What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Witam
Szok zamawiasz cos z tego sklepu co podales link ???

Spoko masz sasiada :D
Respekt za to co robi :D
Ja bym tak sie tym nie chwalił :D

pozdro 600

Fish131

Active member
Troche polece z offtopem ale musze sie czyms podzielic hehe.
Siedze sobie przed kompem i spojrzalem przez okno a tam cos jasno jest, wiec wychodze na balkon a tu taka pelnia ze jest strasznie jasno na polu. Widze wszystko dokladnie gory, ulice, samochody, drzewa nawet malutkie krzaczki na ogrodzie hehe, prze sruba :D U Was tez tak jest?

C

Ca2

Fish'u kurde łażąc po łące aż karpicho walnąłem bo jak łysy wyjebał z za chmury to rzucałem cień jakby dzień był.

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
Jak wiadomo meskie rośliny wczesniej dojrzewaja w moim przypadku California Orange Skunk dwie były meskie i jedna źeńska pyłek zebrałem i przechowywałem w zamknieciu w szafce, niedawno pędzelkiem zapyliłem szczyt (niewiele) nigdy tego nie robiłem cz wogole podziała taki starszy pyłek ? kov ty na overgrow pisałes o tym....
Pozdro

jasmin

Member
eloo ludzie
swietne roslinki
@Slawa77 pierwszy swietny grow, gratulacje
@adixx skad mozna dostac ksiazeczke edukacyjna o bialej i czerwonej twarzy
@ HC gratuluje bycia adminem
@pes fajne roslinki na dachu, pamietam jakie one byly malutkie na poczatku
@ wszystkich innych nie wspomnianych CUDOwnie konopicie ;)
szkoda mi ze niektorym ktos cos ukradl, czy kot zjadl czy woda zalala, poczekamy na drugi sezon,

Last edited:
G

Guest

Harvest Haze x Skunk / scrog / 400W

harvest025nc9.jpg

Obszerniejsza relacja po obrobce....pozdrawiam serdecznie :wave:

cheech and bong

Active member
dr. green cudowne budsy. Ale masz old school odmianke pozazdroscic swietne to jest palenie, bardzo tripowe lepiej nie pal tego w dzien hehehe chociaz jak kto lubi. Ile one ci kwitly? O ile dobrze pamietam to mi haze x akunk kwitl ok 9-10 tygodni. Pamietam ten zapach czy ten twoj jest tez tak niesamowicie owocowy?

G

Guest

cheech and bong said:
dr. green cudowne budsy. Ale masz old school odmianke pozazdroscic swietne to jest palenie, bardzo tripowe lepiej nie pal tego w dzien hehehe chociaz jak kto lubi. Ile one ci kwitly? O ile dobrze pamietam to mi haze x akunk kwitl ok 9-10 tygodni. Pamietam ten zapach czy ten twoj jest tez tak niesamowicie owocowy?

...dzieki :friends:
Pomidor kwitł 12tyg...zapach jest taki jak mowisz, trudno powiedziec co przypomina hmm podczas palenia w kilka osob mozna sie zapomiec i z bolem serca oddaje sie blanta dalej w obieg...najlepsze jest to ze po wypaleniu ciagle sie czuje ten hmm slodkawy smaczek. Jestem ciekaw co z tego bedzie po miesiecznym curing'u :yoinks:

harvest057gj3.jpg

Pozdro "RIP" greenhouse

Last edited:

Cannagraphic

Active member
Ogrodnik-PL16 said:
Haha Fishu ładnie... ale co ty z dupami chodzisz na spota?? :| <lol2> dziwne.... panienki to najwieksze konfidenty i rozpowiadacze :) Ale krzaczki bardzo fajne! Pozdro :D

Przykro slyszec ze masz takie zle wspomnienia z dziewczynami ja tam nie narzekam... :pointlaug

cheech and bong

Active member
DZISIAJ U MNIE DZIEN HARVESTU ZOSTALY TYLKO 4 SZTUKI WHITE WIDOW NA JAKIES 2 TYGODNIE JESZCZE SZACUJE Z TEGO CO JUZ ZEBRANE ZE BEDZIE TEGO DOBRZE 350G JAK WYSCHNIE. nIESAMOWICIE WYGLADA I PACHNIE EASY BUD MA SUPER CZERWONIUTKIE WLOSKI. SPALILISMY SZYBKO NIEHUMANITARNIE USUSZONEGO BUDA NO I MASAKRA. DZIALANIE ZDECYDOWANIE W STRONE INDYJKI CIEZKA BOMBA POPROSTU HEHE PARE SHOTOW EASY BUDA WKROTCE ZDJECIA Z HARVESTU

Fish131

Active member
Odwiedzilem dzisiaj spota i podlalem rosliny woda z Terra Flores. Nareszcie moge powiedziec ze kazda roslina mi juz kwitnie :D(oprocz 1 c99 ktora nie kwitnie a druga c99 jest meska)

Fotki:

New Spot:

Papaya:

Passion 1wszy dolek:

Passion 1 i 2 dolek:

Passion 3ci dolek:

Passion 4ty dolek:
Nie ma hehe zapomnialem zrobic fotek :bat:

Last edited:
G

gelowas

:wave: :wave: :wave:

ufff...skonczylem nadrabiac zaleglosci w czytaniu, thread utrzymany na naprawde bardzo wysokim poziomie, jest co poczytac i na co popatrzec, bardzo ladnie, za czasow OG na pewno lepiej nie bylo.

Bizzy, odchody nietoperza mozna chyba wszedzie dostac w postaci paleczek nawozowych, sam stosuje, jakies efekty? nie wiem, ale tanie to to, wiec mozna sprobowac :D

outdoor mix w grzadkach by slaw - b.fajnie to wyglada jak z filmikow zagranicznych, juz zdecydowalem co na nast rok, female - maroc, easy sativa and c99 , oby bylo 10% tego co temu Panu wyszlo to juz bedzie good

RD, porowaty granulat ceramiczny z zoologika sluzy do napelnienia filtra akwarystycznego, jest elementem filtracji biologicznej, zaszczepia sie na nim rozne pozyteczne kolonie bakterii, osiedlaja sie bakterie nitryfikacyjne, ktore utleniaja amoniak...w jakim celu chcesz zastosowac to przy growingu?

HC, nie powiem ci jaki to zwierzak, ale chyba bym drugi raz na tego spota nie poszedl :yoinks:

Rystal, brrr pajak, bez obrazy, ale jak widze spidera u mnie w pokoju to biere dezodorant z lazienki i zapalniczke z kuchni i co dalej sie domyslasz :) glinka - piona, zakladamy arachnophoby club?

Fishu, ooo fajna kolezanka, ponetna tam gdzie trzea, krzaki tez sa fajne :) o fajnie, ze za boxa sie zabrales i schroomsy tam dajesz, gdzies slyszalem, ze to smakuje orzechami wloskimi dobra bomba...o tera patrze na update, mysle, ze za miesiac juz zbierzesz plony, zdaje sie, ze wszystko ci dojdzie, super, zazdroszcze kolezko

ogrodnik, racja - 'nie ufaj nigdy zadnej dupie, trzymaj sie blisko swoich ziomkow miej szacunek dla potomkow' tez bym nie wzial zadnej kobiety na spota mimo wszystko, nawet takiej co jara codziennie ze mna, bo prypal straszny nie jest, lecz moze byc

Greenman, twe krzoki mi sie na prawde na prawde bardzo podobaja, sa oryginalne, takie szczuple, wysokie i obrosniete patyki, jakby to juz bylo po zbiorach i zabawie taka maszynka do formowania topow jechane, nice

Cheech, nice buds, dobra waga tzn nie wiem czy na ten strain, ale tak ogolnie miec tyle palenie jest czego pozazdroscic i na co popatrzec :yummy:

Doctor, ooo tez widze jestes sheesha lover, fajna rzecz do palenie, polecam szczegolnie melase dwujablkowa do zmieszania z szu :joint:

Z innej beczki (piwnej) - wlasnie wrocilem z Chmielakow Krasnystawskich (polski october fest), tyle browarow wypilem co nigdy w zyciu, niedobrze mi od paru godzin, a jak jeszcze pomysle o -na nieszczescie- ostatniej wyprobowanej pozycji - Jagiello z beczki to nie wytrzymuje i do wc (kopa-piwo, wali spirytem)
ogolnie polecam taka wyprawe, zajebiscie duzo ludu tam jezdzi, podobno tez zza granicy, wbrew pozorom jest calkiem spokojnie, 997-zglos sie troche jezdzi, ale przy mnie patrzyli sie jak chlopaczek 13-letni kupowal bro z kija i na tym sie skonczylo, jak na MMM tolerancja dla wszystkich hehe, hmmm co jeszcze, komercyjna impreza nie powiem, ze nie, ale kabaret Lowcy B wystapil (zajebisci czlenie), prawie wszedzie dawali do kilku szt kufelki albo koszulki, z Zubra b.fajne, dobra okazja do zdegustowania takich gatunkow piwa Z BECZKI, ktorych nawet butelkowych sie nie widzialo, gielde birofilow niestety przegapilismy, wszedzie po miescie chodza starsi panowie-piwosze ze 100kg brzuszkami i wszedzie czuc zapach kielbaski z gryla i ogolnie swojski klimat jak na wsi jakiejs, bo w sumie to wies chyba jest
:friends: :friends: :friends:

Jutro pojde na spota to zdam fotorelacje jak nie bedzie wstydu pokazywac
@PEACE AND GOOD LUCK

Witam Gelowas granulat czeramiczny uzywa sie w hydro jaka pozniejsze podłoże :D wiec po to mi potrzebny :D

Dzis pilem za to zeby w Polsce bylo mniej komercyjnych ludzi :D bo jak pilismy to krecily sie babki kolo nas i stawały tak chamsko obczajajac a ja sie darlemn ze wypijmi zeby bylo mniej komercyjnych ludzi w Polsce i krzyczalem ze juz dzwonia na 997 i zglaszaja ze chlopcy sobie spokojnie pija alkochol smiech na sali naprawde niedlugo nic nie bedzie mozna zrobic w tym jeb... kraju :(

Sorry za bledy ale duzo dzis juz wypilem ...
Pozdro 6000

Witam!
Gelowas - widze ze chociaz jeden sie ze man zgodzi! Moze nie w kazdych przypadkach tyak jest ale z tego co bylo rok temu to juz nie ufam "kobietom" chocbym niewiem co!
Zajebiste macie krzaczki! To forum sie dopiero zpaelni jak przyjdzie pora na harvest :) Pozdrawiam PeAcE

Latest posts

Latest posts