What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

pamietaj ze drozdze gina gdy poziom alkoholu osiagnie pewien poziom, dlatego winne sa lepsze bo wytrzymuja wieksze stezenia alkoholu (zalezy od szczepu, szukaj szczepu na moc, czasami mozna trafic w obi ;) ) warto tez po pewnym czasie odlac czesc plynu, przedestylowac ;) uzupelnic woda i cukrem

:wave:

Last edited:

GanjaDevil

Member
Dzięki za rady ... kilka sklepów musiałem obejść zanim znalazłem drożdże piekarskie , a winnych to chyba wogóle nie wiem czy bym znalazł ... następnym razem popatrze czy nie ma ... ale i tak jak już nie będzie produkować Co2 to poprostu zrobie nową mieszanke ...

Przed chwilą wróciłem ze spota i moje Holand's Hope pokazały płeć , ale topa narazie nawet najmniejszego ... jak kupowałem tą odmiane to myślałem , że jest wczesna i nie będe miał żadnego problemu ... Więc kiedy mam się nastawiać na zbiory ?? :badday:

Last edited:

cheech and bong

Active member
Przed chwilą wróciłem ze spota i moje Holand's Hope pokazały płeć , ale topa narazie nawet najmniejszego ... jak kupowałem tą odmiane to myślałem , że jest wczesna i nie będe miał żadnego problemu ... Więc kiedy mam się nastawiać na zbiory ??

na 20 pazdziernika =)

Last edited:

Fish131

Active member
Panowie chcialem sie o cos zapytac bo Koba nie ma na gg hehe.
Jak wiecie lub nie zbieram pylek LRa zeby wyslac komus i nie wiem ile pylku powinno byc dla 1 osoby. Wiecie nigdy nie bawilem sie w zapylanie wiec wole wiedziec ile wyslac zeby mnie nie wysmiali hehe.
Oto fotka :D

Bedzie ok jak dla 1 osoby czy nie?

Last edited:

Fish131

Active member
Mam tak jak widzisz na zdjeciu. Czyli doniczka z LRkiem, na niej kartka papieru i na gorze czarny wklad z opakowania po CD (tylko ta druga strona po na innej jest chropowata powierzchnia a na tej jest gladka). Codziennie lekko potrzasam plancikiem i pylek opada na to czarne, potem biore karte i zbieram pylek (robie sciezke jak z fety) i do woreczka heh

Last edited:
G

Guest

rybo a gdzie panienka, pana lowryderka ?

e: hehe wow ze operacja sie powiodla;P
na podworku pewnie bedzie jej lepiej :joint:

Last edited:

Fish131

Active member
Wiesz planty byly razem ale ze chcialem zbierac pylek to wrzucilem je do boxa a tam tylko 60 W jest hehe. Wiec dla pylku OK ale dla zenskiej nie bardzo, wiec wywalilem ja na pole bo niezle slonce grzeje wiec duzo darmowych Watow jest :D

EDIT:
Urban wlasnie tez sie nad tym zastanawialem heh. Moze jak juz beda duze jajca tuz przed otwarciem to poprostu sciac krzaka czy galazki i wziac do domu i dac do szklanki z woda az puszcza pylek. Wiem ze Kob tak robil...

EDIT2:
Nie nie bezsennosc. Choc moze hehe. Ja poprostu zawsze chodze spac kolo 3-4 rano, nawet jak o 6 trzeba wstawac... A jutro musze isc na spota ale nie ma chuja zebym teraz zasnal. Ja poprostu zawsze tak chodze spac. Jak sie bedziesz przygladal ikonce dostepnosci przy moim nicku to bedziesz widzial hehe :D

Last edited:

urban

Active member
Pytam bo zastanawiam sie jak sciagac pyłek z roslin na oucie

EDIT:
Też dokładnie myslałem nad scieciem kilku gałazek i wstawieniu ich do wody , ale w ostatecznosci zetne 2 samce które rosna przy samiczkach , a na innych spotach mam 2 meskie rosliny bez kobiet ,wiec poczekam az zaczna im sie otwierac jajka.
Trafił mi sie wczesne pheno durbana meskiego , chce zachowac te geny przynajmniej czesciowo ;]
EDIT 2:
Fishu , bezsennosc?:wink:
EDIT 3:
Niemartw się , wyśpisz sie po smierci.Ja na spota w niedziele najprawdopodobniej , ale autobusem bo rowerem 12 km niezajade.Ostatnio przejechałem 3 km i myslałem ze płuca wypluje , a po 3 piwkach w lesie zmieniłem kierunek jazdy na -dom ;]
EDIT 4:
Fishu masz jeszcze troszę tego pyłku do odstapienia?

Last edited:
G

Guest

Przed chwila bylem na polu grunwaldzkim zobaczyc co slychac u moich panienek. Rosna sobie zdrowo, kwiaty puchna, zaczyna pojawiac sie na sativie zywica. Sativa nagle, z pojawieniem sie trichomow, zaczela pachniec pieknie (wczesniej wcale nie pachniala). Milo bylo usiasc sobie poltora metra od niej i wdychac to powietrze.
Nie przycinany skunk pochyla sie przy powiewach wiatru ale jego mocna lodyga nie pozwoli mu sie zlamac. Ma chyba z 170 cm. Jego kwiatki zaczynaja tworzyc mile dla oka choc nie wielkie jeszcze kolby.
To tyle jesli chodzi o wizyte na polu. Aparatu nie wzialem wiec fotek na razie nie bedzie :D

@Fish, choc nigdy roslin nie zapylalem to mysle ze z takiej ilosci pylku to moze byc duuuuzo nasion.
Kurde szkoda ze nie mialem pylku. Geny tej mojej sativy moga byc naprawde niekiepskie. Ale juz chyba troche pozno na jej zapylenie...

G

Guest

:joint: siema

:yes: dobrze jest. LR juz ma co nieco cukru na sobie. beda z tego niezle nasiona :yummy:

:jump: a co mam na mysli mowiac duuzo nasion LRa, pelne poletka tego pieknego ziela gotowe do zbioru juz w sierpniu. pozdro pozdro

pes
:rasta::yes:

lowryderek

GHP mini greenhouse C99, BlackAfghani x WW, LR

groundspot_19.8.2006

peace bo dawno GS'u nie bylo.
pozdrawiam onceagain :wave:

G

Guest

GanjaDevil said:
Przed chwilą wróciłem ze spota i moje Holand's Hope pokazały płeć , ale topa narazie nawet najmniejszego ... jak kupowałem tą odmiane to myślałem , że jest wczesna i nie będe miał żadnego problemu ... Więc kiedy mam się nastawiać na zbiory ?? :badday:

Rowniez zawiodlem sie na tej odmianie. Tak zachwalana, polecana,a tu zonk. Ladnie rosna (ok.170cm) ale wogole nie kwitna, plec pokazaly mi dopiero tydzien temu podobnie jak WW. Pewnie dojda pod koniec października. Na 5 HH mam tylko 1 dame ;/ Mam nadzieje, że moje dziewczynki niedlugo rusza z kopyta i beda cieszyc oko :yummy: Niedlugo pojade na spota, postaram sie zrobic foto update.

Pozdro, PrzemaS :wave:

dlugi_as

New member
PrzemaS said:
Rowniez zawiodlem sie na tej odmianie. Tak zachwalana, polecana,a tu zonk. Ladnie rosna (ok.170cm) ale wogole nie kwitna, plec pokazaly mi dopiero tydzien temu podobnie jak WW. Pewnie dojda pod koniec października. Na 5 HH mam tylko 1 dame ;/ Mam nadzieje, że moje dziewczynki niedlugo rusza z kopyta i beda cieszyc oko :yummy: Niedlugo pojade na spota, postaram sie zrobic foto update.

Pozdro, PrzemaS :wave:
no mam to samo, meskie juz pokazaly plec wiec je wyrwalem i zostala mi jedna prawdopodobnie dziewczynka, to sie jeszcze okaze, ale do kitu ta odmiana, juz jej nie wezme !

U mnie wszystkie krzaki juz pokazaly plec... oczywiscie wiekszoscia byly samce :(

A to moja lebanese, ładnie juz kwitnie, moze ktos ma jakies info o tej odmianie (lebanese od esbena)? Martwi mnie to że jak na razie w ogóle nie pachnie i nie ma żywicy... Na OG uprawial ja bodajze Trapik, ten z francuskeigo forum.

Bagseed

Lowryder x Hells Angel

Ganja Smile

Active member
W pazdzierniku dostane sporo sprzetu z Holandii :D chcialby sie ktos wymienic lampami bo dostane HPS jakiegos zajebistego tylko ze 800W :/ a moj box jest za maly na taka potege 50x65 cm to chyba sporo za duzo co?;]

POZDRO

edit:
FISHKU!!!! ZAJEBIOZA fajne foty rosliny jeszcze lepsze
a to co ma slaw to ja bym sie to bał scinac;]

Last edited:
G

Guest

siemanko,
po pierwsze fishu K+ super boby. zywica widoczna golym okiem. robi sie tam "ciasno" i dobrze. @GS chyba nie ma HPS o mocy 800W moze 600W albo 1000W dostaniesz z cool tube moze? taki sprzet jest nie do pobicia. super :yes: pozostaje Ci powiekszyc szafke LOL :D:D

:joint: @diploidalny, ta lebanese to wyglada ze topy od ziemi do szczytu utworzy :jump: ladnie to wyglada. duzE K+.

:rasta:

pozdro pes :D:yes:

troyan

Member
hej Wam!
kolejny update ze spota. flo flo i jeszcze raz flo :)
wzialem sobie troche palenia - tak na jednego jointa. kopie niesamowicie ten passion.

jak radzicie - przestac juz podlewac plantonem k? jak myslicie za ile harvest? za 2-3 tyg?

G

Guest

zdj281cie025os8.jpg

zdj281cie026nl0.jpg

DSCF2415.jpg

DSCF2522.jpg

Witam.
Dawno obiecane foty. Póki co jednej z roślin. Zdjęcia troche stare - przypadkiem trafiłem na nie na komputerze...
pozdrawiam. Możliwe, że wieczorem/ w nocy mały abdejt.

Latest posts

Latest posts