What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

urban

Active member
Plon z kazdym revegiem jest mniejszy a nie wiekszy

EDIT
Jego nick to był marekdz43 ;]

Last edited:
G

gelowas

Slaw, piekny Passion a la fiolet
PES, fine foliak, nice buds, juz nie moge sie doczekac harvesta hehe
ooo sweet przekonal sie do zamieszczania fotek, bravo, ciesze sie z tego powodu, moze masz jakies Lowryderkow, w ogole co z nimi? ;) pozdro stary

Last edited:

BiZZY

Member
@ Sweet Dream's

Co Ty zrobiles, ze ten passion jest taki maly?
Trzymales go tylko na balkonie czy tez uzywales jakiejs lampy?

G

Guest

Witam. Dzisiaj odwiedzilem spota. Niestety fotek brak, nie posiadam aparatu :pointlaug Z trzech roslin jeden okazal sie facetem a dwie damki :joint: Oczywiscie mocno wstrzaslem facetem zeby pylek wylecial i zapylilem rosliny bo chce miec nasiona. Facet do gara :sasmokin: Jednak jedna rzecz mnie martwi... Koncowki lisci robia sie brazowe i tak jakby obumieraja. Czy jest to sprawa niedoboru fosforu ?

Sweet ladny passion :lurk: Calkiem przyjemnie miec takie cos w domku na parapecie czy tam na balkonie :yummy: Pozdrawiam was :wave:

cardiel

Member
WW f2 x Skunk#1

WW f2 x Skunk#1

Witam wszystkich towarzyszy zielonej doli :)

Bez zbednych komentarzy. Powstajace nasionka ( juz nie moge doczekac sie zeby zobaczyc co z tego wyrosnie :joint: ) :

A tutaj nie zapylona glowna galaz :

I mikro probka na kolejne testy:

:yummy:

Trzymajcie sie i robcie swoje- swietnie wam to idzie :)

Cardiel :wave:

G

Guest

no napisalem chyba przesz ze na balkonie sobie rosnie malutki ale cieszy ja tam nie potrzebuje gigantycznych plantow a co do tego revega sie zobaczy co ztego będzie ogule mam jeszce takie no c99 na balkonie ale fotego jego niema alechce go poswiecic mna pestki przydal by se jakis konkretny pylek mam niby lowrydea od fisha a ale jakos mi sie nie widzie moze ktos ma pylek fruitbowla polaczyl bym te dwie odmiany by wyszla ciekawa mieszanka albo cos ciekawego motam tesz pylek c99 zobaczymy co ztego wyjdzie heh :)
tak czy tak jak cos to pm

G

Guest

:bow: rogin, :yes: sweetu

:respect: rogin super purpure dajesz :D:yes: widac, ze Ci sie topki juz gna od ciezaru bobow. :jump: oby do harvestu

@thx grzesio, ladnie idzie. szybko i zgodnie z planem. LR najlepiej z boba juz cieknie zywica ;) sionka dojrzewaja.
@sweetu mnie tam sie tez podoba ten PASSION#1 Twoj :D:D fajny i nawet tegie szychy ma :yes:

:rasta:
peace pes :wave:

Last edited:

Muczaczo

Member
@rogin, bardzo smakowite krzaczki :yummy: .Tak wogóle, to wszyscy bardzo smakowite krzaczki mają i nieźle dają. Nie będe po kolei wymieniał i dla wszystkich hurtowy :respect:

Moje małe foczki bardzo ładnie się rozkrzaczają. Cały czas są pod compakts 100W, aż strach pomyślec jak zwariują na widok 400W hps :D. Tylko jedna BxA choć ładnie się rozkłada i krzaczy, kolorki ma jakieś bledsze. Jak myślicie, coś z nią nie tak? To jest ta po prawo. Trochę słabo to widać na fotach, ale pozostałe wyglądają soczyście zdrowo. Dodam że karmione są tak samo humvit'em-bio. Teraz odstawiłem nawóz na jedno podlanie.

:wave:

rogin

Member
muczaczo ty od poczatku miales z nia jakies problemy ona juz chyba taka chorowita jest i bedziesz mial z nia problemy.
ooo fanie koper sie pojawil moze pokaze wkoncu co tam wyprawia. Fishu ty zawsze cos wychaczysz :d
peace

Fajnie fajnie wszyscy sie strasznie angazuja w hodowle Mj az milo popatrzec od nastepnego sezonu ja tez biore sie za out ale jak narazie bede katowal indorka :D

pozdro 600

Badman

Member
Siemano :wave:

Zajebiste wariaty wam rosna :yoinks:
@Slaw:zajebiste kolorki !!! :woohoo:
@sweet-dreams:zajebiste bonzaii tez mialem takie ;)

to moze i ja troche pokoloruje :headbange
Spot nr 1 hawaii&skunk1 :woohoo:

co na to poradzic ??

Spot nr 2
(N/N) :chin:

Misty

Zapylona galazka

Też (N/N) :chin:

Pokój !!!!!

Last edited:

adehadee

Member
Siemano!!

To moja pierwsza uprawa. Odmiana early special z nirvany.

A tu samica z samcem :D

Nie są to żadne giganty ale to mój pierwszy sezon:)
Następny będzie zapewne leprzy

Pozdrowienia ADEHADE

G

Guest

Pieknie Wam rosliny kwitna. Zapewne wiele spisanych na straty (te ktore mialy nie dojrzec) tez dojrzeja jesli sprawdzi sie to co TUTAJ pisza. :woohoo:
A u mnie za tydzien gdzies zniwa :D unknown sativki :joint:

Last edited:
G

Guest

@grunwald oby to co tam piszą było prawdą - roślinki ładnie się nabiją i będzie zajebista zima tego roku :-D
Zapewne jeszcze co niektórzy będą dopalać koncóweczki na początku lata ;-).
peace.

G

Guest

Hehehe Witam cie -adehadee ,jak na pierwszy raz to wporzo planty :D morze napisz coś więcej ,np. czy są made in browbox -czy coś innego :D Już w pierwszym poscie pokazujesz klase :yummy: widze że przycinałeś .

Nurtuje mnie mały problem czemu z kwiatów mojej roślinki nie wychodzą te słupki (pręciki?) tylko są same kielichy obsypane żywicą ale ani śladu po nich. Martwi mnie to bo w zeszłych sezonach nie miałem takich problemów :/ .... :frown: :badday:
sami zobaczcie (foto z przed tygodnia )

Wilk

Member
siema

Pięknie wam to wszystko rośnie !! :woohoo:

Byłem przedwczoraj na spocie. Passiony ładnie przybieraja na wadze :yummy: , 1 Early Misty też juz kwitnie na całego, druga dopiero zaczyna. AK-48 dopiero pokazalo preflowery, wątpie żeby sie wyrobiło ale zawsze coś będzie :joint:

Foto z wyprawy:
Passion #1

Early Misty

AK-48

Pozdro