What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Tomu

Well-known member
Veteran
syal said:
Oj z chwalenia nici bo zdjęć niumiem chyba dodać prosze o wskazówki
Jest takie cos po zalogowaniu jak [Upload Pics] Pod buzkami naprzykład poszukaj dobrze.

Fish131

Active member
Jeszcze raz dzieki Wam za to ze jestescie ze mna :respect:!
Stalo sie tak a nie inaczej, ale wkoncu to polska, nie? Pozniej sie dziwic ze ten kraj ma opinie kraju zlodzieji i innych debili...
Trzeba zyc dalej. Napewno bedzie mi brakowac sobotniego spottingu, no ale nic na to nie poradze. Nie jestem ani pierwsza ani ostatnia osoba ktorej ktos ukradl planty...
Pozdro Panowie!

Napisz jeszcze czy planty były ogołocone czy po prostu ścięte/wyrwane z korzeniami.

Planty sa sciete...

G

Guest

Witam, Moj outdoor rowniez dobiegl konca, pierdolone sarny to takie glupie zwierzaki :[ Fish wspolczuje rowniez... ja mialem dwa krzaki zenskie ale to zawsze cos a teraz nic nie mam :/ Juz drugi sezon z rzedu mi sarny wjebaly krzaki, jak wy sie ich qrwa pozbywacie ? :/ Pzdr.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no do dupuy fish sie stalo , ale to tak jest
pamientaj, niema bledow sa tylko nauczki,hehe

jeszcze sporo lat zostalo do chodowania, teras bendzie coras lepiej napewno mysle

peace

G

Guest

Fishu...wyrazy współczucia :petting:
Taki właśnie jest outdoor...sadzisz,pielęgnujesz,pięknie kwitnie i nagle :yoinks: pare miesięcy huj trafił. Kurwa jak nie ślimaki,gużce czy sarny to złodzieje lub psy.

Na 216 stronie była mowa o czymś takim jak FOXTAIL

Mi sie tak robi PURPLE STAR:

edit:
więcej fot z dzisiejszej wyprawy jutro

Last edited:
G

Guest

Albo jescze jedna fotka:
-z lewej MAROC -z prawej PURLPE STAR :D

edit:
------------------------------------------
:D Ok HC - jak tylko wyschnie

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
sLAW77 WoW!!!!

kolory takich jeszcze na wlasne oczy niewidzialem
daj znac jak zapalisz co to znaczy purple

super buds

peace

dlugi_as

New member
aaaa... zajebiste kolory, w przyszlym sezonie chyba zainwestuje w takie ladne kwiatki :))
slaw77 skad miales pestki Purple Star ?

greengirl

Active member
Slaw, ty draniu, piękne rośliny i zajebisty kontrast. Ta purpura, ta zieleń, długo nikt cię nie prześcignie. Tym fioletem zrobisz wrażenie na kumplach. Coś mi się wydaje, że twoim wzorem w przyszłym roku polska zakwitnie na zielono-purpurowy kolor. Co do maroca, to rzeczywiście szkoda, że nie zrobiłeś pestek - trafić takie geny to naprawdę szczęście.
Wszyscy inni również gratulacje, Pes widać u ciebie również robi się kolorowo.

Fishu, H9tric wyrazy współczucia, niestety taki to już kraj, tacy ludzie.

C

Ca2

Kurcze na czym dokładniej polega ten cały Foxtail ? U mnie w boxie się tak działo i nie wiedziałem czy to normalne czy to z braku światła tak się robiło.

Fish131

Active member
No Panowie przepieknie Wam idzie! Moj outdoorek jest juz tylko wspomnieniem ale teraz bede zyl Waszymi oraz moim indorkiem :D
Moje schrom x buddah sister po przesadzeniu rozwijaja sie :D
Jedna (na dole po prawej) jakos sie deformuje hehe :D

LR:

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
macie jakies informacje na temat diod led ? szukam cos na ten temat kiedys widziałem strone z wynikami nasa przy uprawie zborza ale nie moge tego teraz odnalezsc :badday: myslałem nad takim eksperymentem diody led+lowryder :pointlaug potrzebuje jakies dobrej lektury na ten temat jesli macie ciekawe linki ...
Pozdro

G

Guest

Obiecane foty z wczoraj:
-ES-2x

-Maroc -jeden cały a drugi , ten najwczesniejszy okaleczony-juz ścięty:

-Purple Star 2x

-TRANCE -w końcu zaczął kwitnąć a gałęzie juz się obłamują pod cięzarem:D

cdn.

Last edited: