What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

zboczuch said:
Ale jest cos dla czego warto isc do mojej szkoly, Pesu ziomie wiesz o czym mowie hehe
oj tak ziomie oj tak. O panno droga co zaszls mi droge jakas Ty piekna. Hola!! to nie panna to piekna nimfa. pozdrowienia dla wszystkich cudownych kolezanek fisha. co dzien za was pale zeby wam matura poszla dobrze, wy to napewno zdacie, ale to gląb fish to nic nie wiadomo :p:p hyhy :bat: <<fish leje pes'a [stary motyw] a potem fish :bow: :rasta: go przeprasza i zyja w zgodzie :friends:

warto isc do szkoly, jak sobie przypomne pierwsze buziaki. love story i cycki rysowane na scianach, oraz full ziela codzien to zapominam, ze system skurwialym byl jest i bedzie. 3mac sie uczniaki. zarywac panny. jarac po klopach.

pozdro pes :joint:

C

Ca2

A ja się ciesze :D Wkońcu sobie poodpierdalam z pojebami :D Bo z nich składa się moja klasa. Jedynie z harvestem może szkoła kolidować ale to się jakoś rozwiąże.
Hmm fisz'u harem w szkole się ma?:D
U mnie by się szparek przydało :D ostatnio na całą szkołę doszło z 7 kocurek :D ciekawe czy teraz liczba spadnie czy się zwiększy.

Fish131

Active member
Hmm fisz'u harem w szkole się ma?:D

Oj jest jest calkiem fajny haremik :D Pesu widzial...

PS: Jebac rozpoczecie roku hehe. Nie bede sluchac dyrektorki ktora przez godzine bedzie mowic to co w zeszlym roku zmieniajac tylko cyfre klasy w swoim przemowieniu... A plan od kogos zalatwie przez neta ;]

Pozdro

C

Ca2

Heh Ja już po rozpoczęciu. Plan chujowy jak zawsze. Zgage odrazu załapałem. Bania boli bo kurwa wiatr napierdala... chuj trza się spalić!

Haha! Pieknie macie krzaczki te fioleciki <mniam> :D :) Haha rozpoczecie jak co roku kupe pierdolenia i nic wiecej! :D hehe Pozdrawiam wszystkich PeAcE :D Niezalamywac sie! Szkoa szybko zleci i znowu upojne zielone wakacje! hehe Pozdro

C

Ca2

Ogrodnik-PL16: zielony to będzie Listopad :D Szkoła szkołą ale czymś trzeba sobie humor wyciągnąć na prostą :D

mario_PL

Active member
siemka

czy moze ktos podac dokladny sklad plantona k? zawiera on jakis azot? uzywam na kwitnienie nawozu ktory ma azot, potas i fosfor w stosunku 8:24:24 a gdzies czytalem ze podawanie azotu moze spowolnic kwitnienie tylko nie wiem czy to sie nie tyczylo tylko duzych ilosci

C

Ca2

Planton K (P-K: 19-24 w %).
Mario mógłbyś podać nazwę swojego nawozu? 8-24-24 to idealne proporcje wg. mnie.

mario_PL

Active member
Polifoska 8, luks roslinki go przyswajaja ci powiem tylko chcialem sie upewnic ze ten azot nie opozni mi jeszcze kwitnienia

Fish131

Active member
Szkola szkola a tu trzeba z indoorem startowac zeby bylo sie czym bawic bo nudnym dniu w budzie :D
Wlasnie wrocilem z zakupow. Kupilem Ziemie SUBSTRAL, doniczki na kielkowanie, doniczki na vega, keramzyt, kokosa, podstawki pod doniczki i biohumusa na vega i jeszcze kupilem Sumilex na plesn dla krzakow outdoorowych.
Dodatkowo dostalem dzisiaj paczke od Czumka z Terra Flores, perlitem oraz z nasionami WW. Wiekszosc tych nasion jest dla Was z pozdrowieniami od Czumka!
A w boxie wyladuje 6x Schrom x Buddah Sister oczywiscie od Pana HC. (THX i pozdro!)
Nasiona sie juz mocza w wodzie.
Teraz biore sie za mycie boxa i jazda :D

Zakupy :

Sumilex:

Perlit:

Terra Flores:

Last edited:

Wilk

Member
Siemanko

@fishu no to powodzenia bo co tu więcej gadać :d

Dzisiaj pierwszy dzień szkoły a ja już grzyby wpierdzielałem :D hehe zielony listopad przed nami panowie :canabis:

Pozdrówka :joint:

BiZZY

Member
Witam!
Mozna dostac w Polsce odchody nietoperzy?
Jesli znacie jakias polska stronke gdzie mozna to zamowic to prosze link na PM.
FISHU, widze jestes dobrze przygotowany do nowego INDOOR'ka :eek:) POWODZENIA!

G

Guest

Witam wszyskich ponownie.
Update ze spota#3:

-E.SATIVA # 1 :

-E.SATIVA # 2 :

-MAROC # 1 :

-MAROC # 2 : to jest ten najwcześniejszy-niestety ale pleśń zaczeła go zżerać :( opryskałem go Topsinem i zobaczymy.

- OUTDOOR MIX: taki outdoorowy SoG :D
tak wyglądało to na początku:

a tak teraz:

urban

Active member
Fishu tym razem nierobisz scroga , co? ;]
Stosowałes juz terra flores?

Slaw to co zawsze , czyli K+.

G

Guest

no kurcze fishu nareszcie indoorek rusza. super, zetniesz outdoorki i bedziesz mial nadal czym sie zajmowac. zazdroszcze. slaw, jak zwykle masakra drzewa, strasznie wszsytko wyglada na gotowe juz. szkoda maroca :/ no moj durban to samo plesnieje strasznie i powiem ze nie pomaga nic. poddaje sie i czekam co bedzie nie ma co juz pryskac. no chyba zeby zwiekszyc jeszcze dawke.

pozdro pes

urban

Active member
Szkoda bo chciałem sie dowiedziec jak z efektami bo znajomy przywiezmie mi własnie 5L terra flores i 5 L boostera z ionica.Więc bedzie trzeba sie przekonac na własniej skórze :]

Witam nie wie ktos gdzie mozna dostac granulat ceramiczny ?? (oprocz hempa)
Chodzi mi o jakies sklepy np zologiczny ...

Slaw77 wymiatasz :D Az milo sie patrzy :D

Pozdro 600

cheech and bong

Active member
witam panowie dzisiaj scharwestowalem grapefruita. Boje sie uzyc tego stwierdzenia ale to jest najlepsze ziolo pod wzgledem zapachu jakie kiedy kolwiek uprawialem. Ktos dobral do niego nazwe idealnie pachnie jak swiezo rozciete grapefruity poezja poprostu. Wyglada to wszystko jak typowa haszowa roslina no juz dawno tyle zywicy mi na nozyczach nie zostalo. Przyznam sie spalilismy zielonego topeczka (na prawde takiego na 4 buchy) jestem poskladany kompletnie potezny stuff nie wyobrazam sobie tego po miesiacu curingu bedzie wypasione jestem pewien tego. Jak by bylo OG dal bym ocene 10/10 jesli chodzi o grower tilt i jesli chodzi o zapach to tez 10. Dzisiaj juz nie ejstem w stanie nic zrobic obiecuje wkrotce dac wiecej zdjec palonka i jakies fajne makrosy budsow. HJesli chodzi o dzialanie to jak narazie dziala na mnie jak speed nie wiem co mam najpierw robic hehe ale to sie dzieje w mozgu bo fizycznie niewiele jestem w stanie uczynic :)

Last edited:

Latest posts

Latest posts