What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

syal

New member
Bo to dobre pestki są

Bo to dobre pestki są

od lewej pasion, purple high a ta 3 metroa chyba niedojdzie Top 44

C

Ca2

@Grzybiarz: mnie Slaw'ek motywuje tak, że ojapierteges :p Na przyszły rok będe poszukiwał spotów na większe rośliny w zagajnikach itp bo łąka i ograniczenie do 150cm jest FATAL ERROR.

Wilk

Member
Siema
No chłopaki dajecie czadu na całego !!! :yoinks:

@Slaw, piękne bobki :yummy: Ca2, tez ładnie ci porosły te Maroc :woohoo:

@Grzybiarz, bardzo ładne są te Passiony :yummy: Bronek szkoda że nie doszlo :badday: ale sie nie załamuj i jedź dalej :dueling:

Pozdro

G

Guest

W końcu po ciężkich bojach trafiłem na ostatniego spota :D.

Rosło tam - nie pamiętam dokładnie ile roślin ale ponad 15 wysadziliśmy - kilka dni później jedna grządka znikneła - najlepsza ziemia :-/.
Dużo roślinek okazało się osobnikami meskimi - usunęto ! :].
Zostały 3 passiony - jeden mały już się suszy - czekamy na jutrzejszy dzień :D.
Największy osobnik :-] - niezbyt duży - na oko jakieś 70-90 cm

Kolejny partyzant :-] - malutki...

Może jutro uda się zamieścić kolejne zdjecia moich pięknych panienek :E.

Fish131

Active member
Moje schrom x buddah sister dzien 13ty. Rosna dobrze, idzie juz im 4te pietro lisci i wogole sie nie wyciagaja, rosna zwarte, czyli wszystko jest OK!
Ten pokrzywiony po lewej stronie na dole wyglada jakby wogole nie mial zamiaru rozbudowywac stozka wzrostu i chyba sila pojdzie w jego pierwsze odgalezienia czyli chyba bedzie cos w stylu FIMu tylko ze automatycznego... Ale kto wie, moze jeszcze wpadnie na inny pomysl.
To w malej doniczce po prawej stronie na dole to AK48 x Afghani, ktory wyszedl z ziemi wczoraj. Narazie czekam az podrosnie troche w tej doniczce a potem trafi do 5 litrowej.
WYD x BlackIndiglow ktorego jak moze pamietacie wrzucilem do ziemi spory czas temu nie wyszedl...

Ganja Smile

Active member
zajebiscie wam idzie tylko nie mi... :( zajebal nam taki jeden frajer jedna rosline i poodcinal szczyty z reszty roslin :/ zostala tylko jedna spora dosc sativa ktora jak powiedzial kobaia bedzie slaba

Ale widze ze wam sie rozwija wszystko zajebiscie!!! oby tak dalej ja nie moge sie doczekac indooru ktorego nikt mi nie bedzie ruszal :D

POZDRO

G

Guest

Elo ,Elo .... 3 ... 2 ... 0...
u mnie dzień po zbiorach i pogoda sie spieprzyła ładnie ,na dodatek byłem na wyprawie w miejscowym lesie (straszne smietnisko:/) i znalazłem coś takiego :chin: kurdeee wiecie co ,ja w to nie chce wierzyć bo nigdy sie z takim czymś nie spotkałem ... powąchałem sam szczycik i pachniał dokładnie jak limonka :D

Peace

Last edited:
G

Guest

dlugi_as said:
łeee podobne do gandy :d
Hehehe... to jest ganda :D:D:D tylko jaka :chin: nie smierdzi na sieje ,podobna do LR wzrostowo i jest chermem i podejrzewam że to sieja ,bo u mnie wśrud dzieci jest modna i nie była dobrze schowana :joint:

E: zostawiłem ją tak jak była, nie bede psuł jakiemuś wyjadaczowi frajdy :D
Kto wie morze kiedyś dołaczy do naszego grona tu na polandzie :sasmokin:

Peace

Last edited:
C

Ca2

No nigdy nie wiadomo. Być może jakiś młody grower genetyk stworzył coś mniejszego od LR i mocniejszego od odmian dostępnych w seedbankach. 1 taki szczycik zabija 20 osób. <joke> nieno kurde spaliłem się srogo White Skunk'iem.
Co jak co ale cholernie ciekawa mini szklarnia :D Ciekawe co to za kozaki to wrzucili :D

G

Guest

No stary ... nie wiem .... morze jacyś z konkurencyjnego forum :D ale myśle że morze nawet tymi dwoma krzakami byś lufki (made in RUCH) nie zbił na dodatek ,jest cała zapylona i ma ażżż ...... 2 rodzaje kwiatów na sobie :yoinks: .... noo to napewno musi być jakaś krzywrzówka yyy... na pewno nie Europejska. Typuje na : Wielkie Królestwo Mozambiku lub .... Zjednoczone Emigraty Wietnamskie :D hahahaha

C

Ca2

W tym to srogo pobili LR :p Qzyn kiedyś miał takie 15cm w podobie do tego. Też zapach świetny miało. Żywica z kwiatów na dole tworzyła krople. I najlepsze, że to nie był sen. Dotykając kwiatka było widać jak palec się przykleja i odkleja. Coś jak palec>klej modelarki tylko tak nie przyklejało palca ;) Nawet tego nie jaraliśmy bo same nasiona były (nie przeprowadził selekcji). Ale to była historia i teraz jest lepiej, więcej i smaczniej ;)

Topiasz

New member
Witam wszystkich Growerów.To mój pierwszy post.Czytuję to forum od upadku OG, aż wkońcu nie wytrzymałem i postanowiłem dołączyć do Was.Kończy się niebawem mój drugi sezon.W zeszłym roku miałem raczej kiepskie plony (głównie liście)- spanikowałem i za wcześnie ściąłem, później było słonecznie a ja tylko zębami zgrzytałem z żalu... no ale teraz sprawy mają się o wiele lepiej i za sprawą Waszej wiedzy mogę się cieszyć z efektów mojej praco-przyjemności :) Zacząłem w styczniu, a oto co mi wyszło (mały cykl rozwojowy)

Ostatnia jest z 29go sierpnia.Nie wiem co to za odmiana, ale jeśli do którejś konkretnej pasuje wyglądem to napiszcie.Kwitnie od początku sierpnia a żniwa planuję na koniec miesiąca.Pozdrawiam.

Wilk

Member
Witaj Topiasz !!! :wave:

Wiatamy w naszych zielonych szeregach !!! :canabis:

Całkiem ładnie ci to idzie :yoinks: :D
Powodzenia

Pozdro wilk :joint:

C

Ca2

No zacna roślina nie ma co. Bardzo kompaktowa. W sam raz na tajemne partyzantki w przypałowych miejscach. No Risk No Fun :D

G

Guest

greenman1981 said:
niedlugo, dlugo oczekiwane zbiory panowie, jak dobrze pojdzie to z 2 tygodnie i nasz piekne panny powiny byc gotowe :joint:
A ja moja mniejsza roslinke tne juz w piatek :D