What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Na początek Fish i Pes- :respect: piękne planty!!!
No to i ja coś wrzuce-po ponad 2 tyg. nieobecności Maroc przybrał na wadze i to sporo :woohoo: E.Sativa też juz się rozpędziła i go goni,podobnie P.Star.
Najgorzej rzecz sie ma z TRANCE'm-potwornie się rozkrzaczył,cały czas rośnie[ponad 3m] ale zero kwiatów :yoinks:
-Maroc:

-E.Sativa

-P.Star:

Last edited:
D

DepczacyRobaki

Nie no slaww zajebioza.Rozpiedzielaja mnie te Twoje planty.Bez 2och zdan najlepszy aut 2006 moim zdaniem.Jak myslicie ile mu wyjdzie suszu z tego 3m maroc'a?

G

Guest

Część druga:

-Trance:

To są 2 krzaki-masakra
To by było na tyle z tego spota:D
Wielkie podziękowania dla Fisha :wave:

Last edited:
G

Guest

:kewlpics:toz to jakies herezje. biore to samo co slaw za rok na outa. czlowieku jawdrop jak sie do widzi. :bow: i jeszcze raz :bow: dla tej uprawy zielska. niech sie wali ten Trance ale Purple to wymiata a maroc to straszny bydlak. ja mysle ze z 2kilo suchego to slaw bedzie mial z tego.

dobra robota. IC mag potrzebuje takich ludzi. Polska do boju.

Slaw na Prezydenta :bow:Slaw77

:bow:

peace pes pokorny sluga :bow: :D:D:D

Last edited:

kfjatek

Member
AAAAAAAAAA... :yoinks:
Slaw... przebijasz wszystko.. i wszystkich :D
Od dzisiaj jesteśmoim autorytetem :p...
Ja to chciałbym mieć takie topiszcza w październiku.. podczas zbiorów...
a ty we wrześniu masz już taką dżungle??
O jaa... pes moim zdaniem będzie 5 kilo suszu, nie 2 !! :joint:

Pozdro slaw!!!!!!!!

urban

Active member
Coś mi sie wydaje ze bedziesz musiał sie zaopatrzyć w jakis srodek chemiczny , bo ten trance moze miec problemy z plesnia.Niezapowiada sie zebys go szybko skosił.
Reszta K+
EDIT:
Teraz zauwazyłem , spodnie moro aby sie wtopić w otoczenie.
Przypomniał mi sie czasy dziecinstwa kiedy to sie biegało w takich spodniach i kamuflowało swoje bazy patykami :rolleyes:

Last edited:

Fish131

Active member
sLAW77 rozpoczne tego posta "slowem" :yoinks: potem :woohoo: nastepnie :bow: dalej :jawdrop: i na koniec :respect: (teraz dalbym jeszcze jedna emotikone ale nie ma jej, chodzi mi o taka buzke z otwarta paszcza, wywalonym jęzorem na wierzch a pod ta ikonka duza kaluza sliny! Moze ktos taka zrobi? heh)
Teraz mam pytanie! Czy w Twojej okolicy nie zanotowano mega nadwyzki produkcji tlenu?
Naprawde sLAW przepiekne planty. Gigantyczne rosliny, gigantyczne topy i masa zywicy na kwiatach oraz lisciach :yummy: .
Jestem w wielkim szoku!
Wymiatasz chlopie.
Jestem pewien ze jakbym teraz zrobil tutaj glosowanie pt "Czy na out '07 kupisz nasiona Maroca" to nikt by nie powiedzial ze nie!
Wielki RSPCT dla Ciebie!
Pozdro,
Fish

Last edited:
G

Guest

No panowie ładnie ciśniecie z roślinkami - u mnie troche skromniej ale i tak jestem happy - po tyg. na spocie topu ładnie zaczeły iść do przodu, pomimo braku słońca :-/

p#1 - spot drugi...
Największa z roślin :

Siostry :

Mniejsza z sióst:

Ta to ma przejebane życie - ciągle coś ją skubie :-[ :

Pozdrawiam i życzę lepszej pogody niż ta, która jest u mnie :-/

Zarabisty Out Slaw77 jest naprawde co palic :D:D

A teraz mam male pytanko czy ktos wie dlaczego moje roslinki tak zapierdzielaja w gore a nie rozrastaja sie w szerokosc (chodzi mi o listki ze sa male a roslinka i tak leci w gore )
Oto kilka swiezych fotek ....

G

Guest

hmm mysle ze naturalnie walcza o swiatlo. obniz lampe i wez schowaj ja za szybe i zrob jakies chlodzenie. im blizej lampa tym lepiej. a jest jeszcze jedno czerwone swiatlo jakie daje HPS wplywa na rozrost kwiatow to fakt, ale i lodyg :/ na veg najlepsze rury FL te najwieszke albo lampa MH [metalohalogeny] << te sie ponoc grzeja skurwysyny bardzo i sa mniej wydajne w sensie lm/W. Twoj wybor . przelacz je na FLO to Ci porosna jak glupie teraz. peace i skarcic mnie jak cos mowie zle lol. indoorowcy.

peace pes

Fish131

Active member
Hmm moim skromnym zdaniem moze to byc spowodowane HPSem, bo jak wiadomo na vega rosliny potrzebuja barwy niebieskiej ktorej w HPSie jest malo (lub wogole nie ma), dzieki tej barwie rosliny sie rozkrzaczaja, rosna odgalezienia itp. Tak mi sie przynajmniej wydaje i dlatego uwazam ze HPS na vega jest zlym wyborem...

EDIT:
Widze ze moj ziom PES mnie wyprzedzil hehe

Last edited:
G

Guest

EEE tam...przestańcie.Dobre kule i warunki to wyrosły sobie....:D
Z Maroc'a amputowalem sobie kilka bobów na deszczowe wieczory,wizualnie na nim nic nie ubyło:D-wyschnie to zważe i wam napisze ile było. Najbardziej obawiam sie pleśni,chociaż po tej fali opadów nie zauważyłem żeby pleśniało.

Pozdro

Sorki za jakość zdjęć-jakieś dziwne kolory powychodziły

Last edited:
G

Guest

Fish131 said:
Hmm moim skromnym zdaniem moze to byc spowodowane HPSem, bo jak wiadomo na vega rosliny potrzebuja barwy niebieskiej ktorej w HPSie jest malo (lub wogole nie ma), dzieki tej barwie rosliny sie rozkrzaczaja, rosna odgalezienia itp. Tak mi sie przynajmniej wydaje i dlatego uwazam ze HPS na vega jest zlym wyborem...
Dokładnie-ja miałem na vega 6 philipsów 23W-razem 9000l. I planciki prawie wogóle nie rosły w góre tylko się pięknie rozkrzaczały

Last edited:
G

Guest

Slaw. Piekne planty.
Pes. Piekne planty.
Fish. Piekne planty.
:respect: panowie.

Co do tego Maroka... Wg mnie to dobra a nawet bardzo dobra, baa...rewelacyjna odmiana outdoorowa. Na pewno tak jak wiekszosc z Was kupie pestki na nastepny sezon, ale...
... Wg mnie to, ze rolnicy w tym roku maja takie spektakularne wyniki z ta odmiana zwiazane jest z niespotykanie cieplym czerwcem a zwlaszcza lipcem. Marok, jesli dobrze rozumiem, jest odmiana z Maroka. Jest przystosowany dobrze do polnocnoafrykanskich upalow. Podejrzewam, ze gdyby tegoroczne lato bylo chlodniejsze, tzn takie bardziej polskie, rosliny tej odmiany bylyby bardziej podobne do innych i mozna by je porownywac z innymi (w tym roku jednak bija na glowe wszystko).
Poprawcie mnie jesli sie myle.
BTW: Mial ktos z Was juz wczesniej Maroka pod polskim sloncem?

Last edited:
C

Ca2

sLAW77: kompakty na vega to wyśmienita sprawa sprawa :D sam przerabiałem ten temat. Ziomuś dla Twojego outdoora to szacun największy. Chyba założymy tu z kolegami ICManiakami Sekte Wielkiego Slaw. Patrząc na to co amputowałeś stwierdzam, że musiał bym upierdolić prawie całego głównego topa, żeby sobie też tak rozweselić wieczorki :D Daj znać jak się fazka zmienia wraz z dojżewaniem topa.

grunwald said:
BTW: Mial ktos z Was juz wczesniej Maroka pod polskim sloncem?
Wcześniej nie ale obecnie. Moje rośliny są miniaturową wersją bo mają z 130cm a największa która najpóźniej zakwitła ze 160cm więc połowa tego co reprezentuje Slawa Gromowładny Olbrzym.

:yoinks: :woohoo: :joint: :yoinks: :sasmokin: No to zaczynamy gdybanie:D Otwieramy kolektóre sportową Totostuff. Pytanie tygodnia! Ile Slaw będzie miał sensimilli z Maroc'a?
=> moja odpowiedz: 130 +/- 5g

Last edited:

Hog dog

Member
OMFG

OMFG

OMFG :yoinks:

nie moglem sie powstrzymac ! ! !

ma-sa-kra -

10779MAROC_ki_3_.JPG

btw ma ktos pozyczy aparat ;)

greengirl

Active member
Slaw77 gratuluję, tak rozwiniętego krzaka jeszcze na polskim podwórku nie widziałem. Ciekawe, jak gruba będzie główna szycha, skoro te zerwane teraz robią już takie wrażenie. Inne planty również świetne, co świadczy nie tylko o dobrych genach, ale i znakomitym chodowcy. Może napiszesz coś o tym, jak przygotowywałeś miejscówkę, jak i czym nawozisz, ogólnie w jakich warunkach żyją rośliny (gleba, ilość słońca...) itp. Pewnie się zdziwisz, ale dla wielu osób stajesz się w jakiś sposób autorytetem, więc dobre rady będą bardzo cenne. K+ i respekt dla ciebie.
Pes3fan, nie bądź taki skromny, twoim plantom również nic nie brakuje, są zdrowe i rosną zajebiście. Dla ciebie również wielkie K+.
Fishu, z twojego ogródka najbardziej podoba mi się papaya, dopóki mi nie zajebali to swoją również darzyłem jakimś takim sentymentem. Napisz, czy jakoś pachnie, moja miała właśnie taki trudny do opisania subtelny zapach. Oczywiście dla ciebie również K+.
Bogusik przykra sprawa, dobrze, że podchodzisz do tego z rezerwą.
Ca2, co do tego nasionka to być może wyskoczył ci gdzieś pojedynczy męski kwiatek. Czasami się tak zdarza, a przeoczyć łatwo. Szkoda, że roślina usycha, do końca sezonu przecież już tak niedaleko.
Dr.greenthu zajebista purpura, aż ślinka cieknie.
Hor Cargo czy nie uważasz, że słowo clonki to mała przesada? Myślę, że wielu z nas dużo by dało, aby mieć takie rośliny. Naprawdę super to wygląda.

pozdro dla wszystkich polskich (i nie tylko) rolników

greengirl

mario_PL

Active member
nie no slaw dobijasz mnie, dlugo sie w tym roku zastanaiwalem nad wyborem pestek i mialem kupowac wlasnie maroca, teraz sobie nie moge wybaczyc ze z niego zrezygnowalem :badday:

:yoinks: @sLAW77 pieknie ci urosly w te panienki :respect:

inni tez maja luks roslinki ale tak jak i u mnie dopiero w wiekszosci zaczynaja kwitnac, mam nadzieje ze sie zbiora do kupy jeszcze i zdarza pokazac co nie co:)

maly update z mojego spota (troche sie powyginaly planty od wiatru) :

:laughing:

Last edited:
G

Guest

Czy skunk moze byc purple?
Bylem dzis rano na spocie i okazalo sie, ze moja panienka, do tej pory uwazana przeze mnie za skunk, stala sie pieknie fioletowa. Czy to mozliwe przy tej odmianie?
Niestety nie mialem ze soba aparatu. Moze jutro skocze pofocic. Ogolnie moje obydwie roslinki pieknie dochodza. Dostaly dzisiaj juz chyba (sativa na pewno) ostatnia megadawke PK.
Slonce pieknie swieci :D Ave Helios!

Last edited: