What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

@sLAW77 Hmm... mi sie wydaje ,że to jest fotomontaż :D hehe taki dżołk :) :sasmokin: dziwie sie czemu plant ci sie nie połamał od tego ciężaru :yoinks: ... Niedługo mój updejt ze spota :joint:

Pozdro

C

Ca2

@Slaw: Patrząc na tą fote szczyta w ręce aż czuje zapach w swoim pokoju. Jak top wyschnie to podaj nam wagę.
BTW: jaką formę spalania lubisz najbardziej?
Wie ktoś może gdzie kupić bibułki Rizzla ?

@Grzybiarz: jak będziemy tam prowadzić te mroczne interesy to mogę ci topka w paczke wrzucić.

Last edited:

Wilk

Member
@Slaw ty to poprostu wymiatsz !!! :respect: Daj mi jakąs recepture na takie wielkie topiska :D :yummy:
Nie no ale tak zielonej polski to jeszcze nie bylo :woohoo: :yoinks:

G

Guest

:bow: slawomirze :bow: slawku :bow: marocanskie gowno :yes:

super grow :yoinks: niesamowita wielkosc tego main TOPA !!
naprawde przykro slyszec, ze nie bedzie z tego nasion. prze fantastyczny fenotyp Ci sie trafil i fajnie byloby zachowac te geny [ no nic seed bank sie klania i male zakupy ;) ] bedzie dobrze ziomy. ja dzisiaj tez cialem czesc swego ziola. za dwa tygodnie planuje sciac jednego durbana no i zobacze jakoscia tego sampla czy to juz czas czy trzeba wiecej.

fishu slowa do3malem, ziolo sie suszy. kilka fioletowych topkow kilka durbanow i caly LR :/ niestety kurwa nasionek nie bedzie :/ :bat: wiem wiem, ale co juz nie bede go dopylal bo zaczal byc przedojrzaly

ok krociutki update dla was. :yes:

idzie jesien liscie zolkna @tomu tez masz tak?

cob x PASSION#1 :

LR i Cinderella99 :

foliaczek z dwoma female :

i topek durbana, ktorego skosilem na stestowanie :

pozdro pes
:rasta:

Last edited:

Muczaczo

Member
Kurwa Fishu współczuje, co za pierdolone parapety!!! Ja po swojej stracie szybko się podniosłem, no ale ty miałeś dużo super plantów ehh... :/
:badday:

Fish131

Active member
Dzieki Panowie.
To nikt z mojego otoczenia co do tego jestem pewnien... I sorry ale nie zycze sobie takich tekstow pod adresem mojej kumpeli...
Ktos poprostu znalazl krzaki i teraz jest lipa...
Pozdro

G

Guest

Fish trzymaj się !!
Wiem co to za ból stracić krzaczki - straciłem kiedyś całą grządkę - kwadraw 2x2 m wykopany ...
Daj teraz czadu z indorkiem i może będzie kolorowo na gwiazdkę ;-).

G

Guest

@Fish'u współczuje ,znam ten bul :((( jeszcze do tego tak dobrze ci szło , tak smakowicie ci sie zima zapowiadała. Uważam ,że jeżeli znikły nawet butelki to sprawa piesków ,pewnie teraz sie podniecają że zlikwidowali plantacje która by mogła odebrać życie setek gimnazjalistów :| Jestem pełen podziwu za twoją cała wakacyjna prace i mysle ,że nie poddasz sie i w przyszłym roku pokazesz jeszcze wiekszą klase niż w tym.

Pozdro :wave:

castlevania

Member
a kurwaaaaaaa !!!! fish nie no załamałes mnie, kto jak kto ale myslałem ze twoj out bedzie sie trzymał do konca, aj tak to juz jest z outami :-/ zawsze jest to ryzyko, nie łam sie i jak najszybcjej ruszaj z indoorekiem !!! pozdro !!!

1337grower

Active member
rownież wspolczuje ci i dowiedz sie dokaldnie co i jak , jak to ktos jednak z twojego otoczenia itp. to nogi z dupy wyrwij

czumek

Member
Dawno sie tu nie wpisywalem, ale czesto tutaj zagladam, fishu wspolczucia, jestem z Toba!

Rystal said:
Uważam ,że jeżeli znikły nawet butelki to sprawa piesków
tak jak pisalem fishowi - nie ma pewnosci, ale mi sie wydaje ze to nie byla sprawa menty, oni gdyby zobaczyli te roslinki rozkminili by to calkiem inaczej, pies nie ma pewnosci ze wlasciciel spota byl notowany, dlatego mi sie wydaje ze pies by nie zabral poprostu roslinek, butelek i mialby z tego ucieche ze zniszczyl plantacje, jemu by zalezalo na ujebaniu, dlatego obserwowali by spota i wkoncu ktos by sie na nim zjawil a wtedy by dostal wieksza premie, pies wchodzac na takiego spota napewno nie pomyslalby sobie ze jakis ziomeczek sobie uprawia gande tylko by myslal o zorganizowanej grupie przestepczej.
Zaniedlugo prawdopodobnie bede juz w swojej miescinie i wszystko bedzie bez przypalu i ruszam z jakims indoorkiem:)

pozdro

~jungle

Member
Ja bym raczej obstawiał udział leśniczego czy innego gajowego, oni lubią dewastować (lub po prostu wyrywać jak się przekonałem w tamtym roku) krzaki. Typ zobaczył butelki to sprzątnął bo po co mają leżeć... Napisz jeszcze czy planty były ogołocone czy po prostu ścięte/wyrwane z korzeniami.
Przykro mi tym bardziej bo w Twoim ogródku rosły same okazy zdrowia.
Trzymaj się.

syal

New member
Na rozlużnienie

Na rozlużnienie

Na poprawe nastroju moje dziewczynki z przed 3 tygodni moze tego niewidać ale ta bez kwiatów (jeszcze) ma ponad 3 metry zagladam tu często ale pocichu postanowiłem sie pochwalić bo dochodze do perfekcji. A teraz sam sie martwie bo przerosła miejscówke.

G

Guest

outdoor 2006 by fish R.I.P [*], hwdp zlodziejom, kto sie tego dopuscil niech bedzie przeklety :moon:

:sasmokin:szatan sie nimi zajmie:sasmokin:
3m sie fishu i nie zapominaj ze indoor dasz ostro !!

pozdro pes
:rasta: