What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

rogin

Member
Slaw, Chcech <wow> <respect> <szefujecie>
brak słow na wasze palonko <mniam>

Pes słabo słyszec ze twoja roslinki plesnija mogles pryskac juz dawno zapobiegawczo i pewnie nei bylo by takiego problemu no ale bedziesz wiedzial juz na przyszly rok
peace & smoke

Tak mi sie przypomnialo nie łamia wam sie planty od tego wiatru ? Mi sie kurwa kilka zajebistych gałezi połamało :/

Slaw a ten SOG to tez zajebiscie ci wyszedl, ty chyba je pozno wszystkie wysadzales co ? I chyba je naciagałes ? Bo tak rozjebane bardziej sa a nie w kupie :]

Last edited:
G

Guest

rogin said:
... ty chyba je pozno wszystkie wysadzales co ? I chyba je naciagałes ? Bo tak rozjebane bardziej sa a nie w kupie :]
Dokładnie,to był niezły gąszcz ale oprócz męszczaków wyjebałem także mase najmizerniejszych panienek-wiem że to swietokradztwo... :bat: ...:D ale w ramach experymentu...:D a poza tym miałem mase zbednych pestek.

A że mi sie nie chciało każdej z osobna naginać-patykami naginałem całe rządki :D:D:D

I po wyrwaniu ostatnich men'ów wygląda to tak:

A kiedy je wysiewałem to nie pamietam :bigeye:

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zielono tu zielono ,hehe

a u sLAW77 to jusz nic niegadam,hehe

tesz dzis bylem na spocie i wszystko wyglonda dosyc dobze
wszystkie zaczynaja kwitnanc

664IMG_9720.jpg

664IMG_9719.jpg

664IMG_9725.jpg

a tu mala zagadka, co to za zwiezak kolo mego spota sie krenci?

664IMG_9729.jpg

664IMG_9730.jpg

peace

G

Guest

Ladny foxik. Ja spotkalem ostatnio z miesiac temu liska. Podszedl do mnie na odleglosc 5 metrow a ja glupi spanikowalem i zamiast z torby aparat wyjac to zaczalem go ploszyc. No bo szczepionek na wscieklizne nie bralem wiec roznie by moglo byc, nie?

C

Ca2

Rudzielec niezły. Żeby tylko zioła nie podbierał ;)
Ostatnio sobie spacerowałem z laską przy lesie.. idziemy ścierzką i walnąłem srogiego karpia. Jakieś 1.5m odemnie siedział sobie zając i coś wpierdzielał. Pomijam fakt, że szło tamtędy ładnych kilka osób. A zwierz siedzi i wcina :D Total lajt jakby wiedział, że nikt nic mu nie zrobi.

mario_PL

Active member
Tak mi sie przypomnialo nie łamia wam sie planty od tego wiatru ? Mi sie kurwa kilka zajebistych gałezi połamało :/

u mnie na szczescie sie uchronily roslinki bo zdarzylem je podwiazac przed tymi wichurami :jump:

Badman

Member
Siemano :wave: :headbange

Pieknie wam rosna wariaty :respect:

pare fotek........

Nie wiecie moze co to moze byc ??

Misty

zapylona galazka MistyxMisty

i jedno pytanko ile czasu potrzebuje pylek zeby sie zaaklimatyzowac ??

Pokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!

G

Guest

łaaaaaaaa..... Badman piękne plantyy... w pestki zaopatrzyłeś sie w jakimś banku ... elegancka jest pierwsza fotka i bardzo ładne budsy :D
widać że ma dobre warunki ... i wygląda na dobre geny ...
Woguule jakoś ostatnio coraz więcej osub pokazuje klasee :D widać ze polska sie rozwiza chyba najszybiciej w tym temacie . Niedługo wybiore sie na spota i pocykam fotki mojej fajnie ośnieżonej panny .szkoda żę jedynaczki :(

Pozdro

Badman

Member
Dzieki rystal :headbange
wlasnie nie wiem co to za odmiana :confused: pestki dostalem od przyjeaciela.Przedwczoraj skrzyzowalem ja z misty i hawaiiskunkiem zobaczymy co z tego wyjdzie :yummy:

pokój !!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
G

Guest

Widzieliście kiedyś cos takiego:

Reszta tutaj -----> http://d.turboupload.com/d/955312/Miszcze.rar.html
Myślalem że padne ze śmiechu. Ale talent :pointlaug
Palisada i fosa z solą :pointlaug a i tak ślimaxy okazały się przebieglejsze.
Ostatni slimak to miał przejebane za kumpli...
:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
Kurde spaliłem sobie trochę e. sativy i muszę przyznać że niezła śmiechawa a tu jeszcze takie foty znalazłem..:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Last edited:

cardiel

Member
Witam wszystkich :)

widze, ze polskie forum jest jednym znajbardziej ruchliwym na tym forum... i niech tak zostanie :sasmokin:

Respect dla wszystkich growerow a w szczegolnosci dla pes'a, fish'a, slava i cheecha :)

Moze jeszcze pamietacie moj projekt... white widow f2 x skunk#1.... no wiec male uaktualnienie. Kwiatki juz puchna, widac juz male zielone pestki. Jezeli nie bedzie jutro tak wialo, to wybiore sie zrobic troche fotek. A tym czasem zrobilem male testowanko tatusi i mamusi. :joint:

Smoke test Mamusi :] skunk#1

Test odbyl sie na malej galazce. Po dwudniowym suszeniu obcialem liscie , zostawiajac sam top. Odlozylem to na jeszcze 7
dni. Zapach byl niesamowicie gleboki i silny. Gdzies w tle mozna bylo poczuc lekki aromat cytryny ( ?? ). Wysuszonego materialu
wyszly 4 dobrze nabite lufki. Jako, ze sam nie bylbym zdolny do przetestowania calego staffiku, zaprosilem doswiadczona ekipe ;)
Dym, byl stosunkowo smaczny, caly czas dalo sie wyczuc cytryne. Po pierwszej lufce, zapach wypelnilo caly dom a ekipa testujaca
byla wyraznie ucieszona. Kontynuowalismy, chociaz z kazdym hitem bylo coraz ciezej, bo nawet najmniejszy brzdek czy inny odglos powodowal ciezki
do powstrzymania smiech. Nawet nie zauwazylismy, ze material do testu sie skonczyl, nikt nie potrzebowal wiecej. Zapanowalo ogolne
rozluznienie. Troche pobiegalismy po domu (nie pytajcie po co, sam nie wiem) pokrzyczelismy i usiedlismy. Pozniej przez jakies 2
godziny nikt nie mogl wstac, zeby przyniesc cos do picia z kuchnii. Cala akcja, do calkwoitego przejscia wplywu probki trwala jakies 4 godziny. Moc byla naprawde zaskakujaca.

grupa do zadan specjalnych ocenila to na 50% indica / 50% sativa

Na forkach probka przed trimmowaniem i po. Jednak nie mam fotek tuz po suszeniu, bo glod byl za mocny i odrazu przystapilismy do testowania

:yummy:

Tatus tez zostal poddany testom ( tak na wszelki wypadek hehe )

Smoke test Tatusia :) white widow f2

Do testu z krzaczka zerwalem mala galazke. Pare lisci i troche jajek. Na lisciach mozna zauwazyc malutkie kropelki
zywicy, nie bylo jej wiele, jednak jak na meszczaka bylo jej sporo. Po dwoch dniach suszenia material juz sie lekko kruszyl,
jednak jeszcze pozwolilem im sie dosuszyc sie przez kollejne 3 dni. Wszystkiego wyszlo jakies 5 lufek. Dym byl bardzo gryzacy,
zreszta czego mozna sie spodziewac po 5 dniach suszenia samych lisci.... Juz po 2 hicie poczulem lekkie podekscytowanie,
niezwazalem napowolne zmiany otaczajacej mnie rzeczywistosci, kontynuujac test. Po 3 lufkach zaczal ogarniac mnie stan lekkiego
zawieszenia gdzies w przestrzeni, nie zwazal na juz calkowicie zmieniony swiat. Caly czas o czym myslalem,nawet nie wiem o czym
mysli same przelatywaly mi przez glowe. W pewnym momencie zaczelem czuc jak high rozchodzi sie po calym ciele, musialem usiasc
caly czas czulem przyjemne rozluznienie. Efekt trwal bardzo krotko, mniej niz godzine. Tatus przekazuje ogolnie pozytywne wibracje.

dla mnie bylo to jakies 80% indici/ 20% sativa.

Fota tatusia przed pobraniem probki

pozdrowinia :wave:

G

Guest

Ładne kwiaty Panowie
Ps: dzisiaj było grubo w szkole kłuciłem sie z babą ze marihuana jest rosliną jednoroczną a baba na to do mnie marihuana jest rosliną dwuroczną i sformuwała to tak ze marihuana jeden rok rosnie a drugi rok zakwita ma pojęcie buhahaha

C

Ca2

@cardiel: Szacowanie proporcji Indica/Sativa jest niezbyt trafione. Maroc jest sativką a potrafi tak przypierdolić ciężkimi fazami, że nie jeden będzie zaskoczony. Testowałem w 2/3 tygodniu flow... a gdzie reszta... jak trichomy dojżeją to będzie jedno wielkie Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Zioło będzie siało strach i spustoszenie.

Fish131

Active member
@HC- Zajebiescie! Oj juz sie boje jak to bedzie wygladac za jakis czas! I lis tez fajny hehe. Twoj pies sie za nim nie rzucil? ;>

@Badman- zajebiste kolorki kwiatow!

@Cardiel- dobry smoke report!

@MarioPL- musialbys wymienic statecznik na 150W jezeli chcesz miec tam zarowke 150. Cena okolo 40 zl. Co do kosztow pradu to jest to bardzo proste do policzenia. Wzor jest taki: moc*ilosc godzin na dobe*ilosc dni*koszt pradu/1000. Przyklad: 150W*12h*30dni*0,38 (po tyle jest u mnie 1 kWh)/1000= 20,52 zl

Tomu

Well-known member
Veteran
Witam
Jak zwykle nie mam czasu na forum :fsu: i nigdy mi sie nie chciało wklejac zdjec została mi tylko z mojej kolekcji jedna roslina naszczescie źenska: California Orange Skunk pachnie fajnie i wygląda fajnie :wave:

Last edited:

Muczaczo

Member
:wave:

U was prawie jesień i plony już blisko, a u mnie w szafeczce wiosna w pełni :D

...wszystkie "maluchy" zostały przycięte. Schrom'ik x bs odzyskał apetyt i przegania siostrzyczki. Growroom jeszcze nie gotowy, a koleżanki mi się rozpędzają. Muszę się ostro zabrać do roboty :joint: :D (jeszcze skręcenie lampy i wentylacja :/ )

Pozdro

:yummy:

Witam wszystkich to moje kochane ksiezniczki po 3 tygodniach dzis zostały przełaczone na flo :D
Moze to za wczesnie ale boje sie o temperature jaka bedzie w zime na strychu ..

pozdro 600

Latest posts

Latest posts