What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Witam po dłuższej przerwie.Wszyscy macie piekne planty panowie.
Fish'u bedziesz kontynuował w następnym sezonie Papaye?Fajna outowa odmianka-taka egzotyczna :yummy:
Byłem wczoraj na spotach#4 no i wszystko juz prawie jest gotowe:D - troche strat porobiła pleśń :puppydoge ale ogólnie nie jest żle-zobacze jak dalej będzie mi zżerać roślinki to za tydzień częściowy harvest:D
W końcu ruszyła C'99- mam 3 ogromne choinki [ok.2m] zajebiście sie rozkrzaczyła. Mam nadzieje że dojdzie:D
-PASSION#1:

-C'99 :

-OUTMIX:

Last edited:

Fish131

Active member
Fish'u bedziesz kontynuował w następnym sezonie Papaye?Fajna outowa odmianka-taka egzotyczna :yummy:
Tak, zostalo mi jeszcze 10 nasion papajki wiec napewno beda ja sadzil w przyszlym roku.

G

Guest

SLAWetne te boby trza rzec :bow:
niezle kolorki slaw :yes: juz nieduzo im zostalo. powodzenia przy harvescie.

pes

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
u was widze prawie zbiory a u mnie moja jedyna ocalała California O.S cos sie nie spieszy :/

G

Guest

Mógłby ktoś przypomnieć wzór na obliczenie rachunku za prad z hps'a? :chin:
Pozdrawiam!

G

Guest

pieknie i kolorowo jest na IC. cheech i doktor :respect:
fishu to samo K+++ :yummy:

planty ladnie kwitną. nawet juz mam pierwsze zdjecia kwitnacego rompa19 [moze byc rakieta jak sie zwinie w te dwa miesiace :D] nie kwitna tylko najpozniej posadzone roslinki z folii [tez dlatego sie o nie nie martwie :D]
C99, BA x WW. obie okazaly sie damki. co do c99 bylem pewien a dzisiaj na bank afghani tez panienka. bedzie kupa dobrego mocnego zielska :joint:

najladniej kwitna durbany i crossy z passionem. one wszystkie sa ciemno rozowe albo fioletowe. sweet roxana nabiera strasznie szybko na wadze. topek sie uginal od cieazru jak zajrzalem. podwiazalem juz kilka topkow bo mase maja niewspolmierna do mocy lodygi. taki naprzyklad przygryziony zamlodu Durban Silver wyksztalcil na dwoch tylko galeziach dwa potezne i grube boby, takie ze cienkie dwie lodygi nie daja rady :D:D

to lecimy, zdjatka ogrodka:

minifoliak z cinderellą99 i afghanem, LR z prawej :

menol c99 :

sweet roxana i durban silver stary :

california Orange bud x PASSION#1 :

romp19 :jump:

pozdrooo pes
:rasta:

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo mały update :wave:

Szczyt zapyliłem tez California Orange Skunk niedługo okaze sie czy skutecznie..

Ps.
Moja jedyna roślina która moze mi przynieść radość :badday:

Last edited:

kfjatek

Member
Witam... :)
No i wreszcie ... wszystko zaczęło pięknie kwitnąć... ;D
pjawiły sie piekne budsy... wszystko jest raczej spoko...
tylko martwi mnie kilka rzeczy...
1. Zauważyłem dziwne jajka.. tak jagby młode pestki na topach! :/
niewiem jak toi ozliwe.. wszystkie meskie wyrwałem...
mozliwe jest ze herm... mozliwe ze to kwiat...
mozliwe ze jakaś pobliska samosiejka zapyliła! :/
Niewiem, pożyjemy - zobaczymy! ;)
Zrobiłem fotki tych jajec.. ale mam strasznie chujowski
aparat... i nic nie widać bylo to nawet ich nie wrzucam! :p
2. Zauważyłem ze coś/ktoś był na moim spocie..tzn. ja wchodze tylko jednąścieżką... ide tak dookoła... a zauważyłem ze coś weszło wogóle z innej strony bo bylo widać slady!
a 3-4 m od mojego spota ... jestt normalna ścieżka.. :/ i z drugiej strony też jednązauważyłem :/ i jak sie idzie to wsyztskie planty widać.. jescze mialem obok butelki z wodą/po wodzie...
i worek po ziemi i tam jakiśkarton.. i to sie strasznie w oczy żucało... :/ dzisiaj
wyjebałęm te butelki.. poi wodzie.. a te z wodą przykitrałem w krzakach i wyjebalem ten worek po ziemi! mam nadzieje ze nikt mi nieprzyjdzie dzień przed harvestem i nie zajebie sobie :/
Pomyślałem ze dobrze było by je przesadzić.. ale jak ja bym zapierdalal z takimi krzakami przez droge :p... po drugie niewieadomo czy by sie przyjęło..
po trzecie to teżjest jakiś szok dla rośliny wole nieryzykować..
starałem sie myśleć pozytywnie... ;D
Tak se myśłe... Co za debil by akurat tam chodził? obok jest ładna polanka to moze tam.. ale w głąb myśle ze nikt nie wchodził... ścieżki wydeptane przez dziki/sarny/psy(zwierzęta:D).. albo jescze cośinnego.. a roąśliny przypadkowemu przechodniowi sie wcale chyba tak w oczy nie zucają... jezeli ktoś tego nie szuka to raczej nie znajdzie! prxzynajmnie j mam taką nadzieje...
Więc doszedlem do wniosku ze nieoplaca sie przesadzać!

Tutaj macie fotki... :D

bud...HH

bud...HH

bud...HH

bud...HH

wszystkie trzy... HH

wszytskie trzy... HH

Wszytskie trzy... HH

I jak?? ;]

pozdro...

EDIT:
Mam jeszcze takie pytanie...
Niepamientam tylko czy to na tym form.. ale ktoś dawał kiedyś linka..
do fotorelaji z zapylania.. by Kov albo pes3fan.. wie ktoś oco chodzi??
Jak tak to bardzo prosze o tego linka... ;)

pozdro.

EDIT2:
Wielkie dzięki Cardiel... ;)

pozdro..

Last edited:

tomek1300

New member
Ale tu jest pieknie:) wszystko kwitnie pokazujac nam swym cieniam że niema granic , . widze tu wiele pieknych dział sztuki w postaci waszych zdjec. proponuje stworzyc galerie najładniejszych scen z z zycia naszych 'stworzeń prawdy' to była by szczególna galeria roślin rąsnacych pod naszym polskim słońcem, które ma wielka moc ..

G

Guest

Następny update z dawno nie odwiedzanego spota#5. Nie było mnie tam ponad miesięc i :yoinks: szok!!! Totalny busz :woohoo: .
Odmiany jakie tam sadziłem to AK47(czy 48-sam nie wiem), E.Misty,J.Herrer Special i Passion#1.
Ale co jest co to nie wiem:D
Tylko Passion jest juz ładnie nabity a reszta zaczyna się robić

-PASSION#1 chyba :chin:

Last edited:
G

Guest

Pamieta ktos zdjecie szczyta AK-48 x Skunk#1 z POTW usera o nicku Kopernik z og ? Normalnie prawie takie same :lurk:
Wielki respekt slaw.

Cheech piekny indoor...
Nie moge sie doczekac fotek z pazdziernika jak juz bedziecie kosic te potwory... Pozdrawiam was :wave:

Last edited:
G

Guest

A Filip z konopii bywa gdzies? W tamtym roku i on pokazal klase. A Marek43? (43?, 34?) z tym swoim drzewem wielgachnym? Chociaz on to chyba nie musial w tym roku sadzic aby miec palenia wbrod... heh OG RIP...

G

Guest

to ja tes zsie czyms pochwale to moj passion taki noo balkonowy :)

nieduzy ale mi tam sie podoba hehe :D

pozatym robie revegetacje c99 ktora misie bardzo spodobala :) kurcze zabawnie to wyglonda gdy nagle z czybka szczoty wyrasta slupek z lisciami heh :) podobno revegetacja daje wieksze plony no zobacyzmy comi ztego wyjdzie postaram sie jakos wrzucic foty

a tu moje male zakupy hehe :) trublemaker jako freebie oraz 2 odmiany crystal limit to niby jakis ubijacz muzgu bardziej chyab dlaznajomych nisz dlamnie heh i cos specjalnie do mojej konsupcji czyli kc33 :)

Latest posts

Latest posts