What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

Ku*wa ;/ Supercropping to był zły pomysł :( Maroc mi się złamał kurwa;/ K2 30* pochylone. Jedynie najmniejsze maroc nie ucierpiały w ogóle.

rogin

Member
wohoho Muczaczo szał !!! Naprawde dostały kopa twoje roslinki po tym przesadzeniu, juz sie nei moge doczekac topsów
peace

G

Guest

Muczaczo,pieknie Ci sie zieleni :D
Tomu, uwazaj czy Ci sie ktos nie czai na nie zza plotu.
Hog Dog, Update kwiatkow sasiada bedziejtro jak bedzie dobre swiatlo. Skubia te biedne rosliny rastuchy... Cienko widze zniwa u nich. Jedna roslina juz cala chyba pod noz poszla... :confused:

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
grunwald said:
Muczaczo,pieknie Ci sie zieleni :D
Tomu, uwazaj czy Ci sie ktos nie czai na nie zza plotu.
grunwald złapał bym delikwenta i powiesił :bat: (to jest jeden plant z High Quality Seeds reszta nie przezyla z grapefruit włacznie z female seeds ):badday:
zaczyna itensywnie kwitnac i pachnac :chin:

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
Po urlopowej przerwie witam wszystkich growerow:)Sie chlopaki rozpisaliscie nie wiem kiedy zdaze nadrobic zaleglosci w lekturze.
pozdro

G

Guest

HeyaH wam starzy wyjadacze ... wybrałem sie na spotaaa .. iii zaskoczył mnie miły widok ,,obadajcieee .. i żeby pogoda sie nie zmieniła u mnie od tygodnia fajny wiaterek i słonko praży .....

Nie stosowałem żadnych nawozów ,ogulnie wygląda mizernie bo sie nie przyłożyłem ale i tak cieszy me oko :D

Last edited:
C

Ca2

@Rystal: Śliczna smithi. Się pokusze to może zrobie fote szczyta ze Stromatopelma calceatum ale to opcja tylko w terra.

Roślina zajebista nie ma co:p Coś podobnego miałem rok temu.

Last edited:
G

Guest

Ca2 said:
@Rystal: Śliczna smithi. Się pokusze to może zrobie fote szczyta ze Stromatopelma calceatum ale to opcja tylko w terra.

:D Dokładnie wiem o co ci chodzi ... :) lepiej nie prubować jej wyjąć na sam szytt ... :D ten zapach by mugł ją przerazić i by uciekła ... i byś możżżee ją złapał :( albo ona cie :chin:

C

Ca2

Cieszy mnie, że chorzy ludzie są na tym forum :) Od jakiego gatunku zaczynałeś chorować?

G

Guest

Powiem ci za gówniarza miałem krzyżaki w terrarium i se je tam wypasałem :D
Jakoś 2 lata temu kupiłem kedziora L1 od kumpla i na drugi dzień nhandu.C L4 . i tak sie rozkręciło .

Pozdro

C

Ca2

Łooo ziomuś to mamy ten sam przebieg :D 15 lipca 2k4 kupiłem kędzioreczke po 2wyl., która obecnie się opierdala ze składaniem kokonu.
Ja mieszka później B. vagans kupiłem i we wrześniu 2k4 kupiłem P. murinus tek żeby się czegoś nauczyć wkońcu.

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
kilka nowych zdjec mojej Californi Orange Skunk ...

Musze kupic sobie lepszy aparat :fsu: jakich aparatów wy używacie ? polecicie cos ?

G

Guest

Polecam te Lumixy - panasonika,fajne są ... ja robie takim ,ale i tak mi wychdzą takie bylejakie (tzn. nie potrafie robić zdjęć ,zawsze robie ze 100 i wybieram najlepsze ) :/ ale nawet fajnie jest :D

Widze tam na jednej fotce siatke za krzakiem :chin: ciekawe jak by tak wkręcać krzaka w taką pionową siatke ... mogło by wyjść coś ciekawego :)

Last edited:

urban

Active member
Ca2 prosze newklejaj zdjec swoich pajaków , chyba niechcesz bym znów dostał dreszczy na plecach :p
Pamietasz co sadze o hodowaniu pajaków? ;]

BTW Arahnofobia jest spowodowana urazem z dziecinstwa lub czyms podobnym , czy niema na to jakiejs regóły?

glinka

Member
urban said:
BTW Arahnofobia jest spowodowana urazem z dziecinstwa lub czyms podobnym , czy niema na to jakiejs regóły?

Ja chyba to mam ! I niema chyba na to żadnej metody !
Pająki mnie przerażaja !
Ostatnio to aż sie boje chodzić na spota, bo tam pełno różnych pająków i pajęczyn , aż za dużo !

Last edited:

Latest posts

Latest posts