hehe

Fort- Moje kondolencje, wiem co czujesz :badday:

G

Guest

Dziękuje wszystkim za słowa uznania i głosy.
Kurde wzruszyłem sie ..... :D

edit:
---------------------------------------------------------------------------
jutro wrzuce pare fotek z dzisiejszej wyprawy

Last edited:

syal

New member
A w ogrodzie rośnie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A w ogrodzie rośnie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:smoweed: Wynik dzisiejszego obchodu i odwieczne pytanie już czy jeszcze troche niewytrzymałem gałązka na testa.

Latest posts

Latest posts