BiZZY said:Ale fajniutki Low Ryderek
Fishu czy ty tez uwazasz ze LR slabo kopie?
h9tric said:Rystal jezeli dobrze wnioskuje to bedziesz mial nasiona... Jak sie myle to niech ktos mnie poprawi, ale raczej na 99% sa to zapylone szczyty
Chyba najlepiej przestać nawozić 2 tyg. przed planowanymmadixx said:kiedy odstawic rosliny na out od nawozow?
ile roslina potrzebuje na oczyszczenie sie?
Heh... tez tak myslalem o swojej sativce, a jednak... U mnie w samplu bylo nasionko. Mocno nie dojrzale jeszcze. Jedno na cala mala galazke (ok 3 g suszu). Ciekawe czy gdzies w poblizu nikt niczego nie uprawia...? A moze trafilo sie jakies malutkie pojedyncze jajco... hmm? Jak myslicie?Rystal said:Na bank są nie zapylone ...
grunwald said:Heh... tez tak myslalem o swojej sativce, a jednak... U mnie w samplu bylo nasionko. Mocno nie dojrzale jeszcze. Jedno na cala mala galazke (ok 3 g suszu). Ciekawe czy gdzies w poblizu nikt niczego nie uprawia...? A moze trafilo sie jakies malutkie pojedyncze jajco... hmm? Jak myslicie?
grunwald said:Heh... tez tak myslalem o swojej sativce, a jednak... U mnie w samplu bylo nasionko. Mocno nie dojrzale jeszcze. Jedno na cala mala galazke (ok 3 g suszu). Ciekawe czy gdzies w poblizu nikt niczego nie uprawia...? A moze trafilo sie jakies malutkie pojedyncze jajco... hmm? Jak myslicie?
Heheeee...Pozdro Pespes3fan said:... szykuja sie, jak to mowi slaw dobre kule