What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Wszystko bardzo ladnie! Zazdroszcze wam :d
--- Pes myślisz ze ta c99 ci dojdzie?? Bo ja mam tkaie same krzkai tylko ze torche wieksze i maja wieksze topy i sie martwie ze nie dojdzie??
Co o tym myslisz??
O tobie slaw nawet nie wspomianm bo szkoda gadac :D hehe
Za rok tez planuje cos takiego jak ty zrobic ale jak narazie zb ieram fundusze :D
Pozdro PeAcE
P.S - może mi ktos powiedziec jak ucinacie boby przed scieciem ot jak wy to suszycie?? Bo ja ucialem jedna lodyge, ususzylem i mnie nic nie koplo?? na pewno cos zjebalem! Prosze o jakas pomoc! Pozdrawiam PeAcE And LovEJeszcze jedno - czy to normalne ze u c99 zabarwiaja sie te biale wloski na purpurowy kolor?? :| dziwne to dla mnie jak na c99

Last edited:
G

Guest

Ogrodnik-PL16 said:
Wszystko bardzo ladnie! Zazdroszcze wam :d
--- Pes myślisz ze ta c99 ci dojdzie?? Bo ja mam tkaie same krzkai tylko ze torche wieksze i maja wieksze topy i sie martwie ze nie dojdzie??
Też mam C99-3 wielkie choinki po ok. 1,8-2m. Do tej pory nie śpieszno było im kwitnąć-Maroki juz miałem prawie gotowe a c99 zero kwitnięcia, ale teraz przyśpieszyły na maxa. Tydzień temu były malutkie topki a wczoraj byłem to szok-piękne pałki-niestety zdjęć nie zrobiłem bo mi baterie wysiadły:D.
jak będzie ładna pogoda to na 100% dojdą bo mają jeszcze czas.
Tylko uwaga na syfiastą pleśń.
Foty z 09.09.2006

Wilk

Member
Siemano

@Pes, Piękne te topki COBxP#1 :yummy: , Rystal szkoda że musiałeś sciąć wcześniej tego krzaczka :frown: ale z drugiej strony to może i dobrze bo jezeli ktos tam byl to lepiej stamtą chyba spieprzać :Bolt: ,Slaw super robota !!! :respect:

Reszta fotek ze spota.

Passion#1
,

, ,

Early Misty
,

,

Ak-48
Nareszcie zaczęła kwitnąć :woohoo: Już myślałem ze topki to zobacze dopiero na święta :D

,

,

Pozdro

Last edited:
C

Ca2

"byłem na spocie i szybko uciełem krzaka i uciekałem ... przed czym ?? sam nie wiem słyszałem kroki i łamane gałęzie ale nikogo nie widziałem"
Rystal nawet nie wiesz jaka shiza jest iść o 1 w nocy zbakanym Mostly Indica po łące. Prawie zawału dostałem jak słyszałem szelest w krzakach. Ale standard sarny. Już raz mi jedna przed nosem wyskoczyła. Pompa stop. 30s, żeby się ogarnąć i można iść dalej. Moim zdaniem spierdalałeś przed sarną, która napewno spieprzała przed Tobą.

Cannagraphic

Active member
Ca2 said:
"byłem na spocie i szybko uciełem krzaka i uciekałem ... przed czym ?? sam nie wiem słyszałem kroki i łamane gałęzie ale nikogo nie widziałem"
Rystal nawet nie wiesz jaka shiza jest iść o 1 w nocy zbakanym Mostly Indica po łące. Prawie zawału dostałem jak słyszałem szelest w krzakach. Ale standard sarny. Już raz mi jedna przed nosem wyskoczyła. Pompa stop. 30s, żeby się ogarnąć i można iść dalej. Moim zdaniem spierdalałeś przed sarną, która napewno spieprzała przed Tobą.

Kurwa panowie jak ja was rozumiem :pimp3: Miesszkam w takiej czesci miasta ze mam dostep do lasow non stop ile razy sie w nocy szlo na spota albo nie daj boze siedziesz zakebany "Grapefruitem" dzwonisz po kumpli i czekasz... nagle ktos wyskakuje ci zza plecow i drze morde Policja ! ale jak zwykle okazuje sie ze zdazylismy zapomniec ze po nich dzwonilismy... :wallbash: :muahaha:

G

Guest

prof dr hab inz slawomir said:
Też mam C99-3 wielkie choinki po ok. 1,8-2m. Do tej pory nie śpieszno było im kwitnąć-Maroki juz miałem prawie gotowe a c99 zero kwitnięcia, ale teraz przyśpieszyły na maxa. Tydzień temu były malutkie topki a wczoraj byłem to szok-piękne pałki [...]

[...] jak będzie ładna pogoda to na 100% dojdą bo mają jeszcze czas.
Tylko uwaga na syfiastą pleśń.
i masz tu odpowiedz na swoje pytanie @Ogrodnik :yes: slaw pieknie. sluchaj tez uwazam ze to spokojnie ladnie sobie dokwitnie. inna sprawa, ze ja mam swoja c99 o wiele mniejsza (fakt i bobki male), ale jest ona pod folia jak juz z reszta pisalem wczesniej, wiec nie wiem czemu to pytanie, "czy dojdzie". pod folia wszystko Ci dokwitnie. nawet skunki jakies wypasione i white widow :D:yes:

dzieki @wilku Twoje tez ladnie sie prezentuja :jump:ladna ta early misty z nirvany. no powiem ze ladnie Ci to kwitnie. kolorki, klasyk :yes: @Rystal szkoda :/, ale zawsze cos roslinka wyglada smacznie :joint:

:yes: ogolnie wszyscy jada pieknie. @doktorze slaw, czekamy na fotki czekamy. pozdro i powodzenia.

peace pes
:rasta:

Last edited:
???

???

Witam wszystkich oto moje grapefruity i ww po tygodniu i 4 dniach na flo i jeszce nie widac zadnych kwatow albo jajec i ise zamulam :( :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday:

oto fotki .... lolowate bo aparat lolwaty

A nawet jaks mala biedroneczka zaineresowala sie mimi roslinkami :D
Chyba nie jest szkodliwa .??

Cannagraphic

Active member
ReQuIeM dReAm said:
Witam wszystkich oto moje grapefruity i ww po tygodniu i 4 dniach na flo i jeszce nie widac zadnych kwatow albo jajec i ise zamulam :( :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday:

oto fotki .... lolowate bo aparat lolwaty

A nawet jaks mala biedroneczka zaineresowala sie mimi roslinkami :D
Chyba nie jest szkodliwa .??

Tez mam WW juz 9 dni na flo postaram sie foty zrzucic jutro WW sa z Nirvany 1 f1 & w f2 narazie 2 female a jeden sie ociaga na flo przelaczylem po 20 dniach.

C

Ca2

Maroc (najmnijeszy):

Maroc (nieco większy najwcześniejszy):

Maroc (mój monster złamany.. bez złamania zacne 1.7m):

K2:

Pytania: Czy ten najwcześniejszy maroc jakiś zdemolowany bardzo się wydaje? Po ciemku za dużo nie widać a na fotach widać marniejące liście i lekką purpurę po liściach dostał.

G

Guest

No panowie coraz ładniej planciki wyglądają u wszystkich :D
@Wilk - ładne p#1 - także mam kilka ale jeszcze nie tak piękne ;) - sam się przekonaj :p.

Zdjęcia największego z potworów - robione przez kumpla :E

Teraz pora na mój popis z aparatem - a raczej komórką :D

Jest to roślinka po przejściach - z samej łodygi - 2 liście jedynie - wyrosły 2 szczyty :D - nie wiem jak ale mj to twardy zawodnik :F - najlepsze bo jakieś 15 cm od niej jeźdzą samochody/ciągniki i póki co rośnie - odpukać w nie malowane...

Tego passion'a#1 non stop coś jadło - jako tako wygląda - gdyby dane mu było ronąć jeszcze z 2 miesiące może by coś z niego wyszło...

Poraz kolejne monstrum :-] - przez tydzień położył się do poziomu :eek: - na początku myśleliśmy, że ktoś ukradł - ale jak kumpel zaczoł cieszyć się jak dziecko to wiedziałem ocb. :D

Pozdrawiam i życzę lepszej pogody niż aktualna u mnie ;).
btw. jak zrobić aby fotki były koło siebie np. 3 w poziomie ale była przerwa między nimi ?

G

Guest

hehehee....myśle że i tak nie ma szans z lampowymi odmianami :D
ale dzięki za nominacje :D

B

bronek

GRRRR.........
Pierdolone dotacje unijne. Jakis rolnik przypomnial sobie o swoich gruntach i postanowil zrobic pokos [dostaja za to kaske]
szkoda tylko,ze nie uzgodnil tego wczesniej ze mna...
jakby poczekal jeszcze jakis czas mialbym dojrzale pestki a tak mam kilka galazek, ktore znalazlem rozjechane i porozrzucane po calym spocie.
Zrobie smoke test i jak sie okaze,ze jest marnawo to roslinke czeka kapiel w goracym mleku....
i w ten sposob zostalem jeszcze [mam nadzieje] z 3-ma kobietkami na innym spocie
lacze sie z Toba Ryba w bolu [i ze wszystkimi, ktorzy nie doczekali harvestu]

syal

New member
Wasze sposoby na zbite gibki

Wasze sposoby na zbite gibki

Moze wiecie jak i kiedy je zdnieść żeby zbite ładnie były?

G

Guest

:laughing: :chin:
Boby muszą same sie zbite stac kolego. Musza poprostu dojrzec. A te Twoje calkiem ladnie wygladaja.

C

Ca2

sLAW77: zacna sensimilla. Większego smaka mam na purple ;) Kurde koniecznie za rok coś kolorowego chce ;) Poza wszystkim lekko fioletowo-purpurowym z nirvany ;D

G

Guest

@sLAW77 - nie no ja wniosę projekt pod obrady sejmu abyś dostał pernamentnego bana :p za bardzo dołujesz resztę growerów :p.

Joke ;-) nice staff ;)