What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

kaczy

Active member
Veteran
troche powstal maly offtop o arachnofobii to dorzuce swoje 3 grosze. Otoz jak sie okazuje fobia ta bierze sie z podswiadomego panicznego leku przed smiercia(jest to opinia wiekszosci psychologow, wiem bo moja druga polowka to ma i sie bardzo tym interesowala). Czy da sie z tego wyleczyc? nie mam pojecia ale podejrzewam ze sie da.

C

Ca2

Arachnofobie idzie bardzo łatwo wyleczyć. Lekiem jest bezpośredni kontakt dotykowy z wielkim przerażającym kudłatym ptasznikiem, który zamiast ugryźć spierdoli jak najdalej od ręki chorego.
Jedyną przeszkodą w leczeniu jest paniczny lęk przed lekarstwem.

urban

Active member
W pokoju z 10 wezami czy skorpionami niemiałbym problemu przesiedziec , ale w pokoju z jednym pojakiem , zabilbym go krzesłem lub czyms innym twardym , ciezkim i wielkim.Wiec smierc ma sie nijak do tego kaczy , przynajmniej w moim przypadku.

Co do lekarstw , niewidze tym problemu.Wogóle o jakich lekarstewach mowa , psychtropach , lekach na uspokojenie?
BTW psychotropów juz sie w swoim zyciu nałykałem , i niektóre maja zupełnie odwrotny wpływ od zamierzonego celu wiec z nimi trzeba uwazać.

G

Guest

Heehee ... najlepszym lekarstwem na arahnofobie jest przełamanie sie :D ja już wyleczyłem tak 3 panny kture jak tylko wchodziły do mojego pokoju i to widzały ... to nawet nie chce mi sie opisywać co sie działo :/ więc wyjmujemy pająka i dajemy komuś go na siłe :/ za drugim ,max trzecim razem ta osoba sama go bierze do ręki i sie smieje żę sie kiedyś tego bała :D przynajmniej u mnie we wszystkich przypadkach tak było :)

Pozdro

G

Guest

:wave: wpadlem na miejscowke i zobaczylem takiego kwiatuszka ;] :joint:

tutaj calosc (papaya)

lodyga

tu potworek od pewnego dobrego zioma z forum ;) fajna jest i ostro smierdzi tylko czemu niekwitnei :(

urosly w tak krotkim czaskie ale to dzieki nawozom ;)

dzisiaj opryskalem rosliny topsinem, ale niemam jak narazie zadnej plesni i mam nadzieje ze jej niebedzie :p :D

Last edited:
Odwiedziłęm spota bo naprawde długiej nieobecnosci... Część roślin została niestety zalana wodą, wylał strumien (normalnie około 40cm głębokości, teraz stał się rzeką głęboką na jakieś 2m i szeroką na kilka metrów!). Rozebraliśmy się do majtek i jakoś zdołaliśy dotrzeć do części krzaków. Najbardziej zaskoczyła mnie Lebanese, ma ponad 2m wysokości i mase topów. Będzie z tego duuuużo palenia :)

Fish131

Active member
A ja sie trzymam tematu!
Bylem dzisiaj z przyjaciolka na spocie. Rosliny spryskalismy Sumilexem 500 SC zapobiegawczo na plesn.
Oto relacja:

New spot:

Papaya:

Passion 1wszy dolek:

Passion 2gi dolek:

Passion 3ci dolek:

Zblizenia (widac ze zmienia kolor na fioletowy :D):

Passion 4ty dolek:

A tu widac ze powstaja nasiona Passion x LR:

Haha Fishu ładnie... ale co ty z dupami chodzisz na spota?? :| <lol2> dziwne.... panienki to najwieksze konfidenty i rozpowiadacze :) Ale krzaczki bardzo fajne! Pozdro :D

quakemind

Member

fotka sprzed miesiąca, na dzien dzisiejszy roslinka po prawej taka jest szeroka aż dotyka roslinki po lewej. niedlugo zrobie fotke i pokaze, w chwili obecnej kwitnie. milo mi doloczyc do tego forum.

Fish131

Active member
Ogrodnik komu jak komu ale jej ufam najbardziej na swiecie i wiem ze nigdy sie na tym nie przejade wiec nie wylatuj mi z takimi tekstami! I jak juz cos to nie dupa tylko kobieta... Ale kiedys to pojmiesz a poki co zlewka na Twoje zdanie...

Last edited:

castlevania

Member
@fishu hehe nice nice :) patrze lubisz towrzystwo pań na spotach hehe, to fakt nie ma jak mj i relaxik z niuniami, krzaki widac bardzo ładne i zdrowe.
@quakemind niezły potwor patrze <kurwa chyba na next sezon zasieje cały foliak u babci zamiast pomidorow :)

pytanie do growerow ktorzy trzymaja meniory na spotach i maja zamiar zapylac (czy pootwierały sie wam juz jajca?? czy rosliny zaczały juz sypac??) bo nie wiem czy nie za pozno zerwałem meniory, nie miałem czasu ost wogle jechac na spota:( a gdy wczoraj wpadłem było strasznie ciemno na spotach gdzie mam po 2 rosliny obok siebie prawie wszedzie wyszło ze jedna zenska a obok menior, było ciemno i nie zwrociłem nawet uwagi czy jajaca juz sie pootwierały czy nie tylko powyrywałem szybko i odrazu wyjebałem w odległe krzaki szkoda ze nie miałem aparatu meniory miały po 2 szczyty, grubosci łydki i całe były w białych kulkach<tysiace kulek> jak myslicie zapylone czy nie jak tak po jakim czasie beda widoczne nasiona?? bedzie albo dobry stafik albo milion nasion<przynajmniej bedzie czym sie dzielic:)> pozdrowka i owocnych plonow powoli zycze !!!

Last edited:
G

Guest

siemka :wave:
fishu said:
A ja sie trzymam tematu!
i tak ma byc :yes:
tez fishu said:
Bylem dzisiaj z przyjaciolka na spocie.
@Ogrodnik. Ty ziom przyjaciolka to nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie i dla fisha pewnie tez to ktos bliski komu mozna zaufac. wiec czytaj posty dokladnie i nie wypisuj pierdol. i szacunek bo to nie zadna dupa. na matke i babke tez mowisz ze sa dupy i konfidentki [no bo sa kobietami a jak wiadomo lubia plotkowac] widac ze masz 16 lat jak na dloni :pointlaug

jutro jakis update ze spota. a tak btw przestancie pierdolic glupoty w temacie "co w ogrodzie rosnie Ci???" macie tam thread o wszystkim i o niczym.

aha zapomnialem. wkurwilem sie i zapomnialbym. fishu super planty. super dziewczyna. zazdroszcze Ci tak zaufanej kobiety/przyjaciolki :D:D

peace pes

Last edited:

Muczaczo

Member
Fish, super fotorelacja! Krzaczki bardzo smakowite :yummy: , modelka też super :D.

Originally Posted by quakemind
fotka sprzed miesiąca, na dzien dzisiejszy roslinka po prawej taka jest szeroka aż dotyka roslinki po lewej. niedlugo zrobie fotke i pokaze, w chwili obecnej kwitnie. milo mi doloczyc do tego forum.

Fotka sprzed miesiąca? :yoinks: co to za potwór :D ? Nie widziałem takich nawet w katalogach z pestkami pod folie he he. Załatwiłeś mnie tą fotą :joint: , oglądając od góry, myślałem że to kilka plantów :D.

Pozdro

#edite#
...a nie, to są dwa planty ?? :D

Last edited:

mario_PL

Active member
wrzucal ktos z was fotki na serva dzis? ja cos nie moge:(

@quakemind niezly potwor , co folia to folia, nie piszesz na forum haszysz przypadkiem, z kads znam ten nick chyba:)

dzis sie wypogodzilo w koncu wiec skoczylem na spacerek, fotki wrzuce jutro pewnie, grapefruity juz wyraznie zaczynaja kwitnac, northerny sa niestety wolniejsze, jeden NL juz wygina sie pod swoim ciezarem musialem zastosowac troche tasmy izoalcyjnej zeby galazki sie nie odlamaly , da sie tez wyczu aromat kawowy, grapefruit zgodnie z nazwa pieknie pachnie swiezym grapefruitem, jeden NL i GR zaczynaja fioletowiec chyba, lodyzki lisci przybieraja ladny siny kolorek (zwlaszcza NL) i mlode listki maja fioletowy odcien, zobaczycie zreszta na zdjeciach jak juz uda mi sie uploadowac

Last edited:

Tomu

Well-known member
Veteran
2 lata temu miałem w foli 3 rośliny ale tak rozrosnietej nie widziałem(chyba ze przemysłowe :) )
quakemind co to za odmiana?

quakemind

Member
@mario_pl tak działam na haszysz.com

@tomu jest to hawaii x skunk #1

niestety foliak sie rozsypal - byl tak silny wiatr. roslinke przegielo ale jest przytrzymywana przez linki. Roslinka jest juz dwukrotnie szersza niz na poprzedniej fotce :)

obok rosnie top44 ktory tez urusl znacznie ponad przeciętną. nie stosowalem zadnych nawozow procz biohumusa :)

Jakie nawoziki do kwitnacych potworkow polecacie, z takich tanszych dostepnych w ogrodniczych. mam biohumusa universalnego (flow dopiero za tydzien bede mial bo ogrodniczy zamkniety) oraz mam bioekor do roslin kwitnacych.

quakemind

Member
chcialem przedstawic jeszcze inne moje roslinki, nie sa to wszystkie ale czesc. Nie wiem dlaczego ale nie wszystkie jeszcze zakwitly. odmiany to t44 oraz hw x sk#1. Nasiona made by nirvana.

i bardzo smieszna sprawa, roslinka easy sativa, ale mniejsza niz LR :)

super planty, super dziewczyny, wszytko super :joint:
tez bylem dzis na spocie i jest dobrze :jump: , nieszytkie kwitna ele te co juz kwinta coraz szybciej zasuwaja do przodu, oby tak dalej czego i sobie i wam zycze, jak by niebylo do konca wzesnia jest jeszcze duzo czsu a pogoda ma byc bardzo dobra http://www.twojapogoda.pl/

pozdro

Latest posts

Latest posts