What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

witamy na pokladzie cardiela. witaj w szeregach ziom. i kolejny rolnik do nas dolaczyl. wspaniale. super grow @cardiel :D:yes:

fishu ziomie moj ulubiony ladnie z tymi pestkami kombinujesz :jump: tyle LRow na polskich polach. pieknie!! ja sie postaram jutro, jesli aura dopisze, porobic zdjecia mojego zapylonego krzaczka LR. widac, ze pomimo ze pylek byl wiglotny i pistile tyz, zapylenie powiodlo sie :) czekamy wiec na pierwsze brazowe fasolki :D

pozdro wszystkim, super dbacie o planty.
pes
:wave:

Last edited:
G

Guest

Witam wszystkich ponownie.Byłem dzisiaj na spocie #4.Wszystko juz ładnie kwitnie,topy pęcznieją-zajebioza. Tylko niestety C'99 coś nie śpieszno- zero kwiatów :wallbash: ale ona była wysadzona najpóżniej-kurde może jeszcze zdąży :chin:
Oto fotorelacja:
- PASSION#1

-C'99

-NONAME'Y
jakiś mix z tamtego roku ??? :chin:

P#1 & C'99 by WWW.CANNABIS.FR.PL

Last edited:

Fish131

Active member
Nie no Slaw Ty mnie powalasz na lopatki (albo jak kto woli na pletwe grzbietowa :D).
Chlopie dajesz nieziemsko!!
Ile Ty masz jeszcze tych spotow? :D
:respect: dla Ciebie!!

G

Guest

Fish131 said:
Nie no Slaw Ty mnie powalasz na lopatki (albo jak kto woli na pletwe grzbietowa :D).
Chlopie dajesz nieziemsko!!
Ile Ty masz jeszcze tych spotow? :D
:respect: dla Ciebie!!
Dzięki Fish za te słowa uznania-w sumie to nie liczyłem ile jest wszystkich spotów :D chodze na pamięć , mam po pare spotów w paru okręgach...hehehe
Powinno pisać - okręg#4 a nie spot#4:D
PEACE

Last edited:
G

Guest

ok ziomy teraz troche pobluznie, ale to z podniecenia. KURWAAAA slaw77 Ty jestes pozytywnie pojebany koles :D:D:D ja pierdole co gosc, takie topy w sierpniu juz. co Ty masz za tego passiona, WTF is that. jakie kolory i juz zywica. w ogole wszystko Ci kwitnie u mnie cob x passion1 dopiero tydzien kwitnie [raczej dojdzie...] bb x bs ni ani romp nic a to 5 krzokow na 21 jakie mam zenskie. kurna co czlowiek z tego slawa77. wg mnie najbardziej udany polski outdoor. no niewidze konkurencji. pierwszy bedziesz cial pewnie i palil tu z nas zebranych :yes: troche sobie chlupnalem gorzaly wiec moze bajarze, ale powiem ze to mnie roz****dala :jump:

jak to widze to wstyd mi pokazywac moje nie obrosniete palki. chyba sie tu pokaze z fotami dopiero 1 pazdziernika bo do slawa to im daleko LOL.

duze brawa dla slawa77 czy moze slawNEGO hodowce wielkich BOBOW raczej. :joint:

pozdroooo
pes

:wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no niesamowicie wam rosnie,
odmainy na outdoor to nie to samo co domowe. tszeba tylko takie uzywac.
umnie to jeszcze daleko do wielkich buds, ale sezone jeszcze spokojnie dwa miesiance ,
pienkne kwiaty wam rosna w tym roku, tyle jeszcze niewidzialem ze jest was,hehe super zielony kraj jest,wiencej tlenu dlanas i pszyrody,hehe

tu moje clonki

664IMG_9672-med.jpg

664IMG_9675-med.jpg

664IMG_9680-med.jpg

664IMG_9679-med.jpg

peace

joy joy

New member
kurwa kurwa kurwa mac !!!!!!!! jebany kot mi wpierdolil 3 krzaki i chuj z mojej pierwszej uprway sorry za przeklenmstwa ale tego chuja przerobie na dywan ja pierdole jestem ZLY grasdlfkjhasldkhasldkh
edit: nastepnej nie spodziewajcei sie predko brak hajsu na ziarna kurwa mac zostalo mi jedno ale na taka uprawe to chuj szkoda hajsu na prad
------------------------------------------------------------------------
REST IN PEACE 3x WW :frown:

p.s
niedlugo eatraport z posilku z kota

Last edited:
G

Guest

kurde Pes -nie wiem co mam napisać...:bis:
Dzięki za te piękne słowa uznania...

PEACE

Joy Joy-wiedział co dobre...:D

Last edited:
G

Guest

slaw naprawde super, juz masz takie wielkie bobsy ;) k+ wszystko super ssssszybkie

rybo twoj pasion tez ma takie kolory?
masz go od salvi?

hc twoje kwiatuszki tez juz zaczynaja, co to za odmiany?

Last edited:
C

Ca2

@sLAW77: Jesteś pr0. Wczoraj też robiłem wstępny smoke test mojego Maroc i cholernie pozytywnie się zaskoczyłem. Niby średniej mocy zioło jest, niby dopiero topy się rozwijają ale jednak potrafi zrobić rozpiździel na strychu.
Koniecznie musze obadać kiedy będziesz zcinał swoje Maroc bo moje są jakiś tydzień lub dwa za Twoim. Naprawde podziwiam rośliny... full respekt! Cholernie wczesne odmiany masz. Ubiegłego roku 14 września miałem zcinke polskiego kundla Shark Special i zastanawiam się z kąd wytrzepać na przyszły rok tak wczesną odmiankę.
Heh dobrze mieć znajomych rolników bo teraz przynajmniej wiem, żeby omijać nirvanowskie Early Misty, które ziomowi dopiero poooowooooli zaczynają kwitnąć. Hollands Hoope też dopiero niedawno mu płeć pokazały więc wcześnie żniw miał nie będzie.

Na podsumowanie tego zesonu można by zrobić grupowy Strain Raport. Każdy wypisał by swoje najwcześniejsze odmiany i jej parametry techniczne (moc, smak, zapach itp.) Taki spis cholernie ułatwił by wybranie odmiany na przyszły sezon.

G

Guest

siemka :wave:

po pierwsze @slaw77 nie ma za co. nalezy sie. ponownie padam na kolana przed Twoim grow i mrucze "god is a sweet one who made slaw and gave him seeds to overgrow the planet" :D:D:D

po drugie
ca2 said:
Na podsumowanie tego zesonu można by zrobić grupowy Strain Raport. Każdy wypisał by swoje najwcześniejsze odmiany i jej parametry techniczne (moc, smak, zapach itp.) Taki spis cholernie ułatwił by wybranie odmiany na przyszły sezon.
proponuje w topicu "Early i wszystko na Out" zrobic po sezonie jak mowi Ca2 nasza outdoorowa polska biblioteke czy tez spis, outowych przebojow :D super pomysl. to ulatwi wszystkim wybor i zaoszczedzi pytan "a co mam wybrac na out na 07, 08, 09 itd"

no ok slaw dss x SR :yes:

EDIT: chetnie jakby tylko byl pylek maroca to czemu nie :D. tylko PM.
durban silver star x sweet roxana thx to baltazar_OG.

fishu lookaj, udalo sie. LRseeds :jump:

pozdrawiam pes

Last edited:
C

Ca2

Widzę, że dużo osób posiada nasiona załatwiane przez forum itp. Piękne rośliny z tego wyrastają... kurde chyba będe musiał się dogadać z jakimś rolnikiem co nasionka robi.

G

Guest

@Ca2:Oj robi rozpiżdziel na strych,robi...co do odmian early to na następny sezon napewno powtórze Maroka,E.Sative,Passiona1,+ spróbuję popylic teraz te moje outdoor mixy bo faktycznie są bardzo wczesne-jak uda mi się zdobyć pyłek :D
Na dniach będe na spotach 1 i 2 to zobaczę ja się rozwija TRANCE bo chociaż jest olbrzymi to 2 tyg. temu jeszcze nie zabierał się do kwitnięcia :( , C'99 też raczej nie powtórze. Napewno zaatakuje jakąś odmiane z FS i DP.
@Pes: nie przesadzaj-bardzo mi się podoba ta odmiana : durban silver star x sweet roxana, no i szyszki ma zajebiste - powiedziałbym że jest bardziej nabita od moich:D ciekawe jakby ją skrzyżował z Marokiem :chin:

POZDRO

Last edited:
G

Guest

no no no Panie Prezydencie kochany :yes: niezly busz to fakt :yes: kurka a mowią ze PiS to taka partia zrzeszająca prawych ludzi, a tu prosze :D:D:D ciekawe co brat Pana Prezydenta uprawia no no. LOL

@slaw niezle Kaczyński zabral Cie na spota, kurwa ziom Ty to masz znajomosci.

:rasta: pozdro pes

Azzzzzz

Member
Veteran
SLAW: Widze, ze twoj spot #4 jest pelny oprocz pomidorkow takze skrzypow, to jest specjalne posuniecie, np skrzypy maja podobne wymagania glebowe, czy to zupelny przypadek ??, z tego co wiem to skrzypy bardziej na piaskowych glebach rosna..., napisz jak oceniasz zasobnosc gleby na tym spocie ( z tego co widze to jest super ale nie wiem w jakim stopniu jest tu udzial gleby a w jakim odrzywek)

Pozdr, aha no i super planciory :sasmokin:

C

Ca2

Skrzypy rosną na lekko zakwaszonych ziemiach z tego co mi wiadomo. Staruszki coś kiedyś wspominali, że od kąd posypali wapnem to skrzypy zniknęły.
@sLAW77: jak masz okazje zapylić czymś wczesnym maroc to nawet się nie namyślaj za długo :D Jak byś miał takie pestki to odrazu ustawiam się w kolejke.

G

Guest

Azzzzzz said:
SLAW: Widze, ze twoj spot #4 jest pelny oprocz pomidorkow takze skrzypow, to jest specjalne posuniecie, np skrzypy maja podobne wymagania glebowe, czy to zupelny przypadek ??
Jak wysadzałem roślinki rosła tam sama pokrzywa a teraz dziwnie się skrzyp rozmnożył:D . Ale chyba im tam pasuje bo są wysokie po szyje.
Gleba nie jest rewelacja-troche gliniasta.

Wilk

Member
siema rolnicy !!!
@Slaw i Pes: Poprostu wymiatacie !!! Super topy !! :yoinks:
@Fishu Pięknie ci porosły te Passiony !!!

Długo mnie tu nie bylo. Przez dłuższy czas nie mialem neta na chacie. Chcialem wam przedstawić to co mi pozostalo :smile:
Razem mialem trzy miejscówy. Pierwsza zostala okradziona :frown: ( jebani zlodzieje !!! ), druga zostala doszczetnie zalana-30 cm wody :frown:
Razem stracilem 31 roslin. Zostaly mi jeszcze 4 krzaki.
Nie są duże bo zostaly później posadzone a po tym mialem przeprowadzke i remont. Mam dwie żeńskie Passion #1 i dwie Early Misty. Rośliny nie sa duże ale zawsze co nie co bedzie :joint:

Piekne topki im wychodza. Maja bardzo fajny zapaszek :yummy:

A to Early Misty. Jakiś tydzień temu zaczeła kwitnąć. Troche mnie martwi bo zaczęła zółknąć i brązowe plamy sie pojawiły.

Narazie to wszystko. Jutro bedzie update.

Pozdro

Last edited:
G

Guest

ja tez chce takie grube baty jak Wyyyyy......... :respect:

74 dzien flo hxs

Jak myslicie...dlugo jeszcze, jakos ten bursztynowy kolor sie nie pojawia ?
pissss :wave: