What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Siemka! Slaw77 zajebsite krzaki! NAprawde jestem pelen podziwu dla ciebie :) I nie mowcie ze marok nie jest dobry :) to jest typowy kanapowciec przed telewizor lub do kina! A na imprezke to niema jak porzadna saivka :) :) :) Pozostawia usmiech na twarzy :) Najlepsze palenie na codzien to jest santa maria :) Niema nic lepeszego! dzis bylem na spocie i powoli zaczynaja kwitnac z bialych precikow wykluwaja sie brazowe wloski! I tu moje pytanie! wie ktos moze ile jeszcze beda potrzebowaly czasu?? Odmiana to c99
Bede wdzieczny! Pozdrawiam PeAcE

G

Guest

ogrodnik-pl16 said:
dzis bylem na spocie i powoli zaczynaja kwitnac z bialych precikow wykluwaja sie brazowe wloski! I tu moje pytanie! wie ktos moze ile jeszcze beda potrzebowaly czasu?? Odmiana to c99
siema, jak moze sie cos wykluc z pistila. to one zmieniaja kolor najwyzej. a C99 to owocowa sativa. cierpliwym trza byc zeby to bylo dobre. ja mowie pazdziernik 20-30 i bedzie gotowa do zbioru. na oko mowie bo nie dajesz nic zdjec. dobra odmiane wybrales. duzo masz tych kobitek c99?

ja mialem na parapecie ale juz kochani rodzice zadbali zebym jej nie sprobowal, albo zadbali zeby sami sprobowac. hehe mieszkaj tu ze zlodziejami i zaden Ci sie teraz nie przyzna.

pozdro pes

Mam 3c99 Bylo ich 10 :p Ale slimaki wpierd....! No sorki wlosek zmienil kolor na koncu :p :p! 20 - 30 pazdziernik troche dlugo ale mysle ze warto bedzie tyle czekac! Pozdrawiam PeAce Dziek Pes

Ganja Smile

Active member
Eloo

lufafw0.th.jpg

Slaw fajnie juz widzialem Twojego maroca... nie musisz tyle razy wrzucac jego fotek :rasta:

POZDRO

Last edited:
G

Guest

Ganja Smile said:
Slaw fajnie juz widzialem Twojego maroca... nie musisz tyle razy wrzucac jego fotek :rasta:

POZDRO
równie dobrze mógłbyś to powiedzieć kazdemu tutaj-to nie są zdjącia robione codziennie tylko w ok. 2 tyg. odstępach-niektórzy chcą widzieć postępy.
A zakładać nowego threada to juz troche za póżno

G

gelowas

Slaw, wrzucaj fotek jak najwiecej, sa fajne, do tego zdaje sie sluzy forum

Moj ulubiony Spot #1 tj. Vortex, Pure Skunk, Rosetta Stones
od ostatniej wizyty bardzo wyrosly, niestety meskie kuleczki sa jak najbardziej (wszystkie kwiatki zapylam Vortexem), ale zenskie cos kwitnac nie chca, mam nadzieje, ze za 2 tyg sie cos zmieni...podlalem nawozami wg GHE jak na 1-szy tydzien kwitnienia + PK 13/14 moze to jakos wymusi u nich szybszy flo :chin:

polecam powiekszyc :yummy:

pozdrawiam!

G

Guest

@GanjaDevil czytałem odmienne opinie - jedni pisali, że pomaga. Inni natomiast, że jest to zbędny bajer. Lecz może niech się wypowiedzą posiadacze takich urządzeń, bo ja póki, co jeszcze nie musze martwić się o zapach...

kobaia

Member
Hej,hej, Witam wszystkich forumowiczow :wave: nieznajomych i znajomych: Cheech (dzieki raz jeszcze za mistrzowskie siona), Rogin (moj guru w uprawie psylocybow :D), Pes, ktory kocha rosliny i vice versa, SweetDreams, Fish, Polak :-*, GanjaSmile, Plantator (ten nick pasuje idealnie, ci kotrzy widzieli inne jego rosliny wiedza o czym mowie :)), Diploidalny, Kov, nasz mentor ktory trzymal w ryzach OG Poland :D, Gelowas, Madixx, BigGreenWorm, Mazur, Cannabinier vel filozof, the oldschool man :D slowem cala smietanka z OG i hyperreal.. Pozdrowienia dla HotCargo, dzieki ktoremu znaczna czesc kraju sie zieleni ;)
Przegladalem tu foty z outdoora - rosna wam piekne rosliny w tym roku :tup:, to naprawde udany sezon :D i odmiany niektore bardzo sie wpasowaly w nasz polnocny jak by nie bylo klimacik.
Ja zasuwam skromnie pod moja 150W, a od czerwca tylko wspomaganie sloneczne (balkon) i powiem ze nawet z niezlymi rezultatami. Na zewnatrz wysadzilem kilkanascie klonow, pozniej niz zwykle bo na przelomie czerwiec/lipec. Totalna partyzantka, jeszcze ich nie odwiedzilem od wysadzenia, wiec nie mam zdjec zadnych ani newsow z outdoora, poza tym moze, iz niedawno namierzylem dwie z nich, ale nie na glownym spocie - te klony byly wysadzone przy okazji pedalowania na rowerku i szczesliwie trafilem w to miejsce - Apollo11xHashplant gotowy juz do sciecia, widocznie musiala zakwitnac zaraz po wysadzeniu, albo byla zaindukowana, nie wiem... w kazdym razie wygladala na 7th tydzien a pod mikroskopem grube biale kule :] Wiele tego nie bedzie i kwiaty cieniutkie - bez nawozu, podlewania i przygotowania podloza, ale probka pozytywnie mnie zaskoczyla, zapach pierwsza klasa, a smazone przypomina haszysz (zawsze twierdzilem ze z out wychodzi pyszne ziolko, tyle tylko ze czasem niedojrzale :D). Tu jest zdjecie tego sampla ktory scialem w ubieglym tygodniu, rosline zostawilem no i czas scinac, bedzie tego ponad uncja, tylko rusze moje leniwa dupe, moze dzis, moze dzis :D

Pozostale jak odnajde to zapyle i rozsypie nasiona, na balkonie tez indywidualne topy zapylalem wiec duzo crossow bedzie, m.in. pylek Killa Queen (G13xC99), MazarxRox (bardzo stabilny cross Kov'a z oryginalnych nasion :tup:), Lucky Dip.

Ok, jak zwykle dlugo, ale chociaz na temat :D Pare wybranych fotosow na koniec z ostatnich dwoch miesiecy, glownie ze "spota" balkonowego... HellsAngel, FruitBowl, Skunk#1, Arts Blend, Original BigBud, Lowryder, nie pamietam co jeszcze...

Last edited:

urban

Active member
Kobaia pekne rosliny , czekamy na zdjecia z outa.
Twoje balkonowe odmiany to swietne geny , szczególnie fruitbowl i arst blend choc ten ostatni trochę lightowy ale jak najbardziej przyjemny.
Miałem te odmiany od internetowego znajomego , moze nawet od ciebie? ;]

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
O! dawno nie widziany Kobaia! Witaj miszczu! Milo Cie widziec w zalodze. :wave:

Poland na IcMagu Rulezzz!

pozdr, kov

Plantator

Well-known member
Veteran
Siema
No wreszcie Kobaia na ic się pojawił:]Piękne masz roślinki i dobrze że robisz nasiona ziom!
Ja dzisiaj lece fotki zrobić i wieczorem powinny być .Peace

Fish131

Active member
Witam szanownego Pana Kobajasziego hehe :D Nareszcie dolaczyles do ICmag Team hehe :D
Pozdro i odrazu wielkie K+++++ i :respect:

Siema Panowie.
Dzisiaj bylem na tym spocie z ktorego miesiac temu spierdalalem bo ktos go odkryl...
Krzaki nadal rosna, widac ze ktos tam byl i byc moze chodzi nadal ale spot calkowicie zarosniety, same pokrzywy itp.
Ledwo bylo widac krzaki... Ale z kumplem wykosilismy spota i naszym oczom ukazal sie widok naprawde niezlych krzakow :D. Coprawda jeszcze nie kwitna, chyba przez to ze przez te susze wogole nie byly podlewane ani nawozone, oraz ze mialy malo swiatla bo byly zarosniete.
Troche boje sie tam chodzic no ale zobacze jak to bedzie...
Ponizej fotki:

Calosc (Papaya, bagseed, ICE):

Papaya:

Łodygi:

Last edited:
G

Guest

witaj kobaia :yummy: cudne rosliny jak w tamtym sezonie ;) ten hasz plant super jaranko musi byc, ta fotka obrazkiem sunshine seed big bud bardoz mi sie podoba tym bardziej ze roslina ma tak malo ziemi widac ze dobra reka sie tym opiekuje :))

rybo zetnij troche przed czasem a wszytko bedize twoje a ten sk.... bedzie mugl sobie zjesc lodygi

pozdrawaim wszystkich :joint:

E: kov jak mi podobaja kolorowe odmiany :D te fiolety sa zjaebiste

Last edited:
G

Guest

siema,
kobajaszi said:
Hej,hej, Witam wszystkich forumowiczow nieznajomych i znajomych: Cheech (dzieki raz jeszcze za mistrzowskie siona), Rogin (moj guru w uprawie psylocybow ), Pes, ktory kocha rosliny i vice versa, SweetDreams, Fish, Polak :-*, GanjaSmile, Plantator (ten nick pasuje idealnie, ci kotrzy widzieli inne jego rosliny wiedza o czym mowie :)), Diploidalny, Kov, nasz mentor ktory trzymal w ryzach OG Poland , Gelowas, Madixx, BigGreenWorm, Mazur, Cannabinier vel filozof, the oldschool man slowem cala smietanka z OG i hyperreal.. Pozdrowienia dla HotCargo, dzieki ktoremu znaczna czesc kraju sie zieleni ;)
witamy i Ciebie nasz ulubiony rozbitku z OG. Twoja obecnosc ukoila moje nerwy. wspaniale wejscie i pierwsze posty. czekamy na wiecej tych ociekajacyh nektarem topkow, a takze Twojego partyzanckiego outdoorka :D. fajnie ze jestes. ekipa sie powieksza. ICmag Poland rulez!!

król koviusz I said:
O! dawno nie widziany Kobaia! Witaj miszczu! Milo Cie widziec w zalodze.

Poland na IcMagu Rulezzz!

pozdr, kov
to my Ciebie pozdrawiamy kovie, nasz mentorze :yes: co slychac w szerokim swiecie. piekny purple plant swietnie. podobny bardzo do moich durbanow w ksztalcie budsow napewno. pozdro

aha ja to samo chcialem powiedziec. DZIEKUJE cheechowskiemu za wysmienite nasiona ktore mi podarowal :yummy: wspaniale wszystko rosnie. kumplowi cos od cheecha chyba kwitnie. moze ten weedy allen. zobacze jak podesle sampla. peace dla wszystkich rolnikow. hope for dobra pogoda soon :D:yes:

pes :wave:

Last edited:

Burek

Member
Witam
Niestety oba krzaki okazały sie męskie :badday: :badday: :badday: Pes , Fish mieliście racje. Oto zdjęcia. Kurde na przyszły sezon z femaleseeds coś kupie nie ma huja :)
ta mniejsza

większa

i jej zryte jaja:/

Pozdro

Latest posts

Latest posts