chyba nie bedzie zadnej pestki...nie myslalem o zapylaniu poniewaz drugi sezon juz leci to samo. Znaczy sie poprzednio byl indoor, zapodalem to out bo slabo stalem z salata i pestek pozadnych nie dalo rady zakupic. Sam jestem ciekaw jak pomidory beda wygladaly pod koniec pazdziernika... hmm co robicie z materialem ktory nie doszedl ? Jest jakas szansa zeby to nadawalo sie do palenia, jak myslicie ?rogin said:dr.greenthu bardzo dziwne ze tak kwitnie ci ta krzyzowka przeciz haze to pozna odmiana :/ a bedziesz robil nasionka ?
peace
dzieki...co do pogody to hmm macie jakis faworytow walczacych z plesnia? Mysle o spryskaniu pomidorow... pes co tam stosujesz hehe przyznaj sie?Grzybiarz said:dokładnie dr.greenthu czy nasionka będą - ta roślinka jest kozacka - ten kolor jest taki psychodeliczny
btw. gratuluje panienek - może tez kiedyś takie będe miał - pogoda to jest po ch**u
w sumie nie wybieralem...bylo 20szt z czego 50% to samce z ktorych moi znajomi robia makumbe i ciage lataja na bani lolmadixx said:z tego co czytalem o haze to strasznie dlugo kwitnie.. jak czytalem opinie to nikt niedawal szans ze jakas krzyzowka z haze da rade na oucie... a tu taka niespodzianka
wybierales jakies najwczesniejsze okazy?
brawo
dokladnie...a co z haze w inkubatorze 74dzien, jak myslicie dluuuugo jeszcze ? Zerknijcie prosze i dajcie znac PM proszeFish131 said:Odmiana Haze x Skunk z HQS kwitnie 8-12 tyg- tak podaje HQS.
Czyli moze dojsc lub nie ale zakwitnac tak czy tak zakwitnie...
Sam Haze jest pozna odmiana ale cross z wczesnym skunkiem skraca flowering.
siarkol 80wp, dziala dobrze! zlikwidowal mi calkowicie maczniaka i zabral sie ostro za choroby grzybowe. teraz z trudem moge znalezc kilka miejsc tych najbardziej zbitych gdzie mala ilosc plesni rozwinela sie ale umiera i dalej nie idzie. dobry srodek, moje juz po drugiej sesji. pryskam co 10dni, widac efekty, czyli dobrzedr.greenthu said:co do pogody to hmm macie jakis faworytow walczacych z plesnia? Mysle o spryskaniu pomidorow... pes co tam stosujesz hehe przyznaj sie?
hmm a mozna tym specyfikiem spryskiwac zapobiegawczo czy dopiero po rozpoznaniu jakis objawow.....?pes3fan said:siarkol 80wp, dziala dobrze! zlikwidowal mi calkowicie maczniaka i zabral sie ostro za choroby grzybowe. teraz z trudem moge znalezc kilka miejsc tych najbardziej zbitych gdzie mala ilosc plesni rozwinela sie ale umiera i dalej nie idzie. dobry srodek, moje juz po drugiej sesji. pryskam co 10dni, widac efekty, czyli dobrze
pes
no nie dziwie sie jak posiales na sciezcebogusik said:[*] Outdoor - 11 roślinek zostało zdewastowanych...[*]
Ktoś wyrwał wszystki krzaki. Zostawil mi 2/// zawieszonego na drzewie znalazłem klona WW (jedyna na tym spocie pewna żeńska roślina) i jednego sporego krzaczka...
Dziś będzie makumba Na innym mam jeszcze jedną WW (klon) którą przekopie na in niedługo... pzdr
A koło tej tez zawsze sikałem bo byla najladniejsza I nic nie pomoglo jak widacCa2 said:Ja ostatnio wpadłem na pomysł, żeby zabezpieczyć spot z K2 i White Skunk przed sarnami. CO zrobiłem? Nalałem nieco koło roślin. Efekt był taki, że pare dni później roślina była rozjebana w pizdu ;/ Lepiej nic nie robić bo tak można widocznie zwabić jebane sarny.