What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
No ladnie Ca2 Ci kwitna te maroci! Naprawde dobra odmiana na polskiego outa. Twoje planty i Slawa skusily mnie do postanowienia ze w przyszlym roku posieje kilka marocow :D I chyba nie tylko ja hehe.
No nie watpie ze je widac z daleka. Ty to masz na jakiejs polanie czy co bo zadnych drzew tam nie widze a w tle widac jakies swiatla...

Tak przy okazji kilka fotek mojej Salvi Divinowum od Gela:

PS: nie mam jej w boxie zeby nie bylo hehe. Wrzucilem ja tylko do boxa w celu zrobienia fotek bo pstrykam je telefonem a w boxie jest jasno :D

ZŁE WIESCI

Przed chwila dostalem zle wiadomosci. Mianowicie jeden z Ogersow (Czumek) narobil sobie duzych klopotow i prawdopodobnie wypierdala ze swojej miesciny i bedzie sie ukrywac przez raczej dlugi czas... Jest chlopak scigany przez prawo...
Z tego co wiem to komus z forum obiecal jakies nasiona, jezeli tak to piszcie do mnie bo Czumek wysle to wszystko mi i ja zajme sie rozsylka tego...
Coz wiecej moge powiedziec- Lipa jak chuj i 3mam za niego kciuki.
WIECEJ INFORMACJI NIE BEDE PODAWAL ZE WZGLEDU NA JEGO BEZPIECZENSTO...

Last edited:
G

Guest

Witam - dawno obiecane foty - póki co z "dwóch" spotów...

Spot nr. 1
Jakoś dziwnie wygląda jak na p#1 - może ktoś orientuje się co to moża być ?

Największa z 1 spota - powoli zaczyna kwitnąć - zapowiada się smakowicie xD

Ujęcie 3 sióstr - ta najmniejsza idzie na pestki ale nie wiemy co to za odmiana...

średnia - bardzo wyciągnięta ale to wina wcześniejszych zaniedbań...

Spot nr. 2
Spot plenerowy - oto największa z dam - kwitnąca - niestety zdjęcia ruszone bo byliśmy na niezłej bani :F

Ujęcie 2 sióst...

Kolejne dwie damy zbierające się powoli do kwitnienia ...

Ta sama "nieznana" nam odmiana co wcześniej - powstał z niej klon - samą roślinę zpisaliśmy na straty, gdyż była połamana - zabraliśmy znaczną cześć rośliny aby ukorzenić - po kilku tyg. wrócilismy na spota - okazało się, że łodyga sama z niebie odbiła :E

Pozdrawiam i życze udanego dnia.
@Fish131 ładną dostełeś sadzoneczke ;) btw. przejebane typ ma :-/ współczuję

C

Ca2

Fish131: Niby ładnie z tymi Maroc ale no jednak po FemaleSeeds spodziewł bym się wiekszej stabilnośći. Wszystkie rośliny dostawały wszystko po równo i sami widzicie jakie zróżnicowanie. Ta mała po prawej została złamana podczas wyciągania sadzonki z plecaka i cudem przeżyła. No poprostu roślinka wisiała na włosku, a i tak przeżyła. Jah bless!

To nie jest polanka :) To jest łąka :) Jakieś 30m może mniej od spota są zwykłe domy i miszkają sobie zwykli głupi ludzie :D przez to fotki robione są nocą. :D Tylko raz byłem za dnia. Na dobitke dzień ten był tak chujowy, że szedłem tam totalnie w deszczu.

Grzybiarz po ile masz sadzonki salvi?

Last edited:
G

Guest

ello bobiszcze,

Fishu, panienka czeka na ten pylek. ocencie czy lala nadaje sie do zapylenia. widac ze zywica ostro oplata topki. jest ich piec. glowny i 4 mniejsze pod spodem. wszystkie ladne i zdrowe. LR dostaje nawozy na FLO razem z C99 i BA x WW.

lowerek, gotowy do zapylenia?

durban silver star x sweet roxana

peace pes
:wave:

urban

Active member
Pes LRa juz bedziesz mógł zapylać ;]

Ja mam durbana z DP zapylanego Skunkiem tez z DP ale on wogóle niezabiera sie do kwitnienia.Ale mam wg mnie mysle ze je skosze nie pózniej niz 10 pazdziernik.Ten twój durban SS x SW to tylko jedna roslina która zaczeła tak wczesnie kwitnac( jakis wczesny fenotyp sie trafił?) czy wszystkie rosliny tej odmiany tak wczesnie zaczeły kwitnac?

C

Ca2

urban said:
Pes LRa juz bedziesz mógł zapylać ;]

Ja mam durbana z DP zapylanego Skunkiem tez z DP ale on wogóle niezabiera sie do kwitnienia.Ale mam wg mnie mysle ze je skosze nie pózniej niz 10 pazdziernik.

Ja patrząc na swoje K2 i Maroc'a, który nie patrzy zakwitnąć nawet nie licze, że dojdzie. Ubiegłego roku jakoś w połowie października zcinałem White Widow, która jakoś w tym okresie zaczynała kwitnąć. Roślina nie miała spuchniętych szczytów i miała ogrom poodmrażanych liści bo na początku października miałem 3 wredne przymrozki.

urban

Active member
WW niedojdzie u nas na out , ja wiem co mówie i niecj nikt niemówi ze ona u nas dochodzi!.
Maroc u nas dojdzie z K2 gorzej a mam nadzieje ze moie odmiany u nas dojda , jestem prawie pewien ze u nas moje odmiany dojda.Nigdy niemozna byc czego pewien ;]

G

Guest

No wlasnie. Wszystko od aury zalezy.
Grzyby mi sie rano nie udaly ale za to bylem przed poludniem u swoich konopek.
Ladnie ladnie :D Ciesze sie bo sie spalilem. Zlamala mi sie galazka z kilkma malymi kwiatkami i po rurce z kobieta na pol jest baaardzo dobrze:D Roslinki dobrze zapieprzaja z kwiatkami:
sativka:

skunik:

GanjaDevil

Member
Byłem dzisiaj na spocie u moich Holand's Hope no i załamka ... pokazały płeć i dopiero widze , że zabiera się do wytwarzania kwiatów ... :badday:

C

Ca2

GanjaDevil: to się facet ciesz. Ja cały czas czekam, aż zakwitnie K2 i White Skunk. Maroc dojdą napewno ale te mniejsze sztuki co już kwitną. Ten wielki to raczej nie da rady bo już by musiał zakwitnąć. Dojdzie czy nie :d Jaranie będzie :D

G

Guest

urban said:
Ten twój durban SS x SW to tylko jedna roslina która zaczeła tak wczesnie kwitnac( jakis wczesny fenotyp sie trafił?) czy wszystkie rosliny tej odmiany tak wczesnie zaczeły kwitnac?
siema urban ziom, tak wszystkie durbany kwitna tak samo rowno. zapierdalaja od lipca z kwitnieniem. szybka odmiana. fakt nie ma jeszcze zywicy, ale na pewno na koniec wrzesnia bedzie obciekajaca i pachnaca odmiana. super boby, wielkie tluste i kopia pozytywnie jak nigdy przedtem. palilem juz 4 sample i powiem ze weed jest super na czyste blanty. jeden dwa dzoje dla wprawnych i jest prze bomba ktora 3m kolo 1,5 godziny [a to jeszcze ziolo bez cukru :D:D:D]
takze szykuje sie niezla niespodzianka. pozdro dla blatazara za te pestki. Sweet Roxana juz nie jest taka szybka ale tez ladnie rosnie. ostalo mi sie lipne malo geste pheno ale i tak ja zapyle, bo czysta sweet roxana to tez niezla bomba. podejrzewam potezne zbiory o wspanialej jakosci. a gadam tak dlatego ze juz wszystko zbiera sie na FLO nawet crossy HC przestaly juz rosnac i puchna w nowe odgalezienia i laduja ostro tzw "strechin". czyli dzie pieknie. polewac panowie ostro PK to wam zacznie szybciej kwitnac. czas na takie nawozy nadszedl. ja do konca juz organika, chyba ze dostane wreszcie ten TF [fishu lol :D] peace ziom

pozdro pes

Fish131

Active member
No to nadszedl czas duzego smiecenia fotkami ze spota :D
Wogole chcialem powiedziec ze mam duze szczescie do zenskich :D W sumie na 30 roslin mialem 23 zenskie, 6 meskich i 1 sie spalil...

Zaczne od New Spota. na 10 sztuk 9 zenskich i 1 meski :D Sa tam passiony i c99 , moze jeszcze 1 papaja ale nie jestem pewien heh. Zapylilem tutaj 2 malutkie szczyciki passiona pylkiem LRa.

Calosc:

C99 (z przodu a z tylu passiony)

Lisc c99

Meski passion ktorego skosilem i jest w boxie w szklance z woda :D Pozniej wrzuce fotke:

A teraz glowny spot :D

Papajki. Z 3 odgalezienia tej duzej zapylilem LRkiem :

Passion 1wszy dolek:

Passion 1wszy i 2gi dolek:

Last edited:

Fish131

Active member
Ciag dalszy hehe :D

Passion 3ci dolek najbardziej kwitnacy:

A tutaj sativkowy listeczek passiona heh:

Zblizenia:

Passion 4ty dolek rowiez kilka topkow zapylilem LRkiem:

To by bylo na tyle. Planty oczywiscie dzisiaj podlalem po 5 litrow na dolek z dodatkiem Plantona K

Edit:
a tutaj ten meski passion ktory lezy w szklance z woda w boxie. Troche zmarnial w autobusie ale juz otwiera jaja wiec duzo nie potrzebuje...

Last edited:

castlevania

Member
@fish no widze zaczeło ci wszystko ładnie zapierdalac :eek: oj oj oj co to bedzie sie działo na jesien, pewnie z dzien na forum sie nie wejdzie a bedzie juz zajebane fotkami ze spuchnietymi topasami :headbange, ja juz dawno nie byłem u mojch potworkow, trzeba bedzie jechac napstrykac troszke fotek powodzenia wszystkim i oby do zbiorow :wave:

Muczaczo

Member
ooo master, masz tam trochę tych kszoczków :bat: i nawet ładne są :bat: :D he he
:joint:

Edite
Moje niedługo nie będą mieścić się w kadrze :D, jutro wskakują do 5 litrowych baniaczków. Dostaną też odpowiednią dawkę magicznych roztworów, bo coś marnieją od dołu.

Last edited:

tussin

Member
muczaczo - tylko nie za duzo pozywek... i ... moja rada ogranicz troche wode, bo widze ze za duzo im dajesz ..

widze ze co poniektorzy to maja krzaczory ze ho ho ho ;)

peace

LDV

Active member
kurde zawsze jak tak sobie patrze w tym okresie na forum a jesienia to juz w ogole i widze zdjecia jak ktos ma na outdoorze 20-50 krzakow jak naprzyklad fish i ktore zapowiadaja sie naprawde dobrze to mi sie przykro robi ze sam nie sadzilem tyle lub nie sadzilem w ogole i zaczynam sobie obiecac ze w przyszlym sezonie to bedzie inaczej...

kurwa a zawsze sie sezon zaczyna to mam w huju hehehe

pozdrawiam i naprawde panowie robicie wielkie wrazenie pieknie to wam idzie moze jesienia zsumujemy ile kg zielska ludzie z icmaga wyprodukowali hehehe?

G

Guest

:wave: czesc przyjaciele,
no i tak sobie doprykalismy do jesieni. nie mowie o kalendarzowej bo na kalendarzowa wiosne to jeszcze snieg zalega LOL. noce chlodne, dni pochmurne. czas grzyba na lisciach nadszedl. pryskajta ziomy swoje topaski zeby bylo im dobrze w tych warunkach. moja armia bardzo ladnie sie pnie by wyprodukowac dla wszystkich zapalonych rolnikow nasiona. moj mini greenhousik pakuje sie od srodka bardzo ladnie :jump:

spod foliaka rzut okiem ;)

soma rock bud ;)

pozdro
pes :rasta:

Latest posts

Latest posts